Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Minowa sub lada
- endrogeri
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Re: Minowa sub lada
MINOWA HTIB-C1.8 a tipusa, panasz volt ra, hogy nem latszanak a kepek, azoknak jelzem fent van hardverapron is :)
- endrogeri
- Újonc fórumos

Re: Minowa sub lada
valaki vigye mar el ezt a jobb sorsra erdemes cuccot, eddig nagyon jol szolt, de fogalmam sincs ki tudna megjavitani nekem, es foglalkozni sincs idom vele :(
szepen szol, mig be nem melegszik, akkor olyan hangja lesz mintha kontaktos lenne a kabele... plusz ventit nem kivanok rakni bele, belsejebe beleneztem, pupos kondi nincsen, max. azt tudnam kicserelni, de azt se uzembiztosan
szepen szol, mig be nem melegszik, akkor olyan hangja lesz mintha kontaktos lenne a kabele... plusz ventit nem kivanok rakni bele, belsejebe beleneztem, pupos kondi nincsen, max. azt tudnam kicserelni, de azt se uzembiztosan
- endrogeri
- Újonc fórumos

Minowa sub lada
eladnam MINOWA aktiv SUB ladamat, hibas, ha bemelegszik bug es nemileg hianyos (hatuljarol keszult kepet kerlek nezd meg, 3. kep)
tud 2 fele surroundot is
szepen szol, 2db WHARFEDALE DIAMOND 7.1 volt radugva, meglepoen szepen szolt vele
ar fix 5000 HUF
koszonom hogy elolvastad a hirdetesemet :

tud 2 fele surroundot is
szepen szol, 2db WHARFEDALE DIAMOND 7.1 volt radugva, meglepoen szepen szolt vele
ar fix 5000 HUF
koszonom hogy elolvastad a hirdetesemet :
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2021.01.18., hétf. 18:17-kor.
Ok: hiány pótlás
Ok: hiány pótlás