antik tölgy színű az összes hangfal, fényképezem ha hazaértem!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Castle Knight 2 5.0 hangfalszett
Re: Castle Knight 2 5.0 hangfalszett
Szia,
Szia!
Esetleg tudnál feltenni saját képeket?
A szett színe egyöntetű, vagy (ahogy a képről sejthető) a center eltérő színű furnérral készült?
Esetleg tudnál feltenni saját képeket?
A szett színe egyöntetű, vagy (ahogy a képről sejthető) a center eltérő színű furnérral készült?
Új év, új ár, legyen: 170.000.-
Castle Knight 2 5.0 hangfalszett
Eladó egy Castle Knight 2 5.0 hangfalszett
A szett tartalma:
Castle Knight2 2 utas polchangfal pár valódi fa borítással, egyedi készítéssel 1 pár.
Castle Knight1 polc hangfal 1 pár.
Castle Lincoln C2 center hangfal.
Látványra és hangra is gyönyörű, igazi fa borítással!
Csak kipróbálva volt, (kb. 1 hét) de sajnos nekem a surroundként funkcionáló Knight1 hangafalak túl nagynak bizonyultak, így az egész szettet cserélni szeretném.
Dobozában, papírjaival várja új gazdáját, a mérete miatt inkább személyes átvétellel.
Az ára 185.000.- Ft.
A szett tartalma:
Castle Knight2 2 utas polchangfal pár valódi fa borítással, egyedi készítéssel 1 pár.
Castle Knight1 polc hangfal 1 pár.
Castle Lincoln C2 center hangfal.
Látványra és hangra is gyönyörű, igazi fa borítással!
Csak kipróbálva volt, (kb. 1 hét) de sajnos nekem a surroundként funkcionáló Knight1 hangafalak túl nagynak bizonyultak, így az egész szettet cserélni szeretném.
Dobozában, papírjaival várja új gazdáját, a mérete miatt inkább személyes átvétellel.
Az ára 185.000.- Ft.