Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sonus Faber Concertino
Sonus Faber Concertino
Köszönöm a lehetőséget már az új helyén zenél.
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Sonus Faber Concertino
Ennek az eladása is úgy néz ki megoldódott.Ahogy az új gazdihoz ért lezárom.
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"
Sonus Faber Concertino
A Kef sub már nem opció
Sonus Faber Concertino
Ha valakit érdekel psw2500 is van hozzá. Az eladó topicban meghirdetve.Ha egyben viszed ezzel engedékenyebb vagyok árban.
Sonus Faber Concertino
Legyen a hétvégén 180ezer az induló ára.
Sonus Faber Concertino
A sonus eladónak nem csak a fotózással vannak gondjai. Találkoztam már számtalan olyan emberrel aki jóval drágább holmikat kínált eladásra szerényen kulturáltan. Nem azt gondolva, hogy most a világ legjobb hangdobozának a birtokában van, és persze kegyet gyakorol ha valakinek odaadja. Tudom ez nem a vélemény nyilvánítás helye úgyhogy annyit még találja meg a gazdáját a hangfal.
- vájtfül:-)
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 66
Sonus Faber Concertino
Fotók miatt nem kell elnézést kérned, bár csak mindenkié ilyen minőségű lenne (felbontásban persze lehetnének jobbak is feltöltve).
A nem egyértelmű anomáliákra meg úgyis rákérdez a tapasztaltabb vevő. Persze a tapasztaltabb eladó meg ezeket a hirdetés feladásakor előre egyértelműen letisztázza ;-) (és akkor, nincs kérdés).
Sonus Faber Concertino
Az első részre nem reagálnék, nem én hozom a szábályokat
Megnéztem mennyiért mennek a Concertinok.Ha vki ide jön,meghallgatja,úgy is lesz egyesség, ha komolyan gondolja.
A fotók miatt elnézést kérek,nekem,ez nem megy jobban.A valóságban sértetlen,megnéztem olvasó szemüvegben is,nincs látható bolyhosodás,szakadás vagy sérülés egyiken sem.
Sonus Faber Concertino
Alapvetően nem a népszerűség miatt lett ilyen hangvételű a hirdetés, de így sem rossz.
Nem kívánok személyeskedni, van olyan hozzászóló aki megtette.
Néhány nem általam megfogalmazott szabály:
2.7.1. A hirdetési topic célja alapvetően apróhirdetések közzététele.
2.7.5. A hirdetés nyitója kérheti a személyeskedő vagy sértő hozzászólások törlését.
2.7.7. A hirdetési rovatban az ár megadása kötelező. Az eladási ár meghatározása kizárólag a hírdető hatásköre.
2.7.10. Az adás-vétel részt ne használd csevegésre!
2.7.12. Ha és amennyiben úgy véled, fontos az infó és közérdekre tarthat számot, akkor légy szíves keresd meg az aktuális, termékhez tartozó topicot (ha nincs, kérd meg a moderátort/admint, hogy csináljon egyet), és oda írd a véleményed. Gondold meg, ha fontos: akkor az máskor és másokat is érdekelhet, de az adás-vétel eltűnik, a fórum fennmarad. Azaz, ha oda írod, az segítség, míg az adás-vétel részben bosszantás.
2.8.2. Ha még nem ismered a fórum működését, akkor először tanulmányozd a szabályzatot és a leírásokat! Amennyiben nem találod meg a választ, kérhetsz segítséget a gyakorlottabb felhasználóktól, vagy a moderátoroktól is az erre szolgáló topicokban.
