Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio Evoke 10 + Stand 10 állvány, új állapotban (tényleg)
Re: Dynaudio Evoke 10 + Stand 10 állvány, új állapotban (tényleg)
Miért nem zárod be ha elkelt?
Music 7 az nem hordozható.
6 hanszóró van benne, mind kapott 50w-os erölködőt.
Teufel Connector 2 - Dynaudio Music 7
Az Evoke elkelt, maradt az állvány, ami az alábbi linken érhető el:
viewtopic.php?f=162&t=154177
Az új tulaj visszajelzése után zárom a hirdetést.
viewtopic.php?f=162&t=154177
Az új tulaj visszajelzése után zárom a hirdetést.
Hogy őszinte legyek, nyáron már ketten vitték volna a hangsugárzót, de akkor sem szerettem volna bontani. Ezt egyben lenne érdemes vinni, ha nem adom el egyben, 15-20 év múlva fogom észrevenni, hogy van 2db állványom.

Szia,
bontva - ha bontod - hogyan nézne ki az árazás?
Üdv,
Gábor
bontva - ha bontod - hogyan nézne ki az árazás?
Üdv,
Gábor
Dupla annyi. Abbol kijön 2db music7 :)
Ha nem akarsz kábeleket, s gyerekbiztos doboz kell, music 7 nem rossz.
Egy kicsit elfeledkeztem róla...
Még mindig eladó, továbbra sem használt, gyári csomagolásában. Mivel átköltöztünk, ezért akár próbálható is.
Még mindig eladó, továbbra sem használt, gyári csomagolásában. Mivel átköltöztünk, ezért akár próbálható is.
Vágok egy erőset az áron, így talán még versenyképesebbé teszem. Továbbra is jár hozzá minden gyárilag adott dolog és még a Stand 10 állvány is.
A Dynaudio Evoke10 és Stand10 ára: 320.000ft.
A Dynaudio Evoke10 és Stand10 ára: 320.000ft.
Páran kérdezték a cserét, így leírom, most nem aktuális, legfőképp azért mert lett egy gyerkőc akinek ez csak egy játék a sok közül, másodsorban magam sem tudom, hogy merre lépjek. Mindig van más, de nálam már fix helye van a Dynaudio márkának, inkább csak ebben gondolkodnék, de nem most.
Re: Re: Dynaudio Evoke 10 + Stand 10 állvány, új állapotban (tényleg)
Egy teljes kép a polcsugárzóról és az állványról. Erről a termékről készült kép, még az előző tulaj által. Az állapota pont a képeken látható, hangsúlyozom, makulátlan és abszolút karcmentes, egyáltalán nem használt. Még érezni az új illatot...
- Csatolmányok
-
- 5C6C7E29-15F1-43C1-B7D3-AFEB8A72A870.jpeg (2.4 MiB) Megtekintve 3216 alkalommal
Re: Re: Dynaudio Evoke 10 + Stand 10 állvány, új állapotban (tényleg)
Az helyesírási hibákért elnézést, mire ennyi képet feltöltöttem a - katasztrofális - T-home-os nettel, 3x sikerült mindent elfelejteni a szerkesztőnek. Így kezdhettem újra-és-újra, nem kicsit voltam morcos...
Persze javítani már nem tudtam, kifutottam a szerkesztési időből.
A maradék képek:

A maradék képek:
Dynaudio Evoke 10 + Stand 10 állvány, új állapotban (tényleg)
Sziasztok,
eladó lett egy Dynaudio Evoke10 Blonde Wood színben, hozzá egy Dynaudio Stand10 fekete színben.
Hivatalos magyarországi - még talán 6 jótállás, éforgalmazótól, egy nem megvalósult projekt része volt. Az előző tulaj fórumtárs, ő egy évet használta második hangfalként a vendégszobába, nagyon-nagyon keveset - előző tulaj szerint kb 10 órát -,én egy másodpercet sem. 2018 decemberi vétel, én 2019 decemberben vettem, azóta a dobozában pihen.
A hangfal és az állvány is makulátlan, egy karcot vagy hibát nem lehet rajta találni. A színe az valami fenomenális, tényleg nagyon szép.
Mivel költözés alatt vagyunk és szinte minden cuccom eladtamm, ezért aki meg szeretné hallgatni, kérem hozzon magával elektronikát és kábeleket. Egyébiránt van jótállási jegye, de a működésére vállalok garanciát.
Az ára egy ilyen szettnek:
- Hangfal: 475.000ft
- Állvány: 110.000ft
ebből még adnak -5% kedvezményt
Én 350.000ft-ot kérek érte, amiért egy gyári, makulátlan állapotú terméket adok, -200.000ft kedvezménnyel. Az meg már jól látható összeg...
Megnézhető Győr (Győrújbarát) +3620/477-nullanyolc- 90 (Sanyi) Csere köszönöm, nem érdekel
eladó lett egy Dynaudio Evoke10 Blonde Wood színben, hozzá egy Dynaudio Stand10 fekete színben.
Hivatalos magyarországi - még talán 6 jótállás, éforgalmazótól, egy nem megvalósult projekt része volt. Az előző tulaj fórumtárs, ő egy évet használta második hangfalként a vendégszobába, nagyon-nagyon keveset - előző tulaj szerint kb 10 órát -,én egy másodpercet sem. 2018 decemberi vétel, én 2019 decemberben vettem, azóta a dobozában pihen.
A hangfal és az állvány is makulátlan, egy karcot vagy hibát nem lehet rajta találni. A színe az valami fenomenális, tényleg nagyon szép.
Mivel költözés alatt vagyunk és szinte minden cuccom eladtamm, ezért aki meg szeretné hallgatni, kérem hozzon magával elektronikát és kábeleket. Egyébiránt van jótállási jegye, de a működésére vállalok garanciát.
Az ára egy ilyen szettnek:
- Hangfal: 475.000ft
- Állvány: 110.000ft
ebből még adnak -5% kedvezményt
Én 350.000ft-ot kérek érte, amiért egy gyári, makulátlan állapotú terméket adok, -200.000ft kedvezménnyel. Az meg már jól látható összeg...
Megnézhető Győr (Győrújbarát) +3620/477-nullanyolc- 90 (Sanyi) Csere köszönöm, nem érdekel