Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sonus Faber Extrema
- eizol
- Fórumlakó
- Értékelés: 131
Re: Sonus Faber Extrema
15.-éig jegelve.
- eizol
- Fórumlakó
Az ára fix 2,5 millió
- eizol
- Fórumlakó
Kedves Fórumtársak!
Eme műremekek újból meghallgathatóak és vihetőek.
Minősége és ritkasága okán valószínűleg hamar el fog menni.
Ezért akit érdekel, ne sokat gondolkozzon.
Eme műremekek újból meghallgathatóak és vihetőek.
Minősége és ritkasága okán valószínűleg hamar el fog menni.
Ezért akit érdekel, ne sokat gondolkozzon.
- eizol
- Fórumlakó
Köszönöm.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5995
Kérésre újra nyitva. Sok sikert!
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- eizol
- Fórumlakó
Köszönöm a hozzászólásokat.
A doboz ma elkelt.
A doboz ma elkelt.
Kevés cucc miatt esz meg a sárga irigység... hát ez most ilyen. Valószínüleg tényleg a legjobb monitor ami valaha építettek. Nagy UP a cuccnak.
- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 825
Én őszintén és szívből ki nem állhatom a Sonus-okat úgy általában, de amikor pár hete Szegeden vendégszerepelt - talán épp ez a darab, nem tudom - akkor csak pislogtam a hangjától. Olyan zongorát nem igen hallottam még, amit az Extrema mutatott, az éppen megvásárolt Focal Alto Utopia hangját nagyon gyorsan műanyaggá silányította, akkor és ott. Maradjunk annyiban, hogy az Alto Utopia vásárlás legemlékezetesebb pillanata a Extrema hangja volt. Az is igaz, hogy az Alto meg nem abba szobába való volt, ezt csak a rend kedvéért jegyzem meg.... Bocs ezért a kis OFF-ért.ajkamici írta: ↑2021.05.14., pén. 09:22Elnézést a moderátoroktól, de pár szót csak...
Klaca nak igaza van.![]()
![]()
Ez a létező, valaha készült legjobb monitorsugárzó a földön.
Képek alapján egy tényleg tökéletes állapotú old timer darab ( 2 db Klaca szerint) , valójában ennek az értéke már inkább csak emelkedni fog, mert szinte elérhetetlen.
Pár évig nekem is volt, és öszintén bánom hogy eladtam őket. Gyűjteményben kellett volna megtartani.
Ami különlegessé teszi - többek között - a hátsó állitható "érzékenységű" passziv sik membrán. Olyan félelmetes sub tartományokat mozgat, ami szinte hihetetlen. Másik érdekes tapasztalatom volt , hogy ugyan 88dB érzékeny, mégis egy 2x25W 300B PP csöves erősítővel szóltak a legszebben. A monitor maga 40 kg az állványa teljes töltéssel
( finomhangolható ! ) 60 kg , igy együtt 1 mázsa.
Sikeres eladást ha igy döntöttél, és a legjobb helyre kerüljön , kivánom !
![]()
Sikeres eladást kívánok!

Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA
Kábelezés: MDA
- ajkamici
- V.I.P.
- Értékelés: 854
Elnézést a moderátoroktól, de pár szót csak...
Klaca nak igaza van.
Képek alapján egy tényleg tökéletes állapotú old timer darab ( 2 db Klaca szerint
) , valójában ennek az értéke már inkább csak emelkedni fog, mert szinte elérhetetlen.
Pár évig nekem is volt, és öszintén bánom hogy eladtam őket. Gyűjteményben kellett volna megtartani.
Ami különlegessé teszi - többek között - a hátsó állitható "érzékenységű" passziv sik membrán. Olyan félelmetes sub tartományokat mozgat, ami szinte hihetetlen. Másik érdekes tapasztalatom volt , hogy ugyan 88dB érzékeny, mégis egy 2x25W 300B PP csöves erősítővel szóltak a legszebben. A monitor maga 40 kg az állványa teljes töltéssel
Klaca nak igaza van.