2.8.4. Amennyiben a fentieket nem tartod be, úgy a moderátorok rövid úton törlik vagy kitíltják a felhasználódat.
2.8.5. A fórumon nincsenek előjogok, azaz nem lesz igazad, csak mert régebben használod.
4.1.4. A személyeskedő vagy sértő hozzászólás szigorú szankciót von maga után.
amennyiben vetted a fáradtságot és elolvasás után értelmezted a leírtakat talán egy kicsit el is gondolkoztál rajta akkor megértheted miért írtam az indító szövegben amit írtam.Egy kedves admin társunkkal folytatott levelezés hatására történt ez a bejegyzés.Kifejezett javaslata volt a dolgok tisztázása érdekében.
személy szerint szeretem a szabályokat, mert megadják a kultúrált működés kereteit.Ez nem feltétlenül ellenünk szól sokkal inkább egy élhetőbb színvonalasabb működésért van.Nem kellett volna ilyen hangvételű hirdetést feladnom,ha mindenki elolvasná, ne adj isten be is tartaná amit a fórumtulaj kér tőlünk.
Nem kell jelentened az adminoknak én már megtettem.
Sonus Faber Concertino
De legalább máris népszerű a topic
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6710
Sonus Faber Concertino
1 hour ago, petig1 said:
Ha csevegni szeretnél, esetleg kényszert érzel rá,hogy kommentáld a hirdetésemet,( hú ha lenne pénzem,ha a múlt héten tetted volna fel akkor már vittem is volna,esetleg like,vagy bármi ehhez hasonló) légyszíves ne tedd.
Ha már mindenképpen hozzá akarsz szólni a dologhoz, privátban megteheted. Esetleg javaslom a Sonus topicot.
Ezekkel ellenkező esetben az adminok, illetve moderátorok retorziójára számíthatsz. Nem fenyegetésként, hanem a kulturált fórumozás, illetve a vonatkozó szabályok betartása végett írtam.
A csevegést és az off-okat tényleg nem nagyon díjazzuk a hirdetésekben, de az eladás tárgyára vonatkozó kérdéseket (illetve az azokra adott válaszokat) egyetlen hirdetésben sem szoktuk szankcionálni-pláne ha azok kulturált hangnemben születnek és nem két méterrel a föld felettről érkeznek-mind a kérdező mind az eladó viszonylatában!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sonus Faber Concertino
1 hour ago, petig1 said:
Eladó lett a képeken is látható Sonus Faber monitor.
Állapotát a képeken láthatod. Csalódás mentes esztétikai,illetve műszaki állapot.
Mindkét doboznak ugyan az a sorszáma.
Nem ragoznám túl milyen a hangja, többen megtették már előttem.
Az árát 200ezer hufra tartom,ha alkudozol 250ről indulunk.
Helyileg Nagykőrösön van.
Személyes átvétel esetén természetesen meghallgatható, akár hozott elektronikával is.
Előre utalás után postázom is,de csak a TE felelősségedre. Utánvét kizárva.
Jegelni nem fogom aki előbb fizeti az viszi.
Ha csevegni szeretnél, esetleg kényszert érzel rá,hogy kommentáld a hirdetésemet,( hú ha lenne pénzem,ha a múlt héten tetted volna fel akkor már vittem is volna,esetleg like,vagy bármi ehhez hasonló) légyszíves ne tedd.
Ha már mindenképpen hozzá akarsz szólni a dologhoz, privátban megteheted. Esetleg javaslom a Sonus topicot.
Ezekkel ellenkező esetben az adminok, illetve moderátorok retorziójára számíthatsz. Nem fenyegetésként, hanem a kulturált fórumozás, illetve a vonatkozó szabályok betartása végett írtam.
Mi ez az ávós duma??
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Sonus Faber Concertino
Eladó lett a képeken is látható Sonus Faber monitor.
Állapotát a képeken láthatod. Csalódás mentes esztétikai,illetve műszaki állapot.
Mindkét doboznak ugyan az a sorszáma.
Nem ragoznám túl milyen a hangja, többen megtették már előttem.
Az árát 200ezer hufra tartom,ha alkudozol 250ről indulunk.
Helyileg Nagykőrösön van.
Személyes átvétel esetén természetesen meghallgatható, akár hozott elektronikával is.
Előre utalás után postázom is,de csak a TE felelősségedre. Utánvét kizárva.
Jegelni nem fogom aki előbb fizeti az viszi.