Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Zsolt Audio Standart 1
- vkz
- Fórumlakó

- Értékelés: 257
Re: Zsolt Audio Standart 1
A Standart egy fórumtársnál fog tovább zenélni. 
- vkz
- Fórumlakó

Az ígért egész alakos fotók.
- Csatolmányok
-
- 84118D0B-F1C1-4C4E-92D7-668600BEA845.jpeg (2.37 MiB) Megtekintve 1049 alkalommal
-
- F9CB3371-C435-4785-9D92-3080C6FED4BE.jpeg (1.92 MiB) Megtekintve 1049 alkalommal
-
- 3FCD9E55-BC03-41FD-A73E-7CE95C827210.jpeg (3.46 MiB) Megtekintve 1049 alkalommal
Helló!
Engem érdekelne.Mikor és hol lehetne megnézni?
Tudsz esetleg egy telefonszámot küldeni?
Köszi
Engem érdekelne.Mikor és hol lehetne megnézni?
Tudsz esetleg egy telefonszámot küldeni?
Köszi
- vkz
- Fórumlakó

Zsolt Audio Standart 1
Kicsit csökkentem a hangsugárzóim számát...
Eladó egy nagyon szép Standart 1. Annyit róla, hogy kicsit olyan mint nagyapám fejszéje: eredeti, persze, csak épp háromszor cserélték a fejét, és ötször a nyelét.
Viccet félretéve a következőt kell tudni róla. A doboza nem eredeti, ügyes asztalos (tényleg az) legyártotta eredeti alapján, csak épp valódi diófa furnérral borítva. Nincs lakkozva, olajozva vagy viaszolva van (én nem értek hozzá nem tudom a pontos technológiát). Nagyon szép munka, a hangszórók körül szépen megcsinálva, stb. Előlapja nincs, nem is rakható rá, nincs helye.
A hangszórók természetesen eredetiek (óvatosabban fogalmazva: olyanok mint amilyenek a Standartban voltak, mert ennyi év után nem tudni esetleg kellett-e valamelyiket cserélni), a mélyek peremezve vannak természetesen. A perem nagyon szép, vélhetően sokáig nem lesz vele gond.
Talpa nincs, szükség esetén tüskézhető, nálam lábazaton van, azon van tüske. Szerintem ez jobb megoldás.
Semmi sérülés a dobozon, és a hangszórókon.
Én így vettem, nem én csináltattam.
A lelke a doboznak megmaradt, a hangja szintén, és ez a leglényegesebb.
Ára: 80000 Ft
Tudom a Standart 1 olcsóbb szokott lenni, de ilyen állapotú dobozban nem láttam még.
Helyileg Budapest XV. kerület.
Posta kizárt, szállításban ésszerű távolságban tudok segíteni.
Egész alakos fotóm most nincs, később pótolom.
Eladó egy nagyon szép Standart 1. Annyit róla, hogy kicsit olyan mint nagyapám fejszéje: eredeti, persze, csak épp háromszor cserélték a fejét, és ötször a nyelét.
Viccet félretéve a következőt kell tudni róla. A doboza nem eredeti, ügyes asztalos (tényleg az) legyártotta eredeti alapján, csak épp valódi diófa furnérral borítva. Nincs lakkozva, olajozva vagy viaszolva van (én nem értek hozzá nem tudom a pontos technológiát). Nagyon szép munka, a hangszórók körül szépen megcsinálva, stb. Előlapja nincs, nem is rakható rá, nincs helye.
A hangszórók természetesen eredetiek (óvatosabban fogalmazva: olyanok mint amilyenek a Standartban voltak, mert ennyi év után nem tudni esetleg kellett-e valamelyiket cserélni), a mélyek peremezve vannak természetesen. A perem nagyon szép, vélhetően sokáig nem lesz vele gond.
Talpa nincs, szükség esetén tüskézhető, nálam lábazaton van, azon van tüske. Szerintem ez jobb megoldás.
Semmi sérülés a dobozon, és a hangszórókon.
Én így vettem, nem én csináltattam.
A lelke a doboznak megmaradt, a hangja szintén, és ez a leglényegesebb.
Ára: 80000 Ft
Tudom a Standart 1 olcsóbb szokott lenni, de ilyen állapotú dobozban nem láttam még.
Helyileg Budapest XV. kerület.
Posta kizárt, szállításban ésszerű távolságban tudok segíteni.
Egész alakos fotóm most nincs, később pótolom.