Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W ASW800 high-end aktiv mélysugárzó, 1000 Wattos nagyvad
..Szerintem csak a nyárra való tekintettel van ez még mindig meg, pedig az ára már annyira jó, hogy akár még Babonics úrnak is jó vétel lenne...
Köszönöm szépen! Igen, most sajnos tényleg uborka szezon van és még mélyen a piaci ár alatt sem kelnek el a hifi cuccok. (Gondolkozom, rajta hogy most bejegelem a hírdetést és majd ősszel újra megnyitom, szerintem akkor még 300e-t is megadnak érte...)
Az ördögöt meg ne emlegesd, mert még (itt is) megjelenik... A jófogáson már letiltottam, addig addig zaklatott a lókupec szövegével.
..Szerintem csak a nyárra való tekintettel van ez még mindig meg, pedig az ára már annyira jó, hogy akár még Babonics úrnak is jó vétel lenne...
TV: Samsung LE40M87 BD , Projektor: Optoma HD82, Projektorkonzol: Stell SHO 1029, Vászon: Grandview Fantasy Intelligent 106"Erősítő: Onkyo TX-NR905,DVD Player: Onkyo DV-SP800,Bluray: Onkyo BD-SP807 , Mediaplayer: DUNE HD duo,Hangsugárzók: B&W LCR6 S2, DM604 S2, DM602 S2, DM602 S2, Dynavoice T-12 Hálózati szűrő: Furutech e-TP80-E,Kábelek: HDMI: Audioquest Carbon,Inakustik Premium 8 m, Digicoax: QED Qunex P75, IC: QED Qunex 4S, Szub: Neotech NA011085, Hangsugárzó: Choseal LA-5101 (front), Neotech NS-1965 (center),Neotech KS1440 (surround, s.back), Táp: Furutech FP-3TS862, Neotech UP-OCC 3PS40 , Audioquest NRG1,Isotek EVO3 premier, Neotech NEP-3002
Eladó egy B&W ASW800 High-End Aktív mélysugárzó, Nautilus 800 sorozat tagja. Igazi 1000 Wattos nagyvad! Tökéletes műszaki és nagyon szép esztétikai állapotban van, ahogy a képeken is látszik. Hangját gyorsaság, tiszta precíz basszusok jellemzik, nagyon lineáris. Bármilyen sztereó, illetve többcsatornás rendszerhez, könnyedén hozzá lehet hangolni. Megfelelő választás mind zenére, mind filmre, akár kontrollált mélyekről, vagy esetleg falrengető basszusokról legyen is szó.
Nagyon akciós ár 270e Ft. Visszavonásig érvényes!
2017.06.24-én BP-n átvehető felár nélkül, igényt kérem előre jelezni!
3.15 Amper biztosíték mellett (250V-nál), hogy jön ki az 1000W folyamatos teljesítmény?
Ez digitális D-osztályú (kapcsoló üzemmódú) erősítő, másképp működik, mint a hagyományos "transzformátoros" erősítő.
http://www.hiradastechnika.hu/data/uplo ... _01_04.PDF
3.15 Amper biztosíték mellett (250V-nál), hogy jön ki az 1000W folyamatos teljesítmény?
Mivel az árcsökkentés sem hozta meg a vásárlási kedvet, így az eladási ár ismét 325.000 Ft (nem alku képes)!
(A beszámítás még mindig lehetséges.)
Csere esetleg B&W Nautilus 805-re vagy 805s-re.
Best Price: 290e Ft
egy nagy gondom van csak vele...
Komoly vásárlás esetén átfóliázható faerezetű bútor tapétával világosabb színre is. Ez a későbbiekben nyomtalanul eltüntethető.
egy nagy gondom van csak vele...
Ha valakinek kell egy hozzá illő álló hangsugárzó is, az itt talál: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... bok/page-2
A kettő együttes vásárlása esetén egy kis kedvezményt is tudok adni, részleteket privátban.
Eladó egy B&W ASW800 High-End Aktív mélysugárzó. Igazi 1000 Wattos nagyvad! Tökéletes műszaki és nagyon szép esztétikai állapotban van, ahogy a képeken is látszik. Hangját gyorsaság, tiszta precíz basszusok jellemzik, nagyon lineáris. Bármilyen sztereó, illetve többcsatornás rendszerhez, könnyedén hozzá lehet hangolni. Megfelelő választás mind zenére, mind filmre, akár kontrollált mélyekről, vagy esetleg falrengető basszusokról legyen is szó.
Egy régi kedves barátomé, neki segítenék eladni. Mivel neki nincs ideje az eladással foglalkozni, így nálam kipróbálható, illetve átvehető az aktív mélysugárzó. Letét ellenében saját rendszerben is kipróbálható, egy hét visszavásárlási garanciával.
(Igény esetén a szállításban tudok segíteni, a fuvardíj ellenében. A fuvardíjat előre utalással kérném rendezni, jelezve a vételi szándék komolyságát. A mélysugárzó árát ráér egy összegben kifizetni személyesen, átvételkor.)
A Házi-Mozi Portál véleménye az ASW800-ról, link: http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=90&old=3
"Az aktív mélysugárzó rendelkezik a kellő gyorsasággal és teljesítménnyel, hogy a legnagyobb követelményeket támasztó házi-mozi hanganyagok energiaigényét is kielégítse. Mellbevágó teljesítménye az 1000 Wattos D osztályú (azaz digitális) erősítő és a teljesen új, hosszúlöketű, 30,5 centis (12-inch) rendkívül kis torzítást mutató átalakító tökéletes házasságának eredménye. A B&W szabadalmaztatott Matrix merevítési technológiája abszolút minimumra csökkenti a doboz rezonanciáját, melyet csak az enyhén lekerekített valódi fával borított ház esztétikuma tesz érzékelhetővé a külvilág számára. 20 Hertzig lemenő erőlködésmentes teljesítmény-leadásával és még nagy hangnyomásszinten sem elvesző pontosságával az ASW 800 igazotja, hogy „jó cucc” bármely házi-moziban."
