Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Altec 604-8G OB
- Codi
- V.I.P.
- Értékelés: 294
Re: Altec 604-8G OB
[/quote]
Annyira azért nem ritka, pár éve itt a fórumon én 7db 604-8G szettet adtam el töredékáron 4 hangszórót gyári dobozában, 2 hangszórót épített dobozban és egy tartalék drivert ajándékba adtam (mind Pannonia studio)
[/quote]
Amire én céloztam az európai elmebay (pl. német) eladási felület, ahol konkrétan ebből a típusból 0 db európai hirdetés van fenn jelenleg.
A "hifishark" keresővel az aktuális hirdetési dátumokat nézve szintén sehol egy db eladó. Nyilván fellelhető néha, de a kínálati darabszáma messze egyik márkához sem hasonlítható.
Annyira azért nem ritka, pár éve itt a fórumon én 7db 604-8G szettet adtam el töredékáron 4 hangszórót gyári dobozában, 2 hangszórót épített dobozban és egy tartalék drivert ajándékba adtam (mind Pannonia studio)
[/quote]
Amire én céloztam az európai elmebay (pl. német) eladási felület, ahol konkrétan ebből a típusból 0 db európai hirdetés van fenn jelenleg.
A "hifishark" keresővel az aktuális hirdetési dátumokat nézve szintén sehol egy db eladó. Nyilván fellelhető néha, de a kínálati darabszáma messze egyik márkához sem hasonlítható.
Nincs semmim, de az stabil 8 ohm.
Annyira azért nem ritka, pár éve itt a fórumon én 7db 604-8G szettet adtam el töredékáron 4 hangszórót gyári dobozában, 2 hangszórót épített dobozban és egy tartalék drivert ajándékba adtam (mind Pannonia studio)Codi írta: ↑2021.11.13., szomb. 08:13Az alnico mágneses 604-8G hangszórók többségét (amiket nem nyeltek el a kanadai, amerikai stúdiók, pl. Morin Heights Sound Studio) a Távol-Keletre exportálták, ahol nagy becsben tartják a mai napig őket.
Ennek okán ritka madár európa szerte (reimport révén kerül vissza pár darab)
Szállításhoz legalább Superb kombi méret javasolt.
- Codi
- V.I.P.
Az alnico mágneses 604-8G hangszórók többségét (amiket nem nyeltek el a kanadai, amerikai stúdiók, pl. Morin Heights Sound Studio) a Távol-Keletre exportálták, ahol nagy becsben tartják a mai napig őket.
- Codi
- V.I.P.
A hangsugárzó kialakítása révén egypontos hangforrású, ami "tökéletes" fázis és sztereó képet eredményez.
Az aszimmetrikus váltó kialakítás (12 dB/oktáv és 18 dB/oktáv szűrőt tartalmaz), minimálisra korlátozza a torzítást a középfrekvenciákon.
A 15" átmérő ellenére a 604 önmagában nem tud "gettó basszust" még zárt dobozban sem.
Ehhez egy sub - vagy egy másik 15"-os basszus meghajtó kell, mint amilyet pl. az Urei is használt.
Ez az a fajta dolog, amivel egyszerűen nem törődsz, amikor felteszed a kedvenc lemezed és hátradőlsz.
Ennek ellenére a bőgő úgy tud szólni, hogy zizeg a fotel alattad..
Populáris zenén, valamint klasszikus és jazz-zenén fenomenális a produktuma (szerintem).
Az aszimmetrikus váltó kialakítás (12 dB/oktáv és 18 dB/oktáv szűrőt tartalmaz), minimálisra korlátozza a torzítást a középfrekvenciákon.
A 15" átmérő ellenére a 604 önmagában nem tud "gettó basszust" még zárt dobozban sem.
Ehhez egy sub - vagy egy másik 15"-os basszus meghajtó kell, mint amilyet pl. az Urei is használt.
Ez az a fajta dolog, amivel egyszerűen nem törődsz, amikor felteszed a kedvenc lemezed és hátradőlsz.
Ennek ellenére a bőgő úgy tud szólni, hogy zizeg a fotel alattad..
Populáris zenén, valamint klasszikus és jazz-zenén fenomenális a produktuma (szerintem).
- Codi
- V.I.P.
" aki a kvalitását hallani szeretné, hozzon csöves végfokot (passzív előfokom van), vagy csöves integráltat."
Ne tartson vissza senkit, ha nem akar erősítőt cipelni.
Találunk módot a megszólaltatásra.
Itt egy video az előző tulajtól, ami persze nem adja vissza teljesen az igazi libabőr hangot..
https://www.youtube.com/watch?v=1Lpa0rYLJng
Ne tartson vissza senkit, ha nem akar erősítőt cipelni.
Találunk módot a megszólaltatásra.
Itt egy video az előző tulajtól, ami persze nem adja vissza teljesen az igazi libabőr hangot..
https://www.youtube.com/watch?v=1Lpa0rYLJng
- Codi
- V.I.P.
A nyitott konstrukció, masszív "nyaktámasszal":
- Codi
- V.I.P.
A mi lemaradt esetleg:
A hangszóró 8 ohm-os
Érzékenység 100dB
Adatlap:
A hangszóró 8 ohm-os
Érzékenység 100dB
Adatlap:
- Codi
- V.I.P.
Altec 604-8G OB
Altec 604-8G hangszórópár, gyári, eredeti váltóval eladó, (Open Baffle) nyitott kivitelben igényesen megépítve.
Itt vettem a fórumon. ( viewtopic.php?f=33&t=129399&p=2445863&h ... c#p2445863 )
Munkám miatt inkább a privát üzenetet, vagy mailt preferálom.
Ha kapok telefonszámot, visszahívlak.
Helyileg: Székesfehérvár
Mérete miatt nem postázom.
Meghallgatás természetesen van, de a pandémia miatt a csak "fülelők" most kérem kerüljenek.
Mivel felszámolás esete forog fenn (eladtam már a Leben csöves 15W-os erősítőmet), aki a kvalitását hallani szeretné, hozzon csöves végfokot (passzív előfokom van), vagy csöves integráltat.
Csalódásmentes hang..
Ár: 870eFt
Beszámítani nem tudok semmit. További képek később...
Itt vettem a fórumon. ( viewtopic.php?f=33&t=129399&p=2445863&h ... c#p2445863 )
Munkám miatt inkább a privát üzenetet, vagy mailt preferálom.
Ha kapok telefonszámot, visszahívlak.
Helyileg: Székesfehérvár
Mérete miatt nem postázom.
Meghallgatás természetesen van, de a pandémia miatt a csak "fülelők" most kérem kerüljenek.
Mivel felszámolás esete forog fenn (eladtam már a Leben csöves 15W-os erősítőmet), aki a kvalitását hallani szeretné, hozzon csöves végfokot (passzív előfokom van), vagy csöves integráltat.
Csalódásmentes hang..
Ár: 870eFt
Beszámítani nem tudok semmit. További képek később...