viewtopic.php?f=116&t=124838&p=2595584#p2595584dekumanus írta: ↑2021.03.20., szomb. 20:12Tisztelt Fórumtársak!
Eladnám Almássy Audio "GURU" mk.II. sorszám szerint párba válogatott álló hangfalaimat, vagy elcserélném másik álló hangfalakra. Használtan vettem, előéletét nem tudom, szerintem, MARANTZ erősítőmhöz nem passzol.
Úgy tudom TL. rendszerű.
Helyileg Barcson van, itt (maszkban)megtekinthető, meghallgatható, kipróbálható. Árban 160.000 Ft-ot kérek érte. Doboza nincs, mérete és súlya miatt postázni, futárral küldeni nem tudom. Telefonon is válaszolok kérdésekre. Köszi, hogy elolvastad.T:309396135
Üdv!
Dekumanus
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Almássy Audio Guru mkII párba válogatott eladó
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6554
Re: Almássy Audio Guru mkII párba válogatott eladó
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Almássy Audio Guru mkII párba válogatott eladó
Tisztelt Fórumtársak!
Eladnám Almássy Audio "GURU" mk.II. sorszám szerint párba válogatott álló hangfalaimat, vagy elcserélném másik álló hangfalakra. Használtan vettem, előéletét nem tudom, szerintem, MARANTZ erősítőmhöz nem passzol.
Úgy tudom TL. rendszerű.
Helyileg Barcson van, itt (maszkban)megtekinthető, meghallgatható, kipróbálható. Árban 160.000 Ft-ot kérek érte. Doboza nincs, mérete és súlya miatt postázni, futárral küldeni nem tudom. Telefonon is válaszolok kérdésekre. Köszi, hogy elolvastad.T:309396135
Üdv!
Dekumanus
Úgy tudom TL. rendszerű.
Üdv!
Dekumanus
- Csatolmányok
-
- IMG_1524.JPG (2.8 MiB) Megtekintve 1363 alkalommal
-
- IMG_1525.JPG (2.75 MiB) Megtekintve 1363 alkalommal
-
- IMG_1526.JPG (3.01 MiB) Megtekintve 1363 alkalommal
-
- IMG_1527.JPG (2.84 MiB) Megtekintve 1363 alkalommal
-