Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio Focus 200c
Dynaudio Focus 200c
Nekem is csresznye színű Focus 140-em van amit nagyon szeretek de sajnos a házimozi rendszer kialakítása (center, hátsó hangfalak, házimozi erősítő, plusz kábelek) használtpiaci ára is fél millió Ft körül mozog, amit jelen élethelyzetemben sajnos nem engedhetek meg magamnak...
A Focus sorozat tényleg nagyon minőségi és esztétikailag is nagyon szép, ezért nem ártana pár képpel színesítened a hírdetést a hangfal eladása érdekében!
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
Dynaudio Focus 200c
Megérdemli, hogy előrébb hozzam!
Dynaudio fan-oknak kötelező darab lenne a frontok mellé!
(de bármely rendszerbe jól integrálható, nálam már több front hangfal váltást túlélt. )
Nagyobb hangerőn sem jön zavarba és nem megy át "kiabálósba".
Dynaudio Focus 200c
Aktuális a váltás, ezért az árat 140Eft-ra módosítom és természetesen jár a 3db SoundCare alátét 25000ft értékben!
Dynaudio Focus 200c
Az ár alkuképes, lehet. Csere-bere érdekelhet Elac- Adam Audio centerekre.
(Frontokat váltottam ezért gondolkodom váltásban)
Egyébként, nagyon jól teljesít!
Dynaudio Focus 200c
Még elérhető!
Mozi fanok figyelmébe! Hihetetlen jó center ez, kizárólag a frontok miatt válnék meg tőle.
Dynaudio Focus 200c
Jár hozzá egy szett (3db) Soundcare rezgéscsillapító alátét. Természetesen a tüskés alátámasztású változat, kb.25eFt értékben.
Dynaudio Focus 200c
Jó bornak is kell cégér?
Dynaudio Focus 200c
Telefonon megmondom!
Ha komolyan érdekel, kérlek, keress azon. (délután 16h-után biztosan elérhető vagyok hétköznap)
Dynaudio Focus 200c
Ha nem titok hol vagytok?
(ha igen jöhetne privátban)
Dynaudio Focus 200c
Ugorjunk egy kicsit!
Dynaudio Focus 200c
Milyen színű?
Cseresznye színű.
Dynaudio Focus 200c
Milyen színű?
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
Dynaudio Focus 200c
Talp van hozzá?
Talp ehhez a Dynaudio-hoz opcióként volt elérhető, úgy tudom.
Ehhez nincs, sajnos.
Dynaudio Focus 200c
Talp van hozzá?
Dynaudio Focus 200c
Eladó!
Hibátlan műszaki és korrekt esztétikai állapotban!
Talán a kategória legjobb centere, tudom ez lehet vita indító, de nálam biztosan!
(Remélem persze, hogy többségben vannak az egyetértők )
Hangszóró készlete, mérete, hangja már a contour sorozattal van pariban. (mindkettő volt már nálam)
Eladás oka, frontokat váltottam és azokhoz, azonos gyártótól választok majd centert.
Ára:160eFt
Tel: O6 3O 9O4 37 24