B&W ASW800:
Description: Active closed-box subwoofer system
Drive units: 300mm (12 in) paper/Kevlar® cone long-throw
System frequency range: -6dB at 15Hz and 40/140Hz adjustable (EQ at A)
System frequency response: -3dB 20Hz – 31/110Hz adjustable (EQ at A)
Amplifier:
Power output: Class-D, 1000W continuous
Input impedance: 33kΩ
Signal / noise: >90dB
Functions: Input level
Low-pass filter frequency
Low-pass filter bypass
Bass roll-off alignment
Auto sense on/standby
Phase switch
Inputs: Line In (RCA Phono)
Outputs: Line Out (RCA Phono) high-passed
Link Out (RCA Phono)
Low-Pass Filter: Active 2nd-order, variable cut-off frequency
High-Pass Filter: Active 3rd-order -6dB at 80Hz
Dimensions:
Height: 529mm (20.8 in) not including feet
Width: 476mm (18.7 in)
Depth: 351mm (13.8 in) including grille and controls
Net Weight: 35kg (77 lb)
Az egykori új ára 649000 Ft / db volt, link: http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=229&old=2
ÁR: 325000 Ft
Érdeklődni privátban kérném, köszönöm!
310e Ft
LEGYEN KEREK 300e Ft!
B&W hangsugárzók beszámítása lehetséges, privátban kérném az ajánlatokat.
UP-sz, erről meg is feledkeztem, olyan szépen eldorombolt itt a szobámba.
Legyen akkor jó árasítva is: 315e Ft
Szép "jószág" semmi kétség, a márka pedig garancia a minőségre!
A fórumtárs megbízható eladó, csak ajánlani tudom!
Sikeres értékesítést!
Köszönöm!
- Swordfish76
- Törzsvendég

- Értékelés: 374
Szép "jószág" semmi kétség, a márka pedig garancia a minőségre!
A fórumtárs megbízható eladó, csak ajánlani tudom!
Sikeres értékesítést!
Eladó egy B&W ASW800 High-End Aktív mélysugárzó. Igazi 1000 Wattos nagyvad! Tökéletes műszaki és nagyon szép esztétikai állapotban van, ahogy a képeken is látszik. Hangját gyorsaság, tiszta precíz basszusok jellemzik, nagyon lineáris. Bármilyen sztereó, illetve többcsatornás rendszerhez, könnyedén hozzá lehet hangolni. Megfelelő választás mind zenére, mind filmre, akár kontrollált mélyekről, vagy esetleg falrengető basszusokról legyen is szó.
Egy régi kedves barátomé, neki segítenék eladni. Mivel neki nincs ideje az eladással foglalkozni, így nálam kipróbálható, illetve átvehető az aktív mélysugárzó. Letét ellenében saját rendszerben is kipróbálható, egy hét visszavásárlási garanciával.
(Igény esetén a szállításban tudok segíteni, a fuvardíj ellenében. A fuvardíjat előre utalással kérném rendezni, jelezve a vételi szándék komolyságát. A mélysugárzó árát ráér egy összegben kifizetni személyesen, átvételkor.)
A Házi-Mozi Portál véleménye az ASW800-ról, link: http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=90&old=3
"Az aktív mélysugárzó rendelkezik a kellő gyorsasággal és teljesítménnyel, hogy a legnagyobb követelményeket támasztó házi-mozi hanganyagok energiaigényét is kielégítse. Mellbevágó teljesítménye az 1000 Wattos D osztályú (azaz digitális) erősítő és a teljesen új, hosszúlöketű, 30,5 centis (12-inch) rendkívül kis torzítást mutató átalakító tökéletes házasságának eredménye. A B&W szabadalmaztatott Matrix merevítési technológiája abszolút minimumra csökkenti a doboz rezonanciáját, melyet csak az enyhén lekerekített valódi fával borított ház esztétikuma tesz érzékelhetővé a külvilág számára. 20 Hertzig lemenő erőlködésmentes teljesítmény-leadásával és még nagy hangnyomásszinten sem elvesző pontosságával az ASW 800 igazotja, hogy „jó cucc” bármely házi-moziban."
B&W ASW800:
Description: Active closed-box subwoofer system
Drive units: 300mm (12 in) paper/Kevlar® cone long-throw
System frequency range: -6dB at 15Hz and 40/140Hz adjustable (EQ at A)
System frequency response: -3dB 20Hz – 31/110Hz adjustable (EQ at A)
Amplifier:
Power output: Class-D, 1000W continuous
Input impedance: 33kΩ
Signal / noise: >90dB
Functions: Input level
Low-pass filter frequency
Low-pass filter bypass
Bass roll-off alignment
Auto sense on/standby
Phase switch
Inputs: Line In (RCA Phono)
Outputs: Line Out (RCA Phono) high-passed
Link Out (RCA Phono)
Low-Pass Filter: Active 2nd-order, variable cut-off frequency
High-Pass Filter: Active 3rd-order -6dB at 80Hz
Dimensions:
Height: 529mm (20.8 in) not including feet
Width: 476mm (18.7 in)
Depth: 351mm (13.8 in) including grille and controls
Net Weight: 35kg (77 lb)
Az egykori új ára 649000 Ft / db volt, link: http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=229&old=2
ÁR: 325000 Ft
Érdeklődni privátban kérném, köszönöm!