Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ACR Isostatic RP200
Re: ACR Isostatic RP200
Köszönöm a lehetőséget.
Egy nagyon szimpatikus fórumtársnál zenél tovább!
Egy nagyon szimpatikus fórumtársnál zenél tovább!
Megérkezett a hivatalos válasz az ACR Support-tól:
"Die Beschädigung hat zumindest keinen hörbaren Einfluss auf die Musik. Ich würde an Ihrer Stelle nichts tun."
Tehát akit idáig csak ez a szépséghiba tartott volna vissza, most megnyugodhat.
"Die Beschädigung hat zumindest keinen hörbaren Einfluss auf die Musik. Ich würde an Ihrer Stelle nichts tun."
Tehát akit idáig csak ez a szépséghiba tartott volna vissza, most megnyugodhat.
Kaptam már rá ajánlatot, de még vihető!
Visszajelzések alapján a hullámosodás nincs hatással a hangjára.
Tessék alkudni, de mértékkel!
Visszajelzések alapján a hullámosodás nincs hatással a hangjára.
Tessék alkudni, de mértékkel!
Csere/beszámítás lehetséges.
Hajrá!
Tessék kipróbálni...
Tessék kipróbálni...
Szia!
Melyik sztatikus mellett döntöttél végül?
Melyik sztatikus mellett döntöttél végül?
ACR Isostatic RP200
Sziasztok!
Eladó a címben szereplő hangsugárzó pár korának megfelelő, szép állapotban. Tudomásom szerint minden része eredeti, ezáltal nem makulátlan.
Meglepően jól szól. Tényleg rászolgált a sok dicséretre. Hatalmas tere van, gyönyörű erőteljes középpel és kellő mennyiségű megfogott mélyekkel. 35nm2-en hallgattam nagy megelégedéssel, de maradnak a sztatikusok.
Előzmények itt:
https://avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33 ... 0#p2455264
Amit még hozzá tennék, hogy a mélysugárzók porvédőjének membrán felöli része picit mindegyiken hullámos. Nem tudom mitől van, talán az előző tulajdonosok tudnak segíteni...
Kérésre természetesen küldök képeket.
Kipróbálás komoly érdeklődő számára megoldható, próbára letét ellenében elvihető.
Ára nem változott: 360eFt
Vecsésen található.
Eladó a címben szereplő hangsugárzó pár korának megfelelő, szép állapotban. Tudomásom szerint minden része eredeti, ezáltal nem makulátlan.
Meglepően jól szól. Tényleg rászolgált a sok dicséretre. Hatalmas tere van, gyönyörű erőteljes középpel és kellő mennyiségű megfogott mélyekkel. 35nm2-en hallgattam nagy megelégedéssel, de maradnak a sztatikusok.
Előzmények itt:
https://avx.hu/forum/viewtopic.php?f=33 ... 0#p2455264
Amit még hozzá tennék, hogy a mélysugárzók porvédőjének membrán felöli része picit mindegyiken hullámos. Nem tudom mitől van, talán az előző tulajdonosok tudnak segíteni...
Kérésre természetesen küldök képeket.
Kipróbálás komoly érdeklődő számára megoldható, próbára letét ellenében elvihető.
Ára nem változott: 360eFt
Vecsésen található.
- Csatolmányok
-
- FC94E0DF-8FD5-442E-A30E-DD9FF1BA6459.jpeg (1.84 MiB) Megtekintve 1927 alkalommal
-
- FDAF8B5E-930C-4B17-BCFA-0F3E7E3695F8.jpeg (1.56 MiB) Megtekintve 1927 alkalommal
-
- C32DF2A8-C06F-4AA9-85CA-9CD396B1F419.jpeg (1.69 MiB) Megtekintve 1927 alkalommal
-
- EC3875C4-B5A0-4746-90EC-82624A807AE3.jpeg (1.39 MiB) Megtekintve 1927 alkalommal