Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Swans M3+

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
albertka
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 28

Re: Swans M3+

Hozzászólás Szerző: albertka »

Jegesedés...

Badics Gergely
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Re: Swans M3+

Hozzászólás Szerző: Badics Gergely »

Tisztelt Hirdető!

Kérhetek telefonos elérhetőséget?

albertka
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 28

Swans M3+

Hozzászólás Szerző: albertka »

Sziasztok,

Eladásra kínálom Swans M3+ hangfalaimat.

Első tulajdonos vagyok, de nem emlékszem pontosan mikor vettem ATC-től. Talán 2009 vagy 2010ben (k.b. ahogy a forgalmazása elindult rögtön megvettem).

Számlája, doboza nincs már meg.

2013 körül kapott egy Hivox tuningot ami elméletileg a belső kábelezés cseréjét és tömőanyaggal való feltöltesét jelentette.

Tudott hibák:
Egyik hangfal leesett az állványról egyszer. Az oldala kicsit beütődött és a hangfal szövet tartó sérült kicsit. Fotókon látszik.

Banán terminálokon betöredezett a műanyag ház. Azt hiszem ez típus hiba, én nem igazán cserélgettem kábeleket, vagy ha igen akkor banánosat.
Biztos ami tuti rendeltem hozzá 8 új banán terminált, amit vagy beszerelek vagy adok a hangfallal.

A képeken látható állvány, gránit lapok (4db), tüskék benne vannak az árban.

Nem terveztem eladni valaha is... De több subwoofert szerettem volna a rendszerembe, amit feleségem megtorpedózott. Így maradt a baromi nagy front mint megoldás, hogy a kioltások helyén besegitsen a subnak...

Teszteket találni a neten bőven, talán ezt linkelnem mint leginkább informatív ezekről a hangszórókról (egy moddolt diy m3 van tesztelve):
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.15802/

Amivel nagyon egyet tudok érteni az az alacsony torzítás és terhelhetősége alacsony torzítás mellett.

Ára: 200.000.- huf (hifisharkon ~1000 eurtol van)
Helyileg: BP 14ker
Szállítás: dobozai hiányában személyes átadást javasolnék.
Csere nem opció.
Front
Front
Grill
Grill
Hiba1
Hiba1
Hiba2
Hiba2

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”