Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kef R100 (lakk fekete)
Kef R100 (lakk fekete)
ELKELT!
Végül egy nem várt helyről, hardverapróról vitték el.
Kef R100 (lakk fekete)
Mostantól 115.000 Ft-ért vihető. Már hoznám el a nagy testvérét!
Kef R100 (lakk fekete)
Úgytűnt, hogy a holnapi nap folyamán elviszik, végül aztán meggondolta magát. Továbbra is 125.000Ft-ért vihető.
Kef R100 (lakk fekete)
Egy kis kedvcsináló: 125.000Ft-ért elvihető, de ez már fix ár.
Telefonszámom: voda 40 84 öt öt öt
email: kadar.viktor94@gmail.com
Vagy itt a fórumon is elérsz bármikor
Kef R100 (lakk fekete)
Mostmár a dobozt is előkerítettem, minden tartozék megvan természetesen!
Kef R100 (lakk fekete)
Csak, hogy ON is legyek, jelenleg 2 en érdeklődnek komolyabban. Lentebb tekerve látható a hírdetés, továbbra is 135.000 Ft az irányár!!
Kef R100 (lakk fekete)
jaj nem írtam be, csak gondoltam: a q és az r széria driveteire gondoltam, hogy ugyanazok-e.
Igen a T101 csak design szempontjából jött szóba, de el is vetettem.
Többet nem offolok :-)
Jaa, értem a Q sorozat driverei is teljesen mások. Az R100-ban lényegében ugyan az a driver van mint az ls50-ben csak ez máshogy van hangolva. A q100-as drivere pedig még az X300A-ban van.
Q100-as driver teszt: http://medleysmusings.com/kef-q100-drive-unit-testing/
csak ls50 driver teszt van: http://medleysmusings.com/kef-ls50-drive-unit/
Jelenleg a q150 drivere lehet ugyanaz mint az R100-nak csak annak gyengébb a doboza és már a védőrácsot se adják hozzá alapból.
- schillerasz
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 6
Kef R100 (lakk fekete)
jaj nem írtam be, csak gondoltam: a q és az r széria drivereire gondoltam, hogy ugyanazok-e.
Igen a T101 csak design szempontjából jött szóba, de el is vetettem.
Többet nem offolok :-)
Kef R100 (lakk fekete)
Nekem a KEF R300-as hangfalam van, nagyon jó ez a család,
élő, dinamikus, és szerintem az álagosnál nagyobb az a tér középpen ahol jól hallgatható, nem kell vigyázban ülni.
Szóval a cuccnak.
Nekem egy center kéne az R családból, (de az R200 pofátlan drága olyat nem veszek).
Viszont a R100-at simán megvenném centernek ha valakinek kéne hasonlóképpen a másik fele. Még kompaktabb is.
Én is R300-ra fogom leváltani, meg még van egy R400B subom is (jelenleg szervizben, szériahiba de cserélik újra), kiváncsi vagyok milyenek lesznek.
Kef R100 (lakk fekete)
köszönöm, állvány gyerekek mellett nem játszik, az R ben a driver is más, vagy "csak" a váltó, doboz, kábel?
A KEF T101, teljesen más felépítés, kis lapos driverek vannak benne, azoknak a hangszóróknak darabja 1kg, ez 6,6kg. Összehasonlítva elég komolytalan a T sorozat zenehallgatásra, Az új ár a T sorozatnál 130.000 Ft, az R100 310.000Ft. Lényegében összehasonlíthatatlan. Ha ráfér a TV mellé, akkor állvány se kell.
- schillerasz

Kef R100 (lakk fekete)
köszönöm, állvány gyerekek mellett nem játszik, az R ben a driver is más, vagy "csak" a váltó, doboz, kábel?
Kef R100 (lakk fekete)
Nekem a KEF R300-as hangfalam van, nagyon jó ez a család,
élő, dinamikus, és szerintem az álagosnál nagyobb az a tér középpen ahol jól hallgatható, nem kell vigyázban ülni.
Szóval a cuccnak.
Nekem egy center kéne az R családból, (de az R200 pofátlan drága olyat nem veszek).
Viszont a R100-at simán megvenném centernek ha valakinek kéne hasonlóképpen a másik fele. Még kompaktabb is.
Kef R100 (lakk fekete)
Köszönöm, hogy helyettem is válaszoltál Sunny, én is így gondolom. Ameddig nem voltak állványaim, nekem számítógép mellett volt és még úgy se volt vele probléma, pedig 10 cm-re volt a faltól, szivaccsal a mélyek se pörögnek túl. T sorozattal nehéz ezt igazából összehasonlítani, az inkább arra van, hogy a TV hangszóróját helyettesítje, de ahhoz nagyon kell egy mélyláda, ez egy szép teljes hangot ad.
Kef R100 (lakk fekete)
Semmi baj nincs itt a hátsó reflex nyílással. A "polcsugarzo" egy kifejezés, egy ilyen minőségű hangfal megérdemel egy állványt, ezáltal hívhatjuk "állványos" hangfalnak/ sugárzónak is. Ahogy a fórumtárs használja , állványon.
Egyébként a reflexnyílás szivaccsal hangolhato, egyéni ízlésnek és szoba akusztikának megfelelően.
Nagy up a hangfalaknak!
- schillerasz

Kef R100 (lakk fekete)
Szervusz! Ez nekem kicsit oximoron, hogy polcsugárzó és hátsó reflexnyílás. Mennyire lehet rátolni a falra? Én tényleg egy polcra tudnám rakni kb 20cm-re a faltól. Ezért is gondolkodtam a T101-esekben, de ennek valószínűleg jobb a hangja, pláne sztereóban, csak bírja e a fal közelében?
Köszönöm
Szilárd
Kef R100 (lakk fekete)
Már csak ennek a hangfalnak az eladása választ el a nagyobbraváltástól, várom az ajánlatokat.
Kef R100 (lakk fekete)
Hátha meggyorsítja a dolgokat, új ár: 135000 Ft (Ez már szinte Q-s ár, egy R szériás hangfalért)
Kef R100 (lakk fekete)
Elérhetőségek:
email: kadar.viktor94@gmail.com
vagy 06704084555 (lehet nemtudom felvenni, de visszahívlak)
Kef R100 (lakk fekete)
Eladó Kef R100-as hátsó bass-reflexes polcsugárzó. Lakk fekete színű.
Doboza, papírja megvannak, továbbá minden tartozéka.A portörléstől mikrokarcok előfordulnak rajta, továbbá a memránon található egy apró esztétikai hiba, képek között ez látható.2015-ben a Netdeponál lett vásárolva. Jelenlegi ára 310 ezer forint.
Nagyobra váltás miatt eladó.
Specifikáció: - Kétutas bass-reflex hangszóró.- Uni-Q driver kiosztás: tweeter:25 milliméteres, aluminium dómkoncentrikusan: közép-mély: 130 milliméter, aluminium- Frekvencia tartomány: 49Hz - 45kHz (-6dB)- Frenkvencia response: 56Hz - 28kHz (±3dB)- Crossover frekvencia: 2.5kHz- Maximum hangerő: 107 dB- Ajánlott erősítő: 25 - 100 W- Érzékenység: 86dB (2.83v/1m)- Tömeg: 6,6kg/db
Meghallgatható Budapest XIII.kerületben egy Nuprime Ida-8 erősítővel, vinyl lejátszóval is akár. A hangja magáért beszél, érdemes meghallgatni. Nem postázom, fizetés készpénzzel, személyes átvétellel.
Ár: 165000 Ft
Alkuképes ár.