Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

B&W Matrix 1 Series 2 Hangsugárzó pár

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
szku
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

B&W Matrix 1 Series 2 Hangsugárzó pár

Hozzászólás Szerző: szku »

Kedves Fórumtagok!

Eladásra kínálok egy pár B&W Matrix 1 Series 2 hangszóró párt. Nem vagyok nagy szakértője a típusnak, de úgy tudom viszonylag ritka szériáról van szó, igen kellemes hanggal. Zárt dobozról van, precíz  és méretéhez képest telt basszussal.

Adatok:

Frequency Range:  55 Hz - 35 kHz (-6 dB points)
System Resonance:  60 Hz 
Sensitivity:  86 dB (1W, 8 Ω)
Bass/Midrange :  150 mm (5-7/8") homopolymer polypropylene cone, 31 mm (1-1/4") voice coil on Kapton former, phenolic bonded and heat cured.
Tweeter :  25 mm (1") Metal dome polyamide terminated.
Impedance: >5.6 Ω
Amplifier Limits:  50 W - 120 W at 4 Ω
Dimensions ( H x W x D):  410 x 230 x 322 mm (16" x 9" x 12-5/8")
Weight:  10 kg (22 lb)

A dobozokon vannak felületi karcok, de véleményem szerint nem feltünőek. Mindenesetre nem makulátlan, karcmentes dobozokról van szó. A hangszórórács fém keretén szintén vannak karcok, érdemes lenne átfesteni. A hangszóróselyem szintén nem hibátlan, a képeken jól látható. A front, hangszóró membránok, gumiperem tökéletes, sérülésmentes. Hibátlanul szólnak.

December 21-ig jelezett vásárlási szándék esetén Debrecenben lesz meghallgatható, megtekinthető. Ezt követően csak postázni tudom, viszonylag drágán (40e Ft).

Az ár a hifishark szerint 3-600 Euró között mozog. Én 60e Ft-ot szeretnék érte kapni.

Fotók itt: https://photos.app.goo.gl/c473lwcRW7CsWPo43

Endre

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”