Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Physic Tempo 25
Audio Physic Tempo 25
Audioreview vélemény. http://www.audioreview.com/cat/speakers ... 94crx.aspx
És hozzá a gugli-s fordítás. (bocs érte, de az egyszerűség kedvéért, így gyorsabb a beírás-másolás)
Megvettem a Tempo 25-et, hogy felváltsam egy pár Yara (Classic) és a Yara sub-t. Egy kis helymeghatározás után kezdődhetett a bemutató. A Tempo 25 a jelenlegi Tempo külön kiadása. A legfontosabb hallható frissítések: nextgen WBT kábel terminálok és a HHCT magassugárzók a topmodel Cardeasból (18.000 $ pár). Hallottam a különbséget a normál Tempo és a kereskedő 2-es verziója között, ami meggyőzött, hogy az extra 750 dollárt költsem az utóbbira. Rendelkeztem a speciális VCF lábakkal is ($ 250 egy 8 készletre), amelyek a String felfüggesztés elvét használják, és sokkal jobb eredményt adnak, mint a hagyományos tüskék. Megpróbáltam mindkettőt, és a különbség csodálkozott. A Naim nait XS és a Cambridge Audio Azur 840C CD lejátszó által meghívott, részletgazdag, sima és krémes hangzás ... különös, hogy egy hangszóróban részletes és krémes, Ezek általában ellentmondásosak. A basszus nagyon mély és ellenőrzött, különösen figyelembe véve a hangszórók méretét. Igen, az ízlés, néhányan esetleg jobban szeretik. Ha jobban szeretne egy olyan hangot, amely nőni fog, és sokáig hallgatja a régi CD-k felfedezését, feltétlenül javaslom, hogy fontoljátok meg ezeket a ragyogó termékeket az Audio Physic-ról.
Audio Physic Tempo 25
Emberek!
Itt nem fantáziálni kell, hanem zsebbe nyúlni, majd elhozni, és hallgatni!
Mondom mindezt, úgy hogy birtoklok egy AP-t hosszú idő óta
Kedves a.gabriel, csak "lassan", még azt hiszik ismerjük egymást!
Azért köszi a kéretlen, de nem érdemtelen, Up-ot az Audio Physic-nek!
Audio Physic Tempo 25
Emberek!
Itt nem fantáziálni kell, hanem zsebbe nyúlni, majd elhozni, és hallgatni!
Mondom mindezt, úgy hogy birtoklok egy AP-t hosszú idő óta
Audio Physic Tempo 25
Úgy gondolom nem vagyok egyedül a véleményemmel: az a "bibi" hogy nem az én szobámban zenélnek!
Csak rajtad, rajtatok múlik kinél zenél, lehetőség adott!
Audio Physic Tempo 25
Valaki kérdezte a 25Plus+-os változat miben más?
Hát árban van egy kicsi difi! http://www.ebay.de/itm/Audio-Physic-Tem ... SwL5pZfIGs
Egyébként méret, hangszóró szett, kabinet ugyanaz!
Hangváltóról nincs pontos infóm de ez a Tempo 25 egy jubileumi limitált széria volt és megkapta a nagyobb testvér ( Cardeas) elektronikáját és driver készletét is.
Nem keverendő a sima Tempo-val!
Plus+-os változatban már van a driverek mögött az a kerámiahab csillapító anyag, ha jól látom a honlapon. (őszintén szólva nem tudom indokolja-e az árkülönbséget)
- AV-Forever
- Nincs visszaút

- Értékelés: 26
Audio Physic Tempo 25
Úgy gondolom nem vagyok egyedül a véleményemmel: az a "bibi" hogy nem az én szobámban zenélnek!
Audio Physic Tempo 25
Köszönöm az Up-okat srácok! ( AV forever, earforce)
Most én is megteszem, némi méltatással.
Ezek a Audio Phiysic hangfalak tényleg nagyon rendben vannak a pincétől a padlásig.
Itt kérem nincsenek kifogások, méretek, szoba-akusztika, kabinet méret, műfaj függőség, meghajtó erősítő stb. (amikre szokás hivatkozni ha magyarázni kell a bizonyítványt)
Ez zenél minden körülmények között nem keres kifogásokat.
"Akkor miért eladó?" Mi a bibi?
Erre írhatnám a szokásos kliséket, minek, nem mindegy?
Őszintén, csak ajánlani tudom jó szívvel, minden ZENÉ-t szeretenő HI-FI fannak!
Tisztelettel: pál
a hol-létet illetően segítek picit (az 1. hsz.-ből) > O6 3O 9O43724 - lehet, van még 150Ft/perc is a tarifa, ami egy használtan 699.- eFt-os hangfal esetében azért egy komoly kihívás...
UP a hangfalnak és különösen trane szakkolléga beírásának!
Audio Physic Tempo 25
a hol-létet illetően segítek picit (az 1. hsz.-ből) > O6 3O 9O43724 - lehet, van még 150Ft/perc is a tarifa, ami egy használtan 699.- eFt-os hangfal esetében azért egy komoly kihívás...
UP a hangfalnak és különösen trane szakkolléga beírásának!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- AV-Forever
- Nincs visszaút

