- 296184681_638495754306716_3729095746788608211_n.jpg (142.05 KiB) Megtekintve 1582 alkalommal
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
JMlab Spectral 908
Re: JMlab Spectral 908
Sziasztok.
Nem hiába nem írtam eddig.
Nos a történet,tegnapi napon vissza vittem a JMlab hangfalpárt Hmvhelyre annak aki nekem "eladta" (tanbergfan)
Hangfalak sorsa továbbiakban nem érdekel,semmi közöm hozzájuk.
Magasok,közepek,hangváltók belső kábelezés nem gyári volt.(megbontottam tegnap)
Nekem ilyen nem kell,de soha többé Focal sem.
Úgy gondolom én nem hibáztam,becsületem megmaradt.
Sajnos nem tudtam,hogy a hangszórók nem eredetiek,mikor elhoztam nem kutakodtam neten utánuk mert bíztam abban nincs eltitkolva semmi előttem.
Részemről az ügy lezárva,egy "barát" kiesett a kosárból.
Itt szeretném megköszönni mindenkinek,aki valami formában próbált segíteni,legtöbben azt tanácsolták vigyem vissza.
Továbbiakba azoknak is köszönöm,akik telefonon felhívtak.
Kellemes estét kívánok mindenkinek.
Nem hiába nem írtam eddig.
Nos a történet,tegnapi napon vissza vittem a JMlab hangfalpárt Hmvhelyre annak aki nekem "eladta" (tanbergfan)
Hangfalak sorsa továbbiakban nem érdekel,semmi közöm hozzájuk.
Magasok,közepek,hangváltók belső kábelezés nem gyári volt.(megbontottam tegnap)
Nekem ilyen nem kell,de soha többé Focal sem.
Úgy gondolom én nem hibáztam,becsületem megmaradt.
Sajnos nem tudtam,hogy a hangszórók nem eredetiek,mikor elhoztam nem kutakodtam neten utánuk mert bíztam abban nincs eltitkolva semmi előttem.
Részemről az ügy lezárva,egy "barát" kiesett a kosárból.
Itt szeretném megköszönni mindenkinek,aki valami formában próbált segíteni,legtöbben azt tanácsolták vigyem vissza.
Továbbiakba azoknak is köszönöm,akik telefonon felhívtak.
Kellemes estét kívánok mindenkinek.
- Roberto11
- V.I.P.

- Értékelés: 347
.
- Csatolmányok
-
- received_1047736939279225.jpeg (51.28 KiB) Megtekintve 1731 alkalommal
LG 65"C3,DUNE MAX VISION 4K
Parasound Halo A51
Focal 1038BE,Focal CC1008BE,JMlab SR30
JL Audio F112
Hfk:MDA C5N,Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Táp:MDA C5N, Furutech Evo Power
XLR: Neotech NEI-3001lll, Audioquest Mackenzie
Adioquest Wolf
IsoACOUSTICS,Vibra-R
Parasound Halo A51
Focal 1038BE,Focal CC1008BE,JMlab SR30
JL Audio F112
Hfk:MDA C5N,Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Táp:MDA C5N, Furutech Evo Power
XLR: Neotech NEI-3001lll, Audioquest Mackenzie
Adioquest Wolf
IsoACOUSTICS,Vibra-R
- tandbergfan
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 21
Én csak örülnék ha a titán hangszórót kicserélték volna dioxidra ugyanis a kereskedő Szegeden szintén ezeket csinálta hogy cserélték mikron titánt dioxidra illetve a későbbi szériákban Mar tioxid volt ami sokkal jobb. Szerintem ez a hangfal nagyon megéri az árát mert nagyon jó kis doboz nagyon sok mindent megadott volna az ember érte ha annak idején ilyen hangfal lehetett volna ez a felső kategóriája volt a Focal nak. Kötözködni lehet szerintem de aki hangfalat a kell menni ennyi pénzért meg kell hallgatnia nagyon jó kis dobozok nagyon jó hanggal és nagyon ritkán főleg itthon külföldről lehet ilyeneket csak vásárolni trollkodni meg mindig lehet ennyi.
.......
