Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch RP-260F cherry, vadonatúj, eladó
Re: Klipsch RP-260F cherry, vadonatúj, eladó
"Szerintem nem rendkívüli az ár..."
Már nincs lehetőségem arra, hogy "rendkívüli" árat lőjek be. Addig volt az ár rendkívüli, míg stabil 350e-be került máshol. Így, hogy bejöttek a kifutó leárazások, átlényegült sima "reálissá". :)
Akinek ilyenre van szüksége, és észreveszi, hogy máshol már nem kap ennyiért ilyen hangfalat, az majd elviszi előbb-utóbb. :)
Már nincs lehetőségem arra, hogy "rendkívüli" árat lőjek be. Addig volt az ár rendkívüli, míg stabil 350e-be került máshol. Így, hogy bejöttek a kifutó leárazások, átlényegült sima "reálissá". :)
Akinek ilyenre van szüksége, és észreveszi, hogy máshol már nem kap ennyiért ilyen hangfalat, az majd elviszi előbb-utóbb. :)
- magicvoice
- V.I.P.

- Értékelés: 57
Nem szokásom trollkodni, de félreérthető volt a hirdetésed, ezért rákerestem az új árára, és szinte azonnal kidobta a linkelt hangfalat. Szerintem nem rendkívüli az ár, a Horn agresszíven nyomja és rendszeresen akciózza a Klipschet, az RP-280F is többször volt már 280e, most 300e.ensandor írta: ↑2018.09.07., pén. 10:43Az általad linkelt doboz egyrészt fekete, másrészt kifutó árra akciózott. Az RP-260F mindig 350k-ba került, kivéve az utóbbi idők kifutó leárazásait, ami egyes esetekben demó, más esetekben utolsó példányok.
Ha találsz az enyémtől olcsóbb, vadonatúj, bontatlan, garanciális, Cherry-színű, még kapható RP-260F-et, na, akkor linkelj. :)
"Ettől függetlenül, sajnos biztos nem jött jól neki..."
A kb. két hónapja megtörtént kifutó leárazás valóban nem jött jól. :) Sajnos bukok rajta, ez van. Amikor én ezt megvettem, még stabil 350 volt az ára, és örültem, mint majom a farkának a külföldi akciónak. Ráadásul cseresznye-színben, amit mindig is akartam, és feláras volt pl. a németeknél a sztenderd ebony feketéhez képes.
Egyébként (és ezzel válaszolok azoknak is, akik érdeklődnek, hogy miért akarom eladni ilyen gyorsan, illetve üzleti szándékkal vettem-e) nem eladásra, hanem saját részre vettem. Használtat kerestem, de néhány befuccsolt ebay-es kísérlet után megrendeltem ezt az újat. Viszont mire megérkezett, addigra megszületett a döntés a rendszerem, eredetileg tervezettől sokkal drasztikusabb olcsósítására, leépítésére.
Tehát vadonatúj, bontatlan Klipsch RP-260F Cherry használt áron, 248e Ft.!!! :)
A kb. két hónapja megtörtént kifutó leárazás valóban nem jött jól. :) Sajnos bukok rajta, ez van. Amikor én ezt megvettem, még stabil 350 volt az ára, és örültem, mint majom a farkának a külföldi akciónak. Ráadásul cseresznye-színben, amit mindig is akartam, és feláras volt pl. a németeknél a sztenderd ebony feketéhez képes.
Egyébként (és ezzel válaszolok azoknak is, akik érdeklődnek, hogy miért akarom eladni ilyen gyorsan, illetve üzleti szándékkal vettem-e) nem eladásra, hanem saját részre vettem. Használtat kerestem, de néhány befuccsolt ebay-es kísérlet után megrendeltem ezt az újat. Viszont mire megérkezett, addigra megszületett a döntés a rendszerem, eredetileg tervezettől sokkal drasztikusabb olcsósítására, leépítésére.