Képek alapján egy tényleg tökéletes állapotú old timer darab ( 2 db Klaca szerint

Klaca írta: ↑2021.05.12., szer. 20:45Szerencsére nekem ehhez nem kell. Ez van alapból felinstallálva a rendszerre...Andral66 írta: ↑2021.05.12., szer. 18:36Te ittál?Klaca írta: ↑2021.05.12., szer. 18:19
Szia, csak egy jótanács. Szerintem, lehet, hoyg nem mondta még senki, de ha megpróbálsz két egyforma hangfalon, azokat megfelelő távolságra elhúzva zenét hallgatni, akkor nem fogod felszámolni a hobbit. (Plána ilyen hangfalakon: bármelyik képen lévőnek megszerzed a párját, és jól beállítod őket, akkor párját ritkító élményben lesz ráészed.)
![]()
DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés
Szerencsére nekem ehhez nem kell. Ez van alapból felinstallálva a rendszerre...Andral66 írta: ↑2021.05.12., szer. 18:36Te ittál?Klaca írta: ↑2021.05.12., szer. 18:19Szia, csak egy jótanács. Szerintem, lehet, hoyg nem mondta még senki, de ha megpróbálsz két egyforma hangfalon, azokat megfelelő távolságra elhúzva zenét hallgatni, akkor nem fogod felszámolni a hobbit. (Plána ilyen hangfalakon: bármelyik képen lévőnek megszerzed a párját, és jól beállítod őket, akkor párját ritkító élményben lesz ráészed.)
![]()
- kam
- Nincs visszaút
- Értékelés: 38
A segítő hozzászólást kell értékelni, és azt, hogy ezekben a nehéz időkben mosolyt csal egy tagtársunk elfásult arcunkra 

Tudom, nem vagy vak, csak vakmerő!
A párja is ott van a képek közöttKlaca írta: ↑2021.05.12., szer. 18:19Szia, csak egy jótanács. Szerintem, lehet, hoyg nem mondta még senki, de ha megpróbálsz két egyforma hangfalon, azokat megfelelő távolságra elhúzva zenét hallgatni, akkor nem fogod felszámolni a hobbit. (Plána ilyen hangfalakon: bármelyik képen lévőnek megszerzed a párját, és jól beállítod őket, akkor párját ritkító élményben lesz ráészed.)

Tudom, nem vagy vak, csak vakmerő!
- Andral66
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 11
Te ittál?Klaca írta: ↑2021.05.12., szer. 18:19Szia, csak egy jótanács. Szerintem, lehet, hoyg nem mondta még senki, de ha megpróbálsz két egyforma hangfalon, azokat megfelelő távolságra elhúzva zenét hallgatni, akkor nem fogod felszámolni a hobbit. (Plána ilyen hangfalakon: bármelyik képen lévőnek megszerzed a párját, és jól beállítod őket, akkor párját ritkító élményben lesz ráészed.)

Huha! Ez nagyon a teteje a Sonus faber hangfalaknak, szinte a végtelenségig kiszolgálható, még kondo ongaku rendszerben is láttam...
Szia, csak egy jótanács. Szerintem, lehet, hoyg nem mondta még senki, de ha megpróbálsz két egyforma hangfalon, azokat megfelelő távolságra elhúzva zenét hallgatni, akkor nem fogod felszámolni a hobbit. (Plána ilyen hangfalakon: bármelyik képen lévőnek megszerzed a párját, és jól beállítod őket, akkor párját ritkító élményben lesz ráészed.)
- eizol
- Fórumlakó
Sonus Faber Extrema
Tisztelt Hölgyek és Urak!
Hobbi felszámolás miatt eladóvá vált Sonus Faber Extrema hangfalam a gyári bitang nehéz állványával együtt. Makulátlan állapotú gyönyörű darab és nem mellékesen, fantasztikus a hangja is.
Ára: 6900 euro vagy ennek megfelelő forint.
Budapesten megnézhető, meghallgatható.
06303323350
Hobbi felszámolás miatt eladóvá vált Sonus Faber Extrema hangfalam a gyári bitang nehéz állványával együtt. Makulátlan állapotú gyönyörű darab és nem mellékesen, fantasztikus a hangja is.
Ára: 6900 euro vagy ennek megfelelő forint.
Budapesten megnézhető, meghallgatható.
06303323350
- Csatolmányok
-
- IMG_3016.JPG (2.87 MiB) Megtekintve 5850 alkalommal
-
- IMG_3015.JPG (2.83 MiB) Megtekintve 5850 alkalommal
-
- IMG_3014.JPG (2.21 MiB) Megtekintve 5850 alkalommal