Sziasztok,
az árat leviszem 100 e Ft-ra.
Ha valaki úgy venné meg, hogy javítva van akkor jelezze. Megcsináltatom, csak én már nem terveztem vele foglalkozni.
Tényleg szeretném eladni. A sérülés oka egyébként a 1,5 éves fiam volt, aki most 19 éves. Én sokáig egy hallgattam és használtam.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó B&w 603 s3- Sorrento
Re: Eladó B&w 603 s3- Sorrento
Még jó hogy vigyáztak rá! Nem semmi, bocsánat!
Re: Eladó B&w 603 s3- Sorrento
Szia,
Nem kötözködésből, de emellett nem lehet elmenni:
"Igyekeztem gondos gazdája lenni"
Még a hirdetést nem is olvastam csak képeket látva, egyből az jutott eszembe, hogy Úristen, szerencsétlen hangfalakat tankkal lőtték, vagy egy komplett óvodáscsoport ment végig rajta?! Nincs egy ép porcikájuk sem, gyakorlatilag mindegyik hangszórón van legalább 1 (vagy több) horpadás, vagy benyomódás...
Nem kötözködésből, de emellett nem lehet elmenni:
"Igyekeztem gondos gazdája lenni"
Még a hirdetést nem is olvastam csak képeket látva, egyből az jutott eszembe, hogy Úristen, szerencsétlen hangfalakat tankkal lőtték, vagy egy komplett óvodáscsoport ment végig rajta?! Nincs egy ép porcikájuk sem, gyakorlatilag mindegyik hangszórón van legalább 1 (vagy több) horpadás, vagy benyomódás...

Eladó B&w 603 s3- Sorrento
Sziasztok szeretném adni az általam 2003-ban vásárolt Sorrento színű B&w 603 s3- hangfalpárt.
Igyekeztem gondos gazdája lenni, de az utóbbi időben főleg dobozban állt. Sajnos a költözések során a terelő kúp és a magas sugárzó is elszenvedett némi sérülést. Bár hangját nem érinti-e majd cserélni kell. Ezt én nem akartam megtenni, mert így minden az eredeti rajta.
Minden papírja, doboza, eredeti jótállása, számlája rendelkezésre áll azt a hangfallal együtt oda tudom adni
Siófokon, Nyíregyházán, de akár Budapesten is megoldható az átvétel.
Akár a vevőnél, akár nálam is kipróbálható. Nálam a a 601 S3 szól jelenleg
Ára 120 000 Ft
Telefonszám: 06-20-920-93-96
Igyekeztem gondos gazdája lenni, de az utóbbi időben főleg dobozban állt. Sajnos a költözések során a terelő kúp és a magas sugárzó is elszenvedett némi sérülést. Bár hangját nem érinti-e majd cserélni kell. Ezt én nem akartam megtenni, mert így minden az eredeti rajta.
Minden papírja, doboza, eredeti jótállása, számlája rendelkezésre áll azt a hangfallal együtt oda tudom adni
Siófokon, Nyíregyházán, de akár Budapesten is megoldható az átvétel.
Akár a vevőnél, akár nálam is kipróbálható. Nálam a a 601 S3 szól jelenleg
Ára 120 000 Ft
Telefonszám: 06-20-920-93-96
- Csatolmányok
-
- unnamed-16.jpg (1.12 MiB) Megtekintve 1267 alkalommal
-
- unnamed-17.jpg (1.59 MiB) Megtekintve 1267 alkalommal
-
- unnamed-18.jpg (1.61 MiB) Megtekintve 1267 alkalommal
-
- unnamed-19.jpg (2.15 MiB) Megtekintve 1267 alkalommal