A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
80.000 Ft állvánnyal együtt!
Ha van rá igény akkor lehet, hogy állvány nélkül is eladom.
Akit érdekel az jöhet meghallgatni.
Alkudni a hangfal mellett lehet.
80.000 Ft állvánnyal együtt!
Ha van rá igény akkor lehet, hogy állvány nélkül is eladom.
Akit érdekel az jöhet meghallgatni.
Alkudni a hangfal mellett lehet.
2011-ben vásároltam.
Ismerem a generációkat. Az a hsz-em nem volt pontos mivel nem írtam bele, hogy a legutóbbi 2019-es black friday-en NEM Bronze Bx 2-őt tudtál volna venni, hanem a mostani szériát Br2-őt.
Remélem így már mindenki számára érthető.
Még így sem helyes.
A Bronze Br2 a Bronze Bx2 elődje,a mostani széria Bronze 2 névre hallgat.
2011-ben vásároltam.
Ismerem a generációkat. Az a hsz-em nem volt pontos mivel nem írtam bele, hogy a legutóbbi 2019-es black friday-en NEM Bronze Bx 2-őt tudtál volna venni, hanem a mostani szériát Br2-őt.
Még így sem helyes.
2011-ben vásároltam.
Még így sem helyes.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Erre sajnos nem tudok neked válaszolni, mert sosem hallgattam meg az újabb szériákat, mivel nem állt szándékomban hangsugárzót cserélni.
Lehet, hogy más fórumtárs tud neked ebben segíteni.
De én azt javaslom, hogy mindenképpen meg kell hallgatni, mivel egy írásból ezt nem lehet eldönteni, ha csak nem írnak ordító különbségről, de az meg nem hiszem, hogy lenne ebben az esetben.
2011-ben vásároltam.
Értem. Az új széria visszalépés volt a régihez képest hangminőség tekintetében?
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
2011-ben vásároltam.
A monitor audio bronze 2 es a bronze bx 2 vagy bronze br2 nem osszekeverendo, mas generaciok. Eselyes hogy nem bronze bx 2-ot kaptal most black fridayen 80-ert.
Biztosan nem, mivel ez a 2006-ban megjelent modell, amit 2015-ben leváltott az új kiadás.
Te mikor vásároltad ezeket újonan?
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
Így van! Én is tudtam, de nem voltam elég pontos.
Köszi a kiegészítést.
Bár túl nagy változás véleményem szerint nem történt az évek alatt a típussal kapcsolatban.
A monitor audio bronze 2 es a bronze bx 2 vagy bronze br2 nem osszekeverendo, mas generaciok. Eselyes hogy nem bronze bx 2-ot kaptal most black fridayen 80-ert.
Igen lehetett annyiért is venni, most kicsit feljebb ment az ára.
Az árazásnál nyilván nem a fekete péntek árait vettem figyelembe.
Nekem szerencsére neked sajnos, hogy nem fekete színűek a dobozok. Én nem annyira szeretem a fekete színt.
Az ár egy irányár, nem feltétlen csak állvánnyal együtt adom el, de mivel utána álló dobozt szeretnék, nem lesz rá szükségem.
Elnézést, hogy csak most válaszoltam de nem kaptam e-mail értesítést a hsz-ről és amúgy már ritkán lépek be.
Ha fekete lenne, lehet tennék rá ajánlatot, a bx6-ok mellé. Mondjuk az állvány nekem nem kellene.
Illetve az ár kissé visszariasztja szerintem az embereket, miután vadi új Bronze 2-es párt lehetett most egy hétig venni 80-ért. Illetve van ahol most is akciózzák még. https://www.arukereso.hu/hangfal-c3161/ ... 281560917/
Bár lehet az állvány dobja meg ennyire az árát, akkor nem szóltam.