Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl 4306 monitor
Re: Jbl 4306 monitor
Köszi srácok. Gondolom ezt mind vételi szándékkal írtátok.
De tévedtek. Ez hollandiából származik 2022dec17:)
Apacuka! Most az mondod én gondatlan gazdája voltam? Ez bőven kimeríti a személyeskedés fogalmát.
De várj! Te is eladtál egy ilyen hangfalat? Mi vagy te ha nem gondatlan. Ajajjj. Hogy is van ez?
Elkelt 450ezerért!
Zárom
De tévedtek. Ez hollandiából származik 2022dec17:)
Apacuka! Most az mondod én gondatlan gazdája voltam? Ez bőven kimeríti a személyeskedés fogalmát.
De várj! Te is eladtál egy ilyen hangfalat? Mi vagy te ha nem gondatlan. Ajajjj. Hogy is van ez?
Elkelt 450ezerért!
Zárom
Én rendeltem japánból.
Én 180 ezerért adtam el anno.
Azt hiszem 2015-ben.
Szerintem meg előtted az én dobozaim voltak.
Én rendeltem japánból.
Én 180 ezerért adtam el anno.
Azt hiszem 2015-ben.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Szia, nem nyúltam, hanem az előző tulaj engedélyével használtam.
Ezek az én dobozaim voltak, még 2023-ban adtam el egy embernek, azóta vagy az 5. tulajnál tűnnek fel legalább. Csak tudnám mi ennek az oka, többet érdemelnének ennél. Gyakorlatilag az összes kereskedőnél/beszámító-bűvésznél járt már. 

- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6215
A "dobozba rakott" képet innen nyúltad le, igaz?
viewtopic.php?f=33&t=193089&p=2814851&h ... 6#p2814851
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Jbl 4306 monitor
Sziasztok,
eladó egy pár JBL 4306 hangfal.
Makulátlan, igazi gyűjtői állapot,mintha most bontanád ki a dobozból.
A neten számtalan teszt, vélemény olvasható róla.
Adatokat is talál mindenki.
Elég ritka hangfalak, főleg ilyen állapotban.
Valódi fa. Japán piacra tervezték...
Az új ára 2400 euro.
Eladási ár: 449 ezer forint.
Szerencs-Miskolc-Bp-Esztergom- vonalon segítek az átvételében. Futár is mehet, mert gyári dobozában biztonságosan lehet szállítani.
Be tudok számítani diracos hm procit.
eladó egy pár JBL 4306 hangfal.
Makulátlan, igazi gyűjtői állapot,mintha most bontanád ki a dobozból.
A neten számtalan teszt, vélemény olvasható róla.
Adatokat is talál mindenki.
Elég ritka hangfalak, főleg ilyen állapotban.
Valódi fa. Japán piacra tervezték...
Az új ára 2400 euro.
Eladási ár: 449 ezer forint.
Szerencs-Miskolc-Bp-Esztergom- vonalon segítek az átvételében. Futár is mehet, mert gyári dobozában biztonságosan lehet szállítani.
Be tudok számítani diracos hm procit.