Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hangsugárzók javítása

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
hunbuddha
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: hunbuddha »

Sziasztok !
Van egy pár B and W 302-es hangsugárzóm, sajnos mind a kettőben a magassugárzó problémás, tudna valaki segíteni a javításában vagy magassugárzó cseréjében. 
üdv

István

tanczi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 794

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: tanczi »

Sziasztok!

JBL E60 hangfalhoz lenne szükségem 2 db magas sugárzóra. gondolom javíttatni nem lehet?! Vagy ha igen akkor esetleg abban tudna valaki segíteni? Ha igen azt megköszönném!

Előre is köszönöm!

Robi
Hívd fel Tüû urat, talán tud segíteni.
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz

5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500

Boygabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 14

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: Boygabi »

Sziasztok!

JBL E60 hangfalhoz lenne szükségem 2 db magas sugárzóra. gondolom javíttatni nem lehet?! Vagy ha igen akkor esetleg abban tudna valaki segíteni? Ha igen azt megköszönném!

Előre is köszönöm!

Robi

Olvastam a másik topikban, hogy jártál. Szép. Lövésem sincs, hogy tudta az előző tulaj kipukkantani a magasakat. De ha már így jártál szerintem is érdemes elvinni valahová ahol értenek hozzá. Hangszóró szétszed, megfelelően újrateker, beszerel és örül.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2159

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Sziasztok!

Előre is köszönöm!

Robi

Robi!

Írtam Neked! Már miért ne lehetne javítani!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

Sziasztok!

Előre is köszönöm!

Robi

joenemeth76
Értékelés: 1

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: joenemeth76 »

A human speakers oldalon lehet rendelni gyári alkatrészeket az epikhez , de sajnos az általad keresett mélysugárzó már nincs forgalomban.
https://www.humanspe...rand=e&model=14
A saját hangdobozaimhoz való keresgélés közben kiderült h ami - no ttrade - jelzős az raktáron van.
Ami trade required az pedig úgy működik h elküldöd a rosszat és ők visszaküldik megjavítva
, de ez dupla posta és a kiírt ár plusszban.
Szerintem keresgélj ebay-en és egyéb helyeken.

balukapitan

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: balukapitan »

Sziasztok!

A segítségétekre, tanácsotokra lenne szükségem. Vettem egy pár EPI 120C hangfalat de sa
jnos
a mélyhangszóróit már kicserélték, valami tesla gyártmányra (16c-es) és szeretném elérni hogy a doboz hasonló paraméterekkel rendelkezzen mint új korában. Mit javasolnátok milyen hangszórót kellene beleszerelnem? Azt sem tudom 4 v. 8 ohm-os kellene? milyen gyártmány? mit kellene egyáltalán figyelembe vennem hogy valami hasonló de legalább is kellemes hangképet produkáljon
ez a kiváló hangfal?!

MRW

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: MRW »

Szia,

Áttettem neked az amcsi eBay-re, így már Te is megtudod venni.
Csak lépj be először az eBay-re, utána klik a linkre, azután a Buy It Now-ra!

http://www.ebay.com/itm/1-Paar-Heco-25- ... 460929ae80

Eladót ne felejtsd el megkérdezni a szállítási költségről! Szerintem max 10 Euro lehet.

Ez nagyon kedves toled, sajnos megse tud mukodni a dolog (vagy legalabbis korulmenyesen). ugyanis az a fiok amit hasznalok a PP-n az a amerikai cimborame mivel a legtobb elado nemfoglalkozik idegen pp-s accounttal. (sok veluk a macera aztmondjak)
es a szallitast legtobb esetben arra intezik ahova a pp account cime szol. most innen kikuldik minnesotaba onnan meg tovvabkuldenek magyarorszagra ez eleg zora postadijat eredmenyezne.
Ezert probalnek itthol valamit talalni.
Viszont muszeresz ismerostol kaptam 1 par tolcseres domot. nekem noname cuccnak tunik de eleg nagyteljesitmenyu (igaz szerintem kisse zajos - lehetseges ez?) es szepen szol (mar amennyire szepen szolhat a hangfal tetejere teve :-D)
viszont eleg nagy kajszla magnes van rajtuk ezert besem fer a lyukon.
Tehat valami kisebb meretu/teljesitmenyu (aztsem tudom mijen teljesitmenyu az eredeti... 40-50W ??) minosegi domra lenne szuksegem. a beepiteses farigcsalast eltudom vegezni.

Koszonom!

fff
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 181

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: fff »

Géza88 és fff-nek.
Sziasztok.
Hangfal illetve hangszóró javítás ügyében ajánlom Marosi Istvánt tel: +36209438336.

Üdv.Nehézfiú.[/. Köszönöm!!!! Szép estét!!
A zene maga az üzenet .

