Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Physic Spark II
Re: Audio Physic Spark II
Én azt gondolom teljesen tökéletes állapotban vannak a hangszórók ,semmiféle elváltozást nem fedeztem fel rajta .
Én még nem tároltam rajta sört ,de szerintem arra is nagyszerűen alkalmas lehet . :)
Ezen az utolsó képen szereplő hangfalnak cefet jól néz ki a furnérozása ! :)
Én még nem tároltam rajta sört ,de szerintem arra is nagyszerűen alkalmas lehet . :)
Ezen az utolsó képen szereplő hangfalnak cefet jól néz ki a furnérozása ! :)
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.
Ezen a típuson, úgy tűnik nem sárga... Én elnézegetném itthon söralátétnek előlről is...
Világos. A doboz mindenképpen használható lesz, ha másra nem is, a söröskorsót majd ráteszi az új tulaj. Közben nézheti az MDF lapot meg a pillét a hangszórón keresztül. Persze csak oldalról

Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
- Lancer-2015
- Fórumlakó

- Értékelés: 114
Szétment a memrán?
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
Szia!
Jelenleg Csongrádon van, én pedig időm javarészét Kecskeméten töltöm.
Át tudom hozni Kecskemétre, de Csongrádon könnyebben meghallgatható. ( Több hely, és elektronika van ott).
Jelenleg Csongrádon van, én pedig időm javarészét Kecskeméten töltöm.
Át tudom hozni Kecskemétre, de Csongrádon könnyebben meghallgatható. ( Több hely, és elektronika van ott).
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.
-
nightyka
- Nincs visszaút

- Értékelés: 19
Helyileg merre lenne a hangfal?
-
nightyka
- Nincs visszaút

- Értékelés: 19
Igen, fáj is a szívem, fekete szín miatt. :( :( :(
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6566
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Takaros hangszórókészlet . 
- Csatolmányok
-
- SAM_5370.jpg (1.19 MiB) Megtekintve 3808 alkalommal
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.
Re: Audio Physic Spark II.
A gyári tüskéi megvannak ,csak a padló védelmében lett átmenetileg eltávolítva .
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.
Audio Physic Spark II
Hosszas vakarózás után úgy döntöttem eladom Audio Physic Spark II. hangfalam .
Esélyes volt ,hogy Ő lesz a megtartós ....
Egészen hihetetlenül eszköztelen ,döbbenetesen gyors ,teres hangot képes produkálni ,nem igazán háklis az erősítőre ,sem az elhelyezésre .
Esztétikailag ,és műszakilag is rendben van ,sajnos a gyári dobozai nincsenek meg .
Ára 185.000 Ft.
Érdeklődni privátban vagy a 70 55 333 15 számon is lehet .
Esélyes volt ,hogy Ő lesz a megtartós ....
Egészen hihetetlenül eszköztelen ,döbbenetesen gyors ,teres hangot képes produkálni ,nem igazán háklis az erősítőre ,sem az elhelyezésre .
Esztétikailag ,és műszakilag is rendben van ,sajnos a gyári dobozai nincsenek meg .
Ára 185.000 Ft.
Érdeklődni privátban vagy a 70 55 333 15 számon is lehet .
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.