Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bowers & Wilkins B&W Htm 62 center
Polc hangfalat beszámolnék, vagy cserélném rá az enyémet.
Na meg legyen olcsóbb, ha már ennyire havazik: 75000,-
Köszönöm a felajánlást! Ha nincs nagyon messze, akkor el is fogadnám. Legalább a leendő vevő is örülhet majd meg az eladásig is tudom tökéletesebben tárolni. Sajnos én a dobozát anyósomék padlásra tettem még bő 5 éve és megtalálták a rágcsálók.
Gondolom nem ingyen.
Így ez nem szèp dolog.
Ha ingyen akkor szólj hova menjek èrte.
Ha nem akkor egy topicot neki mert ezt te sem gondolhatod komolyan más eladási topicjában a portèkádat árulni.
Mivel a hirdetésben szerepel, h " sajnos nincs meg a doboza " nekem meg hever egy doboz a padláson. Így mertem felajánlani, természetesen teljesen ingyen. Látom jó a közhangulat, azonnal csak negatív dologra lehet gondolni.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Gondolom nem ingyen.
Így ez nem szèp dolog.
Ha nem akkor egy topicot neki mert ezt te sem gondolhatod komolyan más eladási topicjában a portèkádat árulni.
Dobozt ajanlott nem pedig hangsugarzot ezaltal csak segiteni akart szerintem...
Gondolom nem ingyen.
Így ez nem szèp dolog.
Egy HTM61 dobozt fel tudok ajánlani, ha valakinek fontos..
Egy HTM61 dobozt fel tudok ajánlani, ha valakinek fontos..
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Ára: 85000,-
Eladó hibátlan Bowers&Wilkins Htm 62-es center sugárzó. Doboza sajnos nincs meg, de papírjai igen. Grill is hibátlan, szakadás mentes. Wenge színű, a grill fekete (ami inkább szürkésnek hat a képeken valamiért).
Aymara-ban vásárolt, 5éve tulajdonosa vagyok!