Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marshall Stanmore Bluetooth hangfal
Re: Marshall Stanmore Bluetooth hangfal
Elkelt, zárom!
- Junior72
- Nincs visszaút

- Értékelés: 9
Szia Engem érdekelne, csak kérnék egy elérhetőséget.
Köszi
Köszi
Új ár: 75 ezer ft.
Marshall Stanmore Bluetooth hangfal
Eladó a képeken látható Marshall Stanmore Bluetooth hangfal. Szép, újszerű állapotban van.
Sok leírás és teszt található róla a neten, így ezt nem részletezném. Aki ilyet keres, az úgyis képben van a dologgal :)
80W összteljesítmény, méretéhez képest nagyon menő, igaz majdnem 5 kiló a cucc :)
Adom hozzá a gyári kábeleit (tápkábel + jack kábel). A doboza sajnos nincs meg. Adom hozzá az eredetét igazoló számlát is. Garancia már nincs rá.
Az eladás egyetlen oka: annyira megtetszett/bevált ez a hangfal, hogy megvettem a nagytesóját (Woburn), ami valamivel még erősebb.
Ára: 80 ezer ft.
Csere / beszámítás ilyesmi nem érdekel.
Személyes átvétel/kipróbálás lehetséges Debrecenben, postázni nem szeretném. Esetleg Pest is szóba jöhet, mert járok arra rendszeresen, de ezt előre egyeztessük.
Sok leírás és teszt található róla a neten, így ezt nem részletezném. Aki ilyet keres, az úgyis képben van a dologgal :)
80W összteljesítmény, méretéhez képest nagyon menő, igaz majdnem 5 kiló a cucc :)
Adom hozzá a gyári kábeleit (tápkábel + jack kábel). A doboza sajnos nincs meg. Adom hozzá az eredetét igazoló számlát is. Garancia már nincs rá.
Az eladás egyetlen oka: annyira megtetszett/bevált ez a hangfal, hogy megvettem a nagytesóját (Woburn), ami valamivel még erősebb.
Ára: 80 ezer ft.
Csere / beszámítás ilyesmi nem érdekel.
Személyes átvétel/kipróbálás lehetséges Debrecenben, postázni nem szeretném. Esetleg Pest is szóba jöhet, mert járok arra rendszeresen, de ezt előre egyeztessük.