Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali Concept 5.0 Cherry színben
Re: Dali Concept 5.0 Cherry színben
Elfogyott minden. Köszönöm a lehetőséget.
- MasterMark
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 1
Re: Dali Concept 5.0 Cherry színben
Hello, ha esetleg a Concept 1 pár külön eladó lesz, akkor az érdekelne. :smile53:
Dali Concept 5.0 Cherry színben
Eladó lett váltás miatt Cherry ( cseresznye) színű Dali Concept 6 Front, Concept 1 Háttér sugarzó, Concept center.
2011-es magyarországi vásárlású forgalmazótól,én a második tulajdonos vagyok kb 2 éves korában vettem. Doboz papirok már csak a centerhez vannak meg. Postázni nem szeretném, Foxpostba be sem férhet. Személyes Átvétel Jászberényben lehetséges.
Kisebb esztétikai hibák vannak a fa részeken, apró karcok, egyik háttér sugarzó hátsó sarka egy pakolászás közben le verődött. Minden hangszóró hibátlanul szól, minden gumiperem 100%-os, nincs a magasakon benyomodás sem.
Annó árkategoriájánál jóval jobb, részletesebb tisztább precizebb hangot tudott mint a konkurencia, 10 évig nem is váltottam le.
Ára egyben a szettnek 165000ft
Kb a front 100e számolva, a háttér 30e center 35e. remélem reális.
Tel: 06707770705
Jászberényben átvehető.
2011-es magyarországi vásárlású forgalmazótól,én a második tulajdonos vagyok kb 2 éves korában vettem. Doboz papirok már csak a centerhez vannak meg. Postázni nem szeretném, Foxpostba be sem férhet. Személyes Átvétel Jászberényben lehetséges.
Kisebb esztétikai hibák vannak a fa részeken, apró karcok, egyik háttér sugarzó hátsó sarka egy pakolászás közben le verődött. Minden hangszóró hibátlanul szól, minden gumiperem 100%-os, nincs a magasakon benyomodás sem.
Annó árkategoriájánál jóval jobb, részletesebb tisztább precizebb hangot tudott mint a konkurencia, 10 évig nem is váltottam le.
Ára egyben a szettnek 165000ft
Kb a front 100e számolva, a háttér 30e center 35e. remélem reális.
Tel: 06707770705
Jászberényben átvehető.