Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Monitor Audio Bronze 500
-
Rowie
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Monitor Audio Bronze 500
Elkelt.
-
Rowie

Elkelt.
-
Rowie

250.000.-
-
Rowie

Továbbra is hibátlan állapotban.
259.000.-
259.000.-
-
Rowie

Nincs.
Centered esetleg nincs hozzá?
-
Rowie

Köszönöm a hozzászólást, pontosan nem tudom miben más a magassugárzó de itt sok technikai részletről is szó esik:
https://www.youtube.com/watch?v=spSNX8KChaQ
Illetve nálam kipróbálható, és ha tetszik valakinek akár még egy minimális alku is belefér.
Garanciából még több mint 2,5 év hátra van, lényegében olyan mint az új, de be van már járatva.
https://www.youtube.com/watch?v=spSNX8KChaQ
Illetve nálam kipróbálható, és ha tetszik valakinek akár még egy minimális alku is belefér.
Garanciából még több mint 2,5 év hátra van, lényegében olyan mint az új, de be van már járatva.
-
KakalakiAkka
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Nem, a magasa kicsit másabb ( a waveguide miatt minimum). Mélyben erősebb, ez biztos. :) Nagyobb a teljesítménye, jobban bírja a terhelést, később kezd el "kiabálni" mint a bronze 6. Tudom, nekem volt egyszerre a kettő, hasonlítgattam, melyik maradjon... Az biztos, más a hangképe.
A hangzás erősítő és kábelek és szobaakusztika meg még millió más dologtól is függ, de általánosságban elmondható, az én zenémmel valamivel feljebb lépés lett a 6-hoz képest. A lánc többi része nyilván nem változott, így mondom ezt. Én angol vonalon mozgok elektronikában (quadok...), ezekkel nem mondja, hogy fúj!
Még egy nem releváns dolog: ha mondjuk a bronze6-ot váltanád gondolatban bronze100-ra, szerintem nem annyira jó ötlet (az is van, azzal is összehasonlítottam, hangzásban jobb a 100, szerintem, de teljesítményben kicsit kevés, ha el szoktad engedni magad..., műhelybe viszont tökéletes! :) )
Bocs, belepofátlankodtam a topikba, de mivel volt/van mindkettő, gondoltam megosztom tapasztalataimat.
A hangzás erősítő és kábelek és szobaakusztika meg még millió más dologtól is függ, de általánosságban elmondható, az én zenémmel valamivel feljebb lépés lett a 6-hoz képest. A lánc többi része nyilván nem változott, így mondom ezt. Én angol vonalon mozgok elektronikában (quadok...), ezekkel nem mondja, hogy fúj!
Még egy nem releváns dolog: ha mondjuk a bronze6-ot váltanád gondolatban bronze100-ra, szerintem nem annyira jó ötlet (az is van, azzal is összehasonlítottam, hangzásban jobb a 100, szerintem, de teljesítményben kicsit kevés, ha el szoktad engedni magad..., műhelybe viszont tökéletes! :) )
Bocs, belepofátlankodtam a topikba, de mivel volt/van mindkettő, gondoltam megosztom tapasztalataimat.
-
Ashamedavah

- Értékelés: 1
Szia. Ezeknek a hanfalaknak pontosan ugyan olyan a magas sugárzója mint a Bronze 6-nak igaz? Nagyon tetszenek a hangfalak, de nem vagyok benne biztos, hogy ez az amit én keresek. Úgy írzem a bronze 6 nál hogy ordít a középmagas, meg keveselem a mélyet, gondolom a Bronze 500 ott van a mélyekben, de félek a magasaktól. Mi a tapasztalatod erről?
-
Rowie

Monitor Audio Bronze 500
Hibátlan műszaki és tökéletes, karcmentes esztétikai állapotban, érvényes garanciálval eladó Monitor Audio Bronze 500 hangfalpár.
Kipróbálható Dunavarsányban Arcam SA20 erősítővel.
Személyes átvétellel, szállításban ha szükséges tudok segíteni, doboza és összes tartozéka megvan.
Ára: 270.000 Ft
Tel:303775303
Kipróbálható Dunavarsányban Arcam SA20 erősítővel.
Személyes átvétellel, szállításban ha szükséges tudok segíteni, doboza és összes tartozéka megvan.
Ára: 270.000 Ft
Tel:303775303