Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bowers HTM71 S2 center és CM9 S2 fekete front pár
Re: Bowers HTM71 S2 center és CM9 S2 fekete front pár
Elkelt és úgy érzem jó helyre is került. Egy kedves fórumtársnál zenélnek tovább.
Az előttem szólóval maximálisan egyetértek! Talán ilyen center még nem is volt az apróban! Igazán ritka darab így ez a szett! Eszméletlen mennyire szép hangfalak! Csalódás meg egyenlő a nullával! Ilyen áron csodálkoznék ha megérné a decembert az apróban! Szóval sokat ne hezitáljon aki meg szeretné venni!
Upp a gyönyörűségeknek!
Upp a gyönyörűségeknek!
Az eladóval volt már dolgom , és maximálisan tudom ajánlani.
A Bowersek meg igencsak pazarak , mind hangban , mind kinézetben :)
Ritka ebben a csillagállásban egy ilyen szett :)
A Bowersek meg igencsak pazarak , mind hangban , mind kinézetben :)
Ritka ebben a csillagállásban egy ilyen szett :)
Többen keresetek beszámítással kapcsolatban, de arra most sajna nincs lehetőség. Mivel egyben szeretném eladni, pici alku esetleg belefér. 

Volt alkalmam többször is meghallgatni zenén, és mozin egyaránt. Pazar hangzás, téres, nagy színpadképpel. Látványra is 10/10. Aki komolyabb homogén front szettet keres, most az egyik legjobb vétel! Igazi BW hangzás, csalódás mentesen.
Up a hangfalaknak
Up a hangfalaknak
Bowers HTM71 S2 center és CM9 S2 fekete front pár
Sziasztok!
Időközben úgy alakult, hogy lehetőségem lett feljebb lépésre, ezért szeretném eladásra kínálni a nagy Bowers Front szettemet.
Bowers & Wilkins HTM71 S2 (új ára 350eFt) nagy center és CM9 S2 pár (új ára 900eFt) front szett fekete színben. (doboz, leírások, újszerú állapot. A forontok még közel 3 évíg garanciálisak, hazai hivatalos AYMARA beszerzés számla, garanciajegy stb., hibátlan állapot.
A center sugárzó tetején viszont egy minimális karcolás található, mely csak nagyon közelről látszik. Próbáltam fotózni de nagyon nehezen lehet, csak ellenfényben látható, melyet mellékeltem a képek között. A center angliai beszerzés, dobozával minden leírás és tartozékával, viszont akitől vásároltam ahhoz nem kaptam papírokat.
A frontok jelenleg grániton állnak, de természetesen a hibátlan gyári, széles talpazata is rendelkezésre áll, minden kiegészítővel.
Elsősorban egyben szeretném eladni a hangfalakat, ár: HTM71 S2 230eFt és CM9 S2 460eFt
Érdeklődni privát üzenetben vagy a bori (pont) norbert8305 (kukac) gmail.com –on .
Helyileg Bp. XX. kerület kertvárosában találhatóak.
Időközben úgy alakult, hogy lehetőségem lett feljebb lépésre, ezért szeretném eladásra kínálni a nagy Bowers Front szettemet.
Bowers & Wilkins HTM71 S2 (új ára 350eFt) nagy center és CM9 S2 pár (új ára 900eFt) front szett fekete színben. (doboz, leírások, újszerú állapot. A forontok még közel 3 évíg garanciálisak, hazai hivatalos AYMARA beszerzés számla, garanciajegy stb., hibátlan állapot.
A center sugárzó tetején viszont egy minimális karcolás található, mely csak nagyon közelről látszik. Próbáltam fotózni de nagyon nehezen lehet, csak ellenfényben látható, melyet mellékeltem a képek között. A center angliai beszerzés, dobozával minden leírás és tartozékával, viszont akitől vásároltam ahhoz nem kaptam papírokat.
A frontok jelenleg grániton állnak, de természetesen a hibátlan gyári, széles talpazata is rendelkezésre áll, minden kiegészítővel.
Elsősorban egyben szeretném eladni a hangfalakat, ár: HTM71 S2 230eFt és CM9 S2 460eFt
Érdeklődni privát üzenetben vagy a bori (pont) norbert8305 (kukac) gmail.com –on .
Helyileg Bp. XX. kerület kertvárosában találhatóak.