A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ezen az az aktív basszus bemenet hogyan működik? Sosem láttam ilyet.
Ez tipikusan csak Linn hangsugárzókon van.
Mindegyiket át lehet alakítani úgynevezett aktív konfigurációra. Jelen esetben 3 (Linn) végfok kell hozzá, illetve a hangfalhoz való 3 pár aktív kártya, amiket az erősítőkbe kell szerelni. (majd a gyári leírásnak megfelelően kiiktatni a hangfal saját hangváltóját.) Így az egyik végfok a magasat hajtja, a másik a mély-közepet, a harmadik pedig a közepet. Ilyenkor persze az említett "hidalás" tilos, nem szabad utána összekötni a bemeneteket.
Ez egyébként ugrásszerű minőségjavulást eredményez úgy, hogy nem kellett hangfalat váltani.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
Szia!
Jó kérdés, magam sem tudom,
megpróbálok utánaolvasni :-)...
Én áthidalva használtam a magas és mély-bemeneteket.
Adom hozzá a "hidat".
Természetesen bikábelezni is lehet illetve akár külön végfokozattal is hajtható.
Mindenki másképp csinálja .
Szép estét minden kedves fórumozónak!
Eladó a címben említett Linn hangdobozpár.
Hibátlan működésű, szép állapotú,
pár kisebb karccal.
Nagyon kellemes hangú hangsugárzó :-)...
"Szövetbugyija" sajnos nincs meg.
95000 forintot szeretnék érte kapni.
Köszönöm a lehetőséget.
DSCF0965.JPG (1.44 MiB) Megtekintve 1982 alkalommal
DSCF0966.JPG (1.41 MiB) Megtekintve 1982 alkalommal
DSCF0967.JPG (1.86 MiB) Megtekintve 1982 alkalommal
DSCF0968.JPG (2.47 MiB) Megtekintve 1982 alkalommal
DSCF0970.JPG (2.62 MiB) Megtekintve 1982 alkalommal
DSCF0969.JPG (2.58 MiB) Megtekintve 1982 alkalommal