Audio Physic Tempo 25
Bitang jó ez a doboz, az egyik legjobb amit valaha hallottam!
Audio Physic Tempo 25
Beszámításos opció még lehetséges. Árat , kérek mindenkit, írjatok! (fölösleges körök miatt) Privátban megbeszéljük.
Audio Physic Tempo 25
Jó a felvetés!
Vifa - Peerless hangszóró szett, német minőség, hihetetlen jó balansz és hangzás! (persze saját specifikáció szerint gyártatják őket)
Gyönyörű kivitel stb.
Nálam egy Elac FS 407-t váltott és annál egységesebb hangot produkál, pedig azt is szerettem.
Ráadásul ez a verzió még nagyon jól "hardware-ezett " is.
Lentebb erről volt szó.
Szóval érdemes a figyelemre!!!
Audio Physic Tempo 25
Hát ez a gyönyörűség ilyen komoly paraméterekkel mit keres még itt?
- AV-Forever
- Nincs visszaút

Audio Physic Tempo 25
Kíváncsi vagyok
Audio Physic Tempo 25
Ok,
Az egyeztetést, kérlek, privátban intézzük.
Délután 15h-tól már biztosan elérhető vagyok.
Köszönöm.
- AV-Forever
- Nincs visszaút

Audio Physic Tempo 25
Rendben, majd egyeztetünk.
Audio Physic Tempo 25
Természetesen tesztelhető nálam, akár hozott készülékkel is. Bocs, de nem viszem sehová, ezt már nem tudom vállalni.
- AV-Forever
- Nincs visszaút

Audio Physic Tempo 25
Én is szívesen birtokolnék egy egy jó balanszú hangfalat, persze a döntéshez saját rendszerben kellene meghallgatni...
Audio Physic Tempo 25
Up helyett!
Itt vannak tesztek is.
http://www.audiophysic.de/tempo25/index_e.html
400eft-ig korrekt hangfal beszámítása lehetséges.
- AV-Forever
- Nincs visszaút

Audio Physic Tempo 25
Up neki! Figyelemre méltó darab!
Audio Physic Tempo 25
Szia, a hol, engem is érdekelne...
Köszi!
Üdv!
Ment PÜ!
Audio Physic Tempo 25
Szia, a hol, engem is érdekelne...
Köszi!
Üdv!
Szia,
Nógrád megyében vannak, konkrét címet privátban tudok küldeni.
Futárral is megoldható a szállítás, esetleg a szállításban segíteni is tudok, ez nem probléma.
cd: Advantage/Bladelius CD1 erősítő: BAY Chaconne integrált/80w hangfal: T+A TMR160 mkII
Audio Physic Tempo 25
Hol lehet meghallgatni, posta megoldható esetleg?
Szia,
Nógrád megyében vannak, konkrét címet privátban tudok küldeni.
Futárral is megoldható a szállítás, esetleg a szállításban segíteni is tudok, ez nem probléma.
Audio Physic Tempo 25
Szia,
Walnut (dió)
Audio Physic Tempo 25
Szia! Nem igazán látom a színét, cseresznye vagy dió?
Hifi; PIONEER nc 50 dab, AUDIO PHYDIC Classic 5
Audio Physic Tempo 25
Köszönöm a részletes beszámolót!
Nagyon szeretem az Audio Physic hangfalakat. Az elmúlt évek-évtizedek alatt jópárat birtokoltam is. Legutóbb pont egy Virgo 3-at. Nagyon szerettem, de sajnos túl nagynak bizonyult a 20m2-es túlbútorozott nappaliban. Ezért indította be a fantáziámat a Tempo 25…
Virgo 3-at említettem én is! Hihetetlenül jó hangfalak a Virgo-k! (3-5-ig)
Ennek hasonló a felépítése de már a mostani hangszóró szettet rakták bele, amiket a referencia sorozatuk is használ! (ezért limitált széria a 25. évfordulójukra)
WBT high end csatik, hangváltó stb. Mind- mind a nagyobb modellekből.
Jelenleg egy Tempo 25 van az Ebay-n 3000euro fix áron. Nem keverendő a sima Tempo-val! (mondjuk az sem olcsó, de az alkatrész listája azért más)
Ennek doboza papírjai megvannak, első tulaj, tehát nem kézről kézre adott, követhetetlen előélettel!