Tehát vadonatúj, bontatlan Klipsch RP-260F Cherry használt áron, 248e Ft.!!! :)
Az általad linkelt doboz egyrészt fekete, másrészt kifutó árra akciózott. Az RP-260F mindig 350k-ba került, kivéve az utóbbi idők kifutó leárazásait, ami egyes esetekben demó, más esetekben utolsó példányok.
Ha találsz az enyémtől olcsóbb, vadonatúj, bontatlan, garanciális, Cherry-színű, még kapható RP-260F-et, na, akkor linkelj. :)
- Renatto
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 64
- Kapcsolat:
Nyílván nem, mivel ez pár órája/napja alakulhatott így (mivel kivezetik a szériát és rengeteg Klipsch brutális akciót kapott), az övé meg régebb óta itt van. Ettől függetlenül, sajnos biztos nem jött jól neki...magicvoice írta: ↑2018.09.07., pén. 09:48Ezt hogy érted, akkor most 150 ezerért adod?
https://extremeaudio.hu/klipsch-rp-260f ... akk-fekete
Amúgy a hangfal biztos kiváló, nekem a nagyobb 280F szettem van és az tökéletes!
ATMOS - 5.1.4 - KLIPSCH - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Ultra
ONKYO RZ50 - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX Series X - ASUS TUF DASH F15
ONKYO RZ50 - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX Series X - ASUS TUF DASH F15
- magicvoice
- V.I.P.

- Értékelés: 57
Vadonatúj, bontatlan dobozú hangfalpár, használt áron!!!
250k, bolti ártól 100.000-rel olcsóbb!
(Rendben!)
(Az extremeaudio-ban leakciózott hangfalról telefonon és messengeren is azt az infót kaptam, hogy 1 db 1,5 éves fekete (!) demó-példányról volt szó, ímélben pedig azt, hogy érkezett 1 db, de az már nincs meg. És nem is lesz, mert mint ott látható, kifutott náluk a cseresznye.)
(Az extremeaudio-ban leakciózott hangfalról telefonon és messengeren is azt az infót kaptam, hogy 1 db 1,5 éves fekete (!) demó-példányról volt szó, ímélben pedig azt, hogy érkezett 1 db, de az már nincs meg. És nem is lesz, mert mint ott látható, kifutott náluk a cseresznye.)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6348
Az új hirdetést töröltem, legközelebb légy szíves nyittasd ki a régit és folytasd.
Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
A leendő gazda átélheti az első kibontás felhőtlen örömét, a vadonatúj eszköz birtoklásának kéjes eufóriáját!!!
Legyen 90.000,-Ft-al (!!!!!!!!) olcsóbb a boltitól! 260k! Vadonatúj, bontatlan!
Legyen 85.000,- Ft-al (!!!!!) olcsóbb a boltitól, 265k! Vadi új, bontatlan.
+36 30 252 9516
Legyen 80.000,- Ft-al (!!!) olcsóbb a boltitól, 270k! Vadi új, bontatlan.
+36 30 252 9516
üdv! Újszerű ASUS ZENBOOK Flip (ASUS ZenBook Flip UX360UAK-C4222T) notebook csere szóba jöhet?
Bontatlan hangfalpár, 5 év garanciával! Ára 70.000,- Ft-al (!) olcsóbb a boltitól, 280k!
Szia!
Angliából rendeltem.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6348
49 minutes ago, ensandor said:
Legyen 285k! Bontatlan hangfalpár, 5 év garanciával.
A garancia hová szól, illetve mi a származási helye?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Legyen 285k! Bontatlan hangfalpár, 5 év garanciával.
Eladó egy vadonatúj, bontatlan, 5 év garanciás, cseresznye színű Klipsch RP-260F Cherry. Olyannyira bontatlan, hogy raklapon van a két doboz, befóliázva. Bolti ára 350.000,- Ft. Szállításban tudok segíteni, de futár vagy posta is lehetséges.
Ára 295k.
ensandor@freemail.hu