- tandbergfan
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 21
Sziasztok ezt a hangfalat annak idején egy barátom vásárolta a Pest mellett ezekkel a középsugárzókkal volt szerelve amikor én már láttam nála. A magassugárzó az valószínű titán volt legelőször. Èn adtam el Pestre egy srácnak utána ő továbbadta utána az idők folyamán valaki kicserélte benne TC 90tdx magasra mert valószínű hogy tönkrement a magas felfüggesztése amivel kárt nem csinált csak sokkal jobb ugyanis a gyártótól vennél magas hangszóró hangszórót ezt a típust adta bele és kompatibilis illetve sokkal jobb csillapítotabb a membrán felület.
.......
- tomrider
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 112
Már írta valaki, de leírom én is: segítene, ha a hátuljáról feltennél képet. A címke (vagy annak hiánya) sokat segítene.
Auralic Aries LE - Beresford TC7510 - Nuforce IA7 V3 - Magneplanar MG12
Sziasztok.
Valamiért nem tudtam hozzászólni,vagy nem mutatja leírom újra.
Tegnap délután ráírtam Róbertra,aki fel is hívott azonnal és közölte ez egy gyári közép,korabeli első gyártások között ezekkel a hangszórókkal jött piacra.
Én speciel Bowers dobozokban vagyok otthon,abba beleástam magam nagyon mélyen.
Robi ha akart volna már hozzászólt volna,elküldtem neki a linket és olvasta is.
Többen privátban azt tanácsolták vigyem vissza a hangfalakat neki,és kérjem vissza azt amit a dobozokért adtam.
Nem tudom mi lesz a dobozok sorsa,de ha valóban nem gyári a közép,se a magas akkor átvertnek érzem magam.
Este lezárom a hírdetést.
Aki a közelemben lakik szívesen látom egy fülelésre,azt ki merem jelenteni ezeknek a dobozoknak az ára nem a 250.000ft os ársávban van a helye,rengeteg hangfalam volt már kíváncsiság hajt a hobbim miatt,és ezek nagyon komolyan szólalnak meg.
Most elköszönök,mert a 3. kis szobát csinálom,néha fellesek legyen szép napotok,ha már az enyém nem lesz az.
Sziasztok.
Valamiért nem tudtam hozzászólni,vagy nem mutatja leírom újra.
Tegnap délután ráírtam Róbertra,aki fel is hívott azonnal és közölte ez egy gyári közép,korabeli első gyártások között ezekkel a hangszórókkal jött piacra.
Én speciel Bowers dobozokban vagyok otthon,abba beleástam magam nagyon mélyen.
Robi ha akart volna már hozzászólt volna,elküldtem neki a linket és olvasta is.
Többen privátban azt tanácsolták vigyem vissza a hangfalakat neki,és kérjem vissza azt amit a dobozokért adtam.
Nem tudom mi lesz a dobozok sorsa,de ha valóban nem gyári a közép,se a magas akkor átvertnek érzem magam.
Este lezárom a hírdetést.
Aki a közelemben lakik szívesen látom egy fülelésre,azt ki merem jelenteni ezeknek a dobozoknak az ára nem a 250.000ft os ársávban van a helye,rengeteg hangfalam volt már kíváncsiság hajt a hobbim miatt,és ezek nagyon komolyan szólalnak meg.
Most elköszönök,mert a 3. kis szobát csinálom,néha fellesek legyen szép napotok,ha már az enyém nem lesz az.
Sziasztok.
Szomorúan olvasom a fejleményeket.
Egy biztos,Solyom35,szándékosan,senkit félre nem vezetne. Az egyik leg becsületesen,legonzetlenebb ember,akit ismerek.
Remélem, mihamarabb tisztázódnak a dolgok és megtalálja gazdajat ez a hangsugárzó is.
Egy biztos,Solyom35,szándékosan,senkit félre nem vezetne. Az egyik leg becsületesen,legonzetlenebb ember,akit ismerek.
Remélem, mihamarabb tisztázódnak a dolgok és megtalálja gazdajat ez a hangsugárzó is.
Intel Nuc i5-SotM SMS 200 ultra neo-Resonessence Labs Invicta Mirus Pro-Krell KBL-Fapaci aktív nagymonitor.
MDA kábelezés
MDA kábelezés
Üdv, én egy barátomnak ajánlottam volna a figyelmébe feljebb lépés okán ezt a dobozpárt, de az olvasottak alapján elbizonytalanodtam...Szivesen venném, ha maga Sz.Róbert,(akit én is ismerek...)megszólalna az ügyben, és rendbe rakná ezt a dolgot...Egyébként sikeres eladást! Üdv, Sfi
Benz Micro LP-S - Michell Orbe, SME 309 - VDH D-501 - Benz Micro Wood SL2 - Analog Art - VDH D501 - ARC PH5 fonó - HT Magic Two - ARC SP 16L- HT Magic Two - Conrad Johnson MF2200 - Music Rererence RM 9 - HT Magic Tweeter - Ponder Over - B&W 705 S1. CD: Marantz SA15 s1
Igen a 96-os katalógusban van ilyen, annak is a high-end vonalán. A 913-on felül még az Alcor és az Antea is ilyen közepeket használ.
Egyébként emlékeim szerint 5K413S név alatt futott ( ami egyébként egy kiváló hangszóró!) pl. amikor még meg lehetett külön is venni.
Az a baj, hogy ezek nem kompatibilisek egymással, hiába egyezik a kosár méret, teljesen más paramétereik vannak.
Az 5k413s pl. csak 150 Hz-ig használható, ( csak középsugárzó, midrange ), míg az eredeti szerintem mélyközép volt ( midbass ).
A modifikáció során át kellett, hogy alakítsák a hangváltót is, különben nagyon félremehet a kapott hang.
Egyébként emlékeim szerint 5K413S név alatt futott ( ami egyébként egy kiváló hangszóró!) pl. amikor még meg lehetett külön is venni.
Az a baj, hogy ezek nem kompatibilisek egymással, hiába egyezik a kosár méret, teljesen más paramétereik vannak.
Az 5k413s pl. csak 150 Hz-ig használható, ( csak középsugárzó, midrange ), míg az eredeti szerintem mélyközép volt ( midbass ).
A modifikáció során át kellett, hogy alakítsák a hangváltót is, különben nagyon félremehet a kapott hang.
Szia Ozzy711.
"középsugárzó"
Jobban belemerültem,és minnél több fotót elkezdtem nézni amit a Google feldob,913.1 ben látok ilyen közepeket.
@@@@@
Nem tudom mitévő legyek,meglátszik,hogy az első Focalom.
"középsugárzó"
Jobban belemerültem,és minnél több fotót elkezdtem nézni amit a Google feldob,913.1 ben látok ilyen közepeket.
@@@@@
Nem tudom mitévő legyek,meglátszik,hogy az első Focalom.
Nevetséges kifogásokat írkáltok a hangszórókról, ez a hangsugárzó ennyiért nagyon megéri, ennél sokkal drágábban vacakabb dobozokat adnak-vesznek egyesek, közben verik a mellüket, hogy tuti eredeti gyári, de otthon be van hajigálva a sarokba és az asszony virágtartó állványnak használja.
sokáig áhitoztam egy ilyenre, de aztán más felé vitt az élet.
sok sikert egy kevésbé finnyás vevőhöz.
sokáig áhitoztam egy ilyenre, de aztán más felé vitt az élet.
sok sikert egy kevésbé finnyás vevőhöz.

Minden tiszteletem a tiéd, illetve a Focal fan kollégáé, továbbá részvétem a betegségedért, de véleményem szerint ilyen hangszóró készlettel ez a hangsugárzó soha nem lett gyártva.
Célszerű lenne egy hátoldali fotó a pontos típusról, mert ez így nem kerek. Tovább megyek: szerintem a középsugárzó sem eredeti a dobozban.
A "két" fotó a magas-sugárzóról ugyanaz a hangszóró ( látszik a jobb felső csavarnál egy kis pötty mindkét képen ), a másik úgy látszik véletlen lemaradt.
ui: Nem trollkodni akarok, csak kb. 20 éve én is Focal-JMlab fan vagyok és szerintem valami nem kerek ennél a doboznál.
Egyébként ( nem neked írom ) az utopiában soha nem volt ilyen magas-sugárzó, az Elektrákban már igen ( illetve az utód TD5-ös verzió ).
Itt egy szerintem eredeti 908.1-esről link: http://listeninn.com/Website/Used-Speak ... -908_1.htm
Egy eredetinek tűnő 908-as: https://en.audiofanzine.com/hifi-speake ... -SPECTRAL/
Egyébként sok sikert az eladáshoz!
Célszerű lenne egy hátoldali fotó a pontos típusról, mert ez így nem kerek. Tovább megyek: szerintem a középsugárzó sem eredeti a dobozban.
A "két" fotó a magas-sugárzóról ugyanaz a hangszóró ( látszik a jobb felső csavarnál egy kis pötty mindkét képen ), a másik úgy látszik véletlen lemaradt.
ui: Nem trollkodni akarok, csak kb. 20 éve én is Focal-JMlab fan vagyok és szerintem valami nem kerek ennél a doboznál.
Egyébként ( nem neked írom ) az utopiában soha nem volt ilyen magas-sugárzó, az Elektrákban már igen ( illetve az utód TD5-ös verzió ).
Itt egy szerintem eredeti 908.1-esről link: http://listeninn.com/Website/Used-Speak ... -908_1.htm
Egy eredetinek tűnő 908-as: https://en.audiofanzine.com/hifi-speake ... -SPECTRAL/
Egyébként sok sikert az eladáshoz!
Rákerestem,még akkor is mikor elhoztam,de van ilyen és amiben nincs az álló "pálcika" is neten.
Egy biztos,nagyon jó hangja van,rettentően teres,és minden részletet megmutat,nagyon precíz feszes mélyei vannak.
Bowers & Wilkins Matrix 801s3-am ami volt szégyenkezhet ez mellett.
A másik dolog,körülöttem a barátaim mindenki beszel a kábelek hangjáról,amég ez a JMlab nem jött nem hittem ebben.
Hallani lehet minden egyes változást/kábel cserét.
Egy biztos,nagyon jó hangja van,rettentően teres,és minden részletet megmutat,nagyon precíz feszes mélyei vannak.
Bowers & Wilkins Matrix 801s3-am ami volt szégyenkezhet ez mellett.
A másik dolog,körülöttem a barátaim mindenki beszel a kábelek hangjáról,amég ez a JMlab nem jött nem hittem ebben.
Hallani lehet minden egyes változást/kábel cserét.
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1291
Ez a magas, amit később az Utópia is megkapott. Nem hinném, hogy nagyon rontaná a hangzást.switch_ írta: ↑2022.08.09., kedd 12:40Nem allt szandekomban trollkodni, arat csokkenteni, stb.
Google-val rakeresve a tipus kepeire, a fuggoleges resz nelkuli magasakat latni...
Ugyancsak raguglizva a tipusra talalni egy regebbi magyar hirdetest, ahol emlitik a magas cserejet, es ugyanilyen/hasonlo, fuggoleges pálcikás magasa van.
Ezert kerdeztem, amit.
- switch_
- Nincs visszaút

- Értékelés: 45
Nem allt szandekomban trollkodni, arat csokkenteni, stb.
Google-val rakeresve a tipus kepeire, a fuggoleges resz nelkuli magasakat latni...
Ugyancsak raguglizva a tipusra talalni egy regebbi magyar hirdetest, ahol emlitik a magas cserejet, es ugyanilyen/hasonlo, fuggoleges pálcikás magasa van.
Ezert kerdeztem, amit.
Ezert kerdeztem, amit.
Lumin D2, Luxman L550, Sonus Faber Grand Piano Domus, Yamaha CDX1060
Akkor legyen egy kicsit másképp,az ára újra 260.000ft aki messziről jön annak engedek.
Illetve,amire vágytam az offos lett,itt van nálam egy Bryston 4B Pro,ezt akartam megvenni ha elmegy a Focal.
Bekötöttem,több előfokkal,Yamaha C80,Conrad Johnson PV12,Audio Innovation mk 300 (2db csöves utánépítés).
Nem az én világom a B4 pro.
Csere is érdekel,1988-ig gyártott Yamaha végfok,vagy pedig Bowers hangfalpár.
Mellékelek fotót nehogy ebbe is belekössön valaki:)
Illetve,amire vágytam az offos lett,itt van nálam egy Bryston 4B Pro,ezt akartam megvenni ha elmegy a Focal.
Bekötöttem,több előfokkal,Yamaha C80,Conrad Johnson PV12,Audio Innovation mk 300 (2db csöves utánépítés).
Nem az én világom a B4 pro.
Csere is érdekel,1988-ig gyártott Yamaha végfok,vagy pedig Bowers hangfalpár.
Mellékelek fotót nehogy ebbe is belekössön valaki:)
2. magasról a kép.
ez a focal 30x éves ,szivacs szél meddig bírja? vagy úgy kell hagyni?
Értelmes ember megcsináltatja,olyannal aki profin javít,az ár nem érdekel ilyenkor engem pl.
Itt avx-en nem,hogy azokat támadnátok akik ebből élnek/kereskednek nagyon dúrva árakkal dolgoznak,hifistákat meg el kell nyomni,akkor van itt olyan eladó is aki engem jól átvert pár éve,és ugyan úgy árulja a szarjait mint akkor,elmentem hozzá egy ritka végfokot venni,megkértem próbálja ki,jelezzen vissza "okés" ,elmentem a világvégére érte ami 30.000ft üzemanyagom+5ezres pályamatricát tartalmazott és vezettem oda vissza kb 10-12 órát.
Mikor oda értem akkor kötözgette be az erősítőt,és kiderült nem is jó,egyik oldala torzított másik oldala halkabb volt stb..
Végén rábeszélt vegyem meg,hírdetési ár feléért. Megvettem,ekkor hibáztam! elvittem a szerelőmhöz és olyan volt mint egy lelakott német autó,csak a pénzt nyelte,kókányolva volt rendesen,kb 140.000ft ot költöttem rá és 4 hónap után végleg megszűnt létezni a végfok.
intelligens,és nagyon jó szakember javította.
ez a focal 30x éves ,szivacs szél meddig bírja? vagy úgy kell hagyni?
Értelmes ember megcsináltatja,olyannal aki profin javít,az ár nem érdekel ilyenkor engem pl.
Itt avx-en nem,hogy azokat támadnátok akik ebből élnek/kereskednek nagyon dúrva árakkal dolgoznak,hifistákat meg el kell nyomni,akkor van itt olyan eladó is aki engem jól átvert pár éve,és ugyan úgy árulja a szarjait mint akkor,elmentem hozzá egy ritka végfokot venni,megkértem próbálja ki,jelezzen vissza "okés" ,elmentem a világvégére érte ami 30.000ft üzemanyagom+5ezres pályamatricát tartalmazott és vezettem oda vissza kb 10-12 órát.
Mikor oda értem akkor kötözgette be az erősítőt,és kiderült nem is jó,egyik oldala torzított másik oldala halkabb volt stb..
Végén rábeszélt vegyem meg,hírdetési ár feléért. Megvettem,ekkor hibáztam! elvittem a szerelőmhöz és olyan volt mint egy lelakott német autó,csak a pénzt nyelte,kókányolva volt rendesen,kb 140.000ft ot költöttem rá és 4 hónap után végleg megszűnt létezni a végfok.
intelligens,és nagyon jó szakember javította.
Sziasztok,már volt érdeklődő,ő felhívott és telefonba mint írtam,mindent elmondok.
Igen volt szélezve a magas,de ez Focal betegség,hol látsz ragasztó folyást?
Nem értem mi az érdeketek,azzal ,hogy offoljátok a hírdetésem.
Ameddig személyen nem ismertek,és még nem vásároltatok tőlem ne alkoss rólam hamis képet.
Keress már rá a nevemre,meg arra is miket kommenteltek a vevők akik tőlem vásároltak az évek során.
Hozzám ha valaki eljön,és elakarok valamit adni még telefonba elmondok mindent a termékről,előéletéről.
Ha módosítva volt arról is,illetve szétszedem a vevő előtt,hogy közösen átnézzük.
El is szoktam vinni szivességből (ha megkérnek),nekem ez hobbi,a zene az életem.
Vagy 50.000ft ért kéne adni a hangfalat? nézzünk már szét a piacon milyen árban mennek a kisebb,rosszabb hangú Focalok.
Sz.Róbert mond nektek valamit? Cs.Megye legnagyobb Focal fanja,tőle van a hangfal és ott álltak érintetlenül,porosodtak.
Covid majdnem elvitt a temetőbe,mérgemben mikor elkezdtem gyógyulni mindenem eladtam amire 10 évig gyűjtöttem azt is,ezt a hangfalat nem vásárlási szándékkal hoztam haza akkor,hanem barátom volt olyan rendes,és mondta vidd haza és hallgasd.Plusz kb még 1,5 milla értékben adott nekem cuccokat kölcsön,valószínű azért tette mert bízik bennem.
"Hátha visszajön a zene szeretete,és végre meggyógyulsz teljesen."
Jut eszembe,kb 1 éve árultam itt egy 3 utas dynaudio hangfalpárt,meg tudtam,hogy nem eredeti,azt is azonnal levettem,a hírdetést.Tehát az én becsületem ne sértegesse senki.
Bárkinek vásárlási szándéka van hívjon fel vagy megcsörget és visszahívom. (nekem ingyen van)
Mellékeltem 2 fotót a magasokról,legyen szép napotok.
Üdvözlettel Sándor Mindszentről.
Igen volt szélezve a magas,de ez Focal betegség,hol látsz ragasztó folyást?
Nem értem mi az érdeketek,azzal ,hogy offoljátok a hírdetésem.
Ameddig személyen nem ismertek,és még nem vásároltatok tőlem ne alkoss rólam hamis képet.
Keress már rá a nevemre,meg arra is miket kommenteltek a vevők akik tőlem vásároltak az évek során.
Hozzám ha valaki eljön,és elakarok valamit adni még telefonba elmondok mindent a termékről,előéletéről.
Ha módosítva volt arról is,illetve szétszedem a vevő előtt,hogy közösen átnézzük.
El is szoktam vinni szivességből (ha megkérnek),nekem ez hobbi,a zene az életem.
Vagy 50.000ft ért kéne adni a hangfalat? nézzünk már szét a piacon milyen árban mennek a kisebb,rosszabb hangú Focalok.
Sz.Róbert mond nektek valamit? Cs.Megye legnagyobb Focal fanja,tőle van a hangfal és ott álltak érintetlenül,porosodtak.
Covid majdnem elvitt a temetőbe,mérgemben mikor elkezdtem gyógyulni mindenem eladtam amire 10 évig gyűjtöttem azt is,ezt a hangfalat nem vásárlási szándékkal hoztam haza akkor,hanem barátom volt olyan rendes,és mondta vidd haza és hallgasd.Plusz kb még 1,5 milla értékben adott nekem cuccokat kölcsön,valószínű azért tette mert bízik bennem.
"Hátha visszajön a zene szeretete,és végre meggyógyulsz teljesen."
Jut eszembe,kb 1 éve árultam itt egy 3 utas dynaudio hangfalpárt,meg tudtam,hogy nem eredeti,azt is azonnal levettem,a hírdetést.Tehát az én becsületem ne sértegesse senki.
Bárkinek vásárlási szándéka van hívjon fel vagy megcsörget és visszahívom. (nekem ingyen van)
Mellékeltem 2 fotót a magasokról,legyen szép napotok.
Üdvözlettel Sándor Mindszentről.
A képen a jobb oldali magasnál meg is folyt a ragasztó, ami csak azt jelentheti, hogy javítva( cserélve ) volt a dóm alatti lágy szivacs gyűrű ( nekem is volt hasonló ( td5-ös 120-as ) magasam, sajnos nekem is cserélni kellett ). Ettől még szólhat úgy mint a gyári, csak úgy korrekt, ha ez le van írva.
Persze, ha nem tud róla ez eladó az más történet.
Persze, ha nem tud róla ez eladó az más történet.
Üdv nem tudok arról,hogy magast cseréltek volna,engem a volt tulaja erről nem világosított fel.
Ha tudom,az olyat meg se veszem.
Közel 1000 euros Yamaha stúdió végfokot adtam a hangfalakért.
Barátomé volt a hangfal,Vásárhelyről hoztam.
Bárki kérdezni szeretne,nyugodtan hívjon fel.
Üdv Sándor.
Ha tudom,az olyat meg se veszem.
Közel 1000 euros Yamaha stúdió végfokot adtam a hangfalakért.
Barátomé volt a hangfal,Vásárhelyről hoztam.
Bárki kérdezni szeretne,nyugodtan hívjon fel.
Üdv Sándor.
- switch_
- Nincs visszaút

- Értékelés: 45
Ez az a pár, aminek ki lett cserélve a magassugárzója, jól látom?
Lumin D2, Luxman L550, Sonus Faber Grand Piano Domus, Yamaha CDX1060
Sziasztok!
Villámár!
Héten 2022.08-14-ig elviszi annak 200.000ft
Villámár!
Héten 2022.08-14-ig elviszi annak 200.000ft