Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl L36
Re: Jbl L36
Tetszett-maradt. Szép emléke szìvemben örökké élni fog! :)
Köszönöm a lehetőséget!
Köszönöm a lehetőséget!
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
Meglátjuk mit hoz az otthoni meghallgatás...
-Jégen-
-Jégen-
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
Re: JBL L36
Ùjra megnyitom: remek hangù vintafe JBL-t tessék!
Változatlan feltételekkel és áron (100e álvánnyal együtt)
Változatlan feltételekkel és áron (100e álvánnyal együtt)
Zarom.
Az erdeklodes hianya miatt ugy dontottem, h megtartom, az uj hangfalra szant osszegbol egy komoly(abb) dacot veszek, mellyel megnyilik a nagyfelbontasu hanganyagok vilaga. Igy tobb/jobb zenet lehet majd hallgatni-hiszen errol szolna a hobbink :)
Az erdeklodes hianya miatt ugy dontottem, h megtartom, az uj hangfalra szant osszegbol egy komoly(abb) dacot veszek, mellyel megnyilik a nagyfelbontasu hanganyagok vilaga. Igy tobb/jobb zenet lehet majd hallgatni-hiszen errol szolna a hobbink :)
Tökéletesen igazad van! Sokféle zenét hallgattam vele, szinte minden műfajban nagyon szépen teljesít! Volt szerencsém mai 4000 Eurós hangfallal is összehasonlítani, az általam említ stílusokban egyértelműen jobb a JBL! Klasszikus zenében, színpad terén lemarad! Egy remek hangfal, kimondottan ajánlott! 

A módosított keresztváltónak köszönhetően nem csak ez a két műfaj fekszik neki, igaz én csövessel hallgatom.
Volt ilyen hangfalam! Akinek tetszik a külseje, rock és sláger zenét hallgat, ne habozzon, sokkal drágábban lehet ilyen hanggal bíró hangfalat venni! Több erősítővel is próbáltam! A próbáltak közül a Harman Kardon HK680-al tetszett a legjobban! 

- Peger
- V.I.P.
- Értékelés: 133
Itt is csak a meghallgatásig kell eljutni...
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee
UP
Senki? :) Árán messze tùlmutatò hang-'kezdőknek' is bátran ajánlanám.
Érdekes, hogy 100e-ért gyakorlatilag semmi hallgatható dobozt nem lehet kapni, ez meg mégiscsak egy JLB L36. Az árával biztosan nincs baj!
Up
Jbl L36
Eladò szeretett JBL L36-os hangfalpárom. Közepes állapotban, a két mély peremezése nem a legszebb-de már hozzám is ìgy került-a hangot nem befolyásolja. Épìtett váltò van benne, nem az eredeti. Adok hozzá egy 60cm-es, fenyőből készült, mahagònira pácolt állványt. Én nagyon szeretem a természetes megszòlalását, nagy terét, remek énekhangjait, akusztikus hangszereit. Igazi, jò értelemben vett vintage sound, komoly megszòlalás, melyet korábbi tulaja, kimber is tanusítani tud. Letét ellenében akár saját rendszerben is meghallgathatò, ha nem kell messzire menni, akkor a szállìtásban is tudok segìteni. A váltò esetleges igazìtásához (magas szintje) tudok embert javasolni a fórumról. A barna huzatù előlapok is megvannak.
Ára tekintve az állapotát és hogy nem az eredeti váltòja van, legyen állvánnyal együtt 100e HUF.
Aki képben van, tudja, hogy egy szép példányért elkérnek-és kapnak-200e Ft-ot is...
Helyileg Gödön van, de mozgok Bpesten és Szentendrén is...
Ha valaki netán erősítőt is keresne, akkor tudok hozzá ajánlani egy EA057 alapú EL-34PP csöves monoblokk párt szintén 100e Ft-ért
Ára tekintve az állapotát és hogy nem az eredeti váltòja van, legyen állvánnyal együtt 100e HUF.
Aki képben van, tudja, hogy egy szép példányért elkérnek-és kapnak-200e Ft-ot is...
Helyileg Gödön van, de mozgok Bpesten és Szentendrén is...
Ha valaki netán erősítőt is keresne, akkor tudok hozzá ajánlani egy EA057 alapú EL-34PP csöves monoblokk párt szintén 100e Ft-ért