Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kef Q950 hangfalpár
Re: Kef Q950 hangfalpár
Elkelt.
Családi probléma miatt lejebb viszem az árát,de ebből semmiféle alku nincs és nem számítok be semmit sem!
Új ára: 380000ft FIX!!!!
Az üzenetet ritkán nézem ezért érdeklődni a lent megadott telefon számon kérném.
Új ára: 380000ft FIX!!!!
Az üzenetet ritkán nézem ezért érdeklődni a lent megadott telefon számon kérném.
vinnem, ha nem lenne mar itthon egy ilyen. Iszonyu jo hangfal, nagyon meg vagyok vele elegedve, csak ajanlani tudom. Preciz, feszes, es olyan melysegekiig tud lemenni, amit azelott csak sub-bal tudtam elerni. (az eladot nem ismerem)
Akár hozott elektrónikával is tesztelhető nálam.
Egy kicsit engedek az árából, viszont a Csere-beszámítás már nem aktuális!!
Új ára: 430000ft.
Új ára: 430000ft.
Ha igény lenne rá akkor a szállításban tudok segíteni.
Kef Q950 hangfalpár
Eladó hibátlan karcmentes új állapotú hófehér KEF Q950 hangfalpár.
Ez a hangfal a Q széria csúcsa. A hangfalaknak meg van a gyári doboza és minden összes gyári tartozéka. Adom hozzá a külön megvásárolt védőhálókat is ami nem volt gyárilag tartozék.
A mérete és a súlya végett nem postázom sehova!! Személyesen Dunaújvárosban megtekinthető.
Irányára:480000ft.
Tel:06hetven/883-1112
Beszámítás , csere szóba jöhet.
Ez a hangfal a Q széria csúcsa. A hangfalaknak meg van a gyári doboza és minden összes gyári tartozéka. Adom hozzá a külön megvásárolt védőhálókat is ami nem volt gyárilag tartozék.
A mérete és a súlya végett nem postázom sehova!! Személyesen Dunaújvárosban megtekinthető.
Irányára:480000ft.
Tel:06hetven/883-1112
Beszámítás , csere szóba jöhet.