Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Focal Cub 3
Focal Cub 3
Hétfői utalásig félretéve.
Focal Cub 3
5 hours ago, szilvás said:
Olcsón adod ezt a szép dobozt. A képen látható, kissé nagy állvánnyal együtt mennyi az ára? :-)
Az ágyra gondolsz?
Focal Cub 3
2 hours ago, Tul said:
Az ígért képek. Elég furák lettek, de nézzétek el nekem, 5 percet kaptam gyerek nélkül, úgyhogy gyorsan az ágyra tettem és kattogtattam Az talán látszik, hogy szép állapotban van, szóval a kis hibák tényleg nem vészesek.
Olcsón adod ezt a szép dobozt. A képen látható, kissé nagy állvánnyal együtt mennyi az ára? :-)
Focal Cub 3
Az ígért képek. Elég furák lettek, de nézzétek el nekem, 5 percet kaptam gyerek nélkül, úgyhogy gyorsan az ágyra tettem és kattogtattam Az talán látszik, hogy szép állapotban van, szóval a kis hibák tényleg nem vészesek.
Focal Cub 3
Sziasztok!
Focal Bird szettel kaptam, de mivel van itthon 2db YST-SW1500-as Yamahám, erre már nincs szükség, így eladásra kínálom.
Tekintve, hogy mennyire fölösleges, igyekszem jó árat megadni, hátha gyorsan elmegy
Hangra teljesen jó. Mindig sokkal komolyabb dobozaim voltak, így nehéz jellemezni. Semmi extra, csupán egy kulturált szub, ami ráadásul szép és kicsike, így jól elhelyezhető szinte minden ilyesmire kényes háztartásban is.
Állapota szép, de egy-két kicsi hiba van rajta. Nem olyan, mint a korábban itt eladott darabok (Cub 2 és Cub 3), azoktól sokkal-sokkal szebb. Amint lesz lehetőségem, lefényképezem és feltöltöm.
Csak a hangsugárzó van és egy tápkábel hozzá. Doboz sajnos nincs.
Miskolc mellett található, Miskolon szinte bármikor megtekinthető és átvehető. Egyéb esetben futárral is megoldható, becsomagolom biztonságosan.
Ára 35000Ft, plusz az esetleges szállítás (olyan 2000Ft). Jelenleg is kapható, 95eFt-os áron.
https://www.focal.com/en/home-audio/hom ... fers/cub-3