Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fyne Audio F500 lakk fekete + állvány (garanciális)
-
frici78
- Nincs visszaút

- Értékelés: 6
Re: Fyne Audio F500 lakk fekete + állvány (garanciális)
A hangfal elment, köszönöm a lehetőséget.
Az állvány, kábel és gránitlap megvan még, azokat felteszem a megfelelő fórumokra.
Az állvány, kábel és gránitlap megvan még, azokat felteszem a megfelelő fórumokra.
-
Bocskai Tamás
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Üdvözlöm, kaphatnék telefonszámot.
-
frici78
- Nincs visszaút

Hétvégi akció!
Aki ma vagy holnap délelőtt elviszi Budakesziről, annak ezeket az árakat tudom megajánlani:
A hangfal+állvány+gránitlap+kábel egyben 230e Ft 210e Ft
Csak a hangfal: 200e Ft 180e Ft
Vasárnap visszatér a korábbi ár.
Aki ma vagy holnap délelőtt elviszi Budakesziről, annak ezeket az árakat tudom megajánlani:
A hangfal+állvány+gránitlap+kábel egyben 230e Ft 210e Ft
Csak a hangfal: 200e Ft 180e Ft
Vasárnap visszatér a korábbi ár.
-
frici78
- Nincs visszaút

Áresés!
A hangfal+állvány+gránitlap+kábel egyben 240e Ft 230e Ft
Csak a hangfal: 210e Ft 200e Ft
A hangfal+állvány+gránitlap+kábel egyben 240e Ft 230e Ft
Csak a hangfal: 210e Ft 200e Ft
-
frici78
- Nincs visszaút

Ezüst, vagy ezüstözött bi-wire hangfalkábelt beszámítok, akár ráfizetéssel is.
-
frici78
- Nincs visszaút

Nem esküdnék meg rá, viszont nem is vakteszteltem. Abból indultam ki, hogy egyrészt így praktikusabb tologatni, ha valami miatt kell, másrészt, mivel ez egy mélyben erős hangfal, ezért az elcsatolás tuti hasznos neki, hogy ne a puha, billegő laminált padlóval zenéljen. Ezek alapján azt gondoltam, hogy kellene hatnia, így ha nem hallom, az inkább az én fülem és figyelmem, vagy türelmem hiányossága. A homokkal feltöltést már inkább meghallottam. De ezek finomságok, amik azt az extra pár százalékot teszik hozzá, illetve engem nyugtatnak meg.
Nekem is ugyanez a hangsugárzó + állvány kombó van. Érzékeltél valami különbséget mikor alákerültek a gránitlapok?
Dolgok amiket utálok:
1. fórumaláírások
2. irónia
3. listák
1. fórumaláírások
2. irónia
3. listák
-
frici78
- Nincs visszaút

Fyne Audio F500 lakk fekete + állvány (garanciális)
Stílusváltás miatt eladnám Fyne Audio F500 hangsugárzó páromat. A ritkább, lakk fekete, nagyon dekoratív (ám fotókon nehezen visszaadható) színben. Belenyúlásmentes, hibátlan, 2023. januárig garanciális, 2021. januári Gedeonos vásárlás. Gyári összekötői, fehér zsákja és előlapja megvan, a doboza elkeveredett. A hangfalak aljára Viablue Absorberek vannak ragasztva az elcsatolás végett.
Szintén eladó hozzá egy pár NorStone Stylum 2 fehér állvány, és méretben hozzájuk passzoló gyönyörű márványlap. Az állvány 2022. januári vásárlás, doboza és az összes kelléke megvan (még a nem használt felső tüskéi is). Majd 10kg kvarchomokkal vannak feltöltve, dögnehéz, atomstabil és visszhangmentes így. A gránitlapok alján bútorlábfilcek, így nem karistolja a padlót.
Aki egyben viszi, az egy pár Viard Audio Design HD-line rézkábellel is gazdagodik (2×3m), amit itt a fórumon vettem egy kedves fórumtárstól.
A hangfal+állvány+gránitlap+kábel egyben 240e Ft.
Csak a hangfal: 210e Ft.
Átvehető és meghallgatható személyesen Budakeszin, nem postázom.
Csere, beszámítás nem érdekel most, köszönöm.
Érdeklődni privátban itt lehet.
Képek:
Szintén eladó hozzá egy pár NorStone Stylum 2 fehér állvány, és méretben hozzájuk passzoló gyönyörű márványlap. Az állvány 2022. januári vásárlás, doboza és az összes kelléke megvan (még a nem használt felső tüskéi is). Majd 10kg kvarchomokkal vannak feltöltve, dögnehéz, atomstabil és visszhangmentes így. A gránitlapok alján bútorlábfilcek, így nem karistolja a padlót.
Aki egyben viszi, az egy pár Viard Audio Design HD-line rézkábellel is gazdagodik (2×3m), amit itt a fórumon vettem egy kedves fórumtárstól.
A hangfal+állvány+gránitlap+kábel egyben 240e Ft.
Csak a hangfal: 210e Ft.
Átvehető és meghallgatható személyesen Budakeszin, nem postázom.
Csere, beszámítás nem érdekel most, köszönöm.
Érdeklődni privátban itt lehet.
Képek: