A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Azt ugye látod hogy egy 5 forintos mellette?
Ergo az a borzalmas " nem minimális " karc kB 2mm x 3mm :-)
És igen, oda írtam hogy korának megfelelő állapotban van, bár ez a hatalmas karc nemigen befolyásolja a hangját.
Ezt én inkább nyomódásnak nevezném mint karcnak.
(egyébként az nem megoldás, hogy nekiállsz offolni a kérdést felvető topikjában).
Inkább tedd fel újra úgy, hogy használatból eredő nyomok vannak rajta. Vagy nyomj egy felkiáltójelet az erre utaló hozzászólásokra. Az enyéimre és a tieidre is.
Azt ugye látod hogy egy 5 forintos mellette?
Ergo az a borzalmas " nem minimális " karc kB 2mm x 3mm :-)
És igen, oda írtam hogy korának megfelelő állapotban van, bár ez a hatalmas karc nemigen befolyásolja a hangját.
Eladó Dali Ikon1, korának megfelelő állapotban, minimális karc van rajta ami természetesen nem befolyásolja a hangját.
Mindent megtalálsz róla a neten, szerintem nem kell dicsérjem :-)
Csere érdekelhet Dali Ikon 2 vagy Dynaudio esetleg Focal polcsugárzóra természetesen ha olyan akkor ráfizetek.
Fix ára 90.000 és igy is a legolcsóbb a piacon.
Budapesten laknak, csak indokolt esetben, előre utalás után postázom!
Tel: vodafone 6113660
Csatolmányok
20220222_065207.jpg (1.42 MiB) Megtekintve 1715 alkalommal
20220222_065147.jpg (1.45 MiB) Megtekintve 1715 alkalommal
20220222_065139.jpg (1.45 MiB) Megtekintve 1715 alkalommal
20220222_065122.jpg (1.38 MiB) Megtekintve 1715 alkalommal