Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynavoice Thunder T-12
Dynavoice Thunder T-12
Köszönöm az érdeklődest, a privát megkereséseket, de egyelőre egyéb okok miatt szüneteltetem a mélysugárzók árusítását. Amennyiben ismét aktuálissá válik újranyitom a topikot.
TV: Samsung LE40M87 BD , Projektor: Optoma HD82, Projektorkonzol: Stell SHO 1029, Vászon: Grandview Fantasy Intelligent 106"Erősítő: Onkyo TX-NR905,DVD Player: Onkyo DV-SP800,Bluray: Onkyo BD-SP807 , Mediaplayer: DUNE HD duo,Hangsugárzók: B&W LCR6 S2, DM604 S2, DM602 S2, DM602 S2, Dynavoice T-12 Hálózati szűrő: Furutech e-TP80-E,Kábelek: HDMI: Audioquest Carbon,Inakustik Premium 8 m, Digicoax: QED Qunex P75, IC: QED Qunex 4S, Szub: Neotech NA011085, Hangsugárzó: Choseal LA-5101 (front), Neotech NS-1965 (center),Neotech KS1440 (surround, s.back), Táp: Furutech FP-3TS862, Neotech UP-OCC 3PS40 , Audioquest NRG1,Isotek EVO3 premier, Neotech NEP-3002
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Dynavoice Thunder T-12
Igen jól megépített mélysugárzók ezek, magam is ilyet használok.
Az eladó korrekt és megbízható fórumos.
Sikeres értékesítést!
Dynavoice Thunder T-12
Eladó 2 db fent nevezett, sokak által kedvelt és elismert mélysugárzó.
Egyiket újonnan vásároltam a Streamaudiotól idén januárban, ez még garanciális. Összesen 25 óra üzemidő van benne. Szinte teljesen karcmentes.
Másikat használtan vásároltam, ez kb kétéves. Ezen van néhány apró karc a lakkozott felületnek köszönhetően , de ez is csak nagyon közelről és csak bizonyos szögből vizslatva látható. Ebben nem tudom mennyi üzemóra van, de nálam időhiány, illetve a felettem lakó idős néni betegsége miatt ez is csak 25 órát üzemelt.
Papírjai, doboza mindkettőnek megvannak.
Ha valaki nem ismerné, itt egy teszt róla:
https://www.av-online.hu/hangfal/dynavo ... eszt_922/1
Mindkettőnek megvannak a gyári talpai is, de én beszereztem hozzájuk Soundcare superspike tüske garnitúrát.
Ára 155 ezer, illetve 145 ezer Ft. A kettő együttes megvásárlása esetén az ár 290 ezer Ft. Ha esetleg a superspike tüskék nélkül, a gyári talpakkal szeretné valaki megvásárolni, úgy az árból 10 ezer Ft-ot tudok elengedni garnitúránként. A tüskék kúlön nem eladók, esetleg mindkét mélysugárzó elkelte után..
Az ár fix, a mélysugárzókat nem szivesen postáznám súlyuk illetve szállításból adódó esetleges sérülés veszélye miatt, de ha a vevő ehhez ragaszkodik, akkor előre utalás után a vevő költségére és felelőségére nem zárkózok el ezen lehetőség elöl.
Jelenleg a mélysugárzó újonnan akcióban 185 ezer Ft-ért vásárolható meg, a soundcare tüskekészlet ára pedig 16.850 Ft/szett.
https://www.streamaudio.hu/soundcare-su ... QkQAvD_BwE
https://www.streamaudio.hu/dynavoice-th ... Q8QAvD_BwE
Egyelőre netes képek, saját képek rövidesen...
TV: Samsung LE40M87 BD , Projektor: Optoma HD82, Projektorkonzol: Stell SHO 1029, Vászon: Grandview Fantasy Intelligent 106"Erősítő: Onkyo TX-NR905,DVD Player: Onkyo DV-SP800,Bluray: Onkyo BD-SP807 , Mediaplayer: DUNE HD duo,Hangsugárzók: B&W LCR6 S2, DM604 S2, DM602 S2, DM602 S2, Dynavoice T-12 Hálózati szűrő: Furutech e-TP80-E,Kábelek: HDMI: Audioquest Carbon,Inakustik Premium 8 m, Digicoax: QED Qunex P75, IC: QED Qunex 4S, Szub: Neotech NA011085, Hangsugárzó: Choseal LA-5101 (front), Neotech NS-1965 (center),Neotech KS1440 (surround, s.back), Táp: Furutech FP-3TS862, Neotech UP-OCC 3PS40 , Audioquest NRG1,Isotek EVO3 premier, Neotech NEP-3002