Rottel3D
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 272

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: Rottel3D »

sajnos nemet/osztrak ebayrol nemtudok rendelni es ismerosom sincs. csak az amcsi ebayrol de ott meg nemtalaltam.
olyasmi lenne jo amit itthol is belehet szerezni. amugy valami hasonlot talaltam csak magnat-bol.
Latom heves megyei vagy, esetleg megkerdezhetem hogy Egerben vagy a kornyeken nincs valami hifis bolt ahol tudok kapni jominosegu magas domot?
a belefaragast en mar megoldom ;-) (megvan hozza ami kell)

Koszi meg1x! ;-)

Szia,

Áttettem neked az amcsi eBay-re, így már Te is megtudod venni.
Csak lépj be először az eBay-re, utána klik a linkre, azután a Buy It Now-ra!

http://www.ebay.com/itm/1-Paar-Heco-25- ... 460929ae80

Eladót ne felejtsd el megkérdezni a szállítási költségről! Szerintem max 10 Euro lehet.

nehezfiu
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: nehezfiu »

Géza88 és fff-nek.
Sziasztok.
Hangfal illetve hangszóró javítás ügyében ajánlom Marosi Istvánt tel: +36209438336.

Üdv.Nehézfiú.
JVC QLY 55F,Luxman L510,Luxman D01,Martin Logan Clarity,teljes Power R kábelezés.

MRW

Hangsugárzók javítása

Ügyes vagy.
Biztosan 40/25mm? Fura méret. Fényképet tehetnél fel róla, mindkét oldaláról.

sajnos annyira nem mert az elso korben a kulso gyurut probaltam (akkor meg nemvoltam a "tudas" birtokaban ;-)) es picit osszelett barolva az mdf kb 1cm-en de majd kitapaszolom es lefestem.
de halistennek es Neked nemkell szetfureszelnem ;-)
kepet megcsinaltam de nemtudom hogykell itt csatolni de erre a linkre felraktam. http://feldebro.hu/x/hecodom.jpg
Rotel3D kollega is ajanlott egyet ami igen hasonlonak tunik ha azt a hutobordat meg a muanyag keretet eltavolitanank.
igazabol az sem lenne baj ha picit erosebb a magas (nagyobb teljesitmenyu - ha ez egyatalan jo otlet)
mivel fel fulemre kisse serult vagyok egy autobaleset miatt. (de azert egy dali-t megtudok kulonbozetni a sal-tol ;-))

meg1 kerdes: nemlehet erre valami vedelmet tenni? az erositoben gondolom nincs ilyen. (egy technics sa-ax6 hajtja meg a dobozokat...)

Koszonom!

MRW

Hangsugárzók javítása

Esetleg ez: http://www.ebay.at/itm/1-Paar-Heco-25-X ... 460929ae80

sajnos nemet/osztrak ebayrol nemtudok rendelni es ismerosom sincs. csak az amcsi ebayrol de ott meg nemtalaltam.
olyasmi lenne jo amit itthol is belehet szerezni. amugy valami hasonlot talaltam csak magnat-bol.
Latom heves megyei vagy, esetleg megkerdezhetem hogy Egerben vagy a kornyeken nincs valami hifis bolt ahol tudok kapni jominosegu magas domot?
a belefaragast en mar megoldom ;-) (megvan hozza ami kell)

Koszi meg1x! ;-)

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 837

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Sikerult leszednem aranylag kis rombolassal! Megegyszer koszonom az infot ;-)
a dom adatai:   HT25K-AL 430N  3301000 4ohm
a teljes atmeroje 40mm a dom a kozepen az 25mm... nemtunik egy nagy eresztesnek ;-)
Ha tudsz/tudtok ajanlani valami helyettesitot ill hol tudom beszerezni ismet halas lennek az informacioert.

Koszonet!

Ügyes vagy.
Biztosan 40/25mm? Fura méret. Fényképet tehetnél fel róla, mindkét oldaláról.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Rottel3D
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 272

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: Rottel3D »

a teljes atmeroje 40mm a dom a kozepen az 25mm... nemtunik egy nagy eresztesnek ;-)
Ha tudsz/tudtok ajanlani valami helyettesitot ill hol tudom beszerezni ismet halas lennek az informacioert.

Koszonet!

Esetleg ez: http://www.ebay.at/itm/1-Paar-Heco-25-X ... 460929ae80

MRW

Hangsugárzók javítása

Ha jól látom, műanyag előlapja van.   Ha igen, na azt kellene óvatosan levenni róla. Nem túl éles késsel alá lehet feszegetni. Legalábbis hasonló hangfalat így kellett szerelnem.
Ha sikerül, tegyél fel fényképeket a dóm-ról, méretekkel együtt. Hátha lesznek ötletek a cseréhez.

Koszonet!

fff
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 181

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: fff »

Sziasztok!
Lenne egy Tannoy Sensys2 hangfalam melynek a gumiperem sérült.
Ebben szeretném segítségeteket kérni, hogy esetleg nem e tudná valaki hogy hol tudom javíttatani (újraperemezni)
. Ha nem haragszol,csatlakoznék. Sajna nekem is egy ügyes perem mester kéne..... Ha valaki tudja a megoldást,ne tartsa magában. Helyileg Budapesten kéne. Köszönöm. fff
A zene maga az üzenet .

MRW

Hangsugárzók javítása

Ha jól látom, műanyag előlapja van.   Ha igen, na azt kellene óvatosan levenni róla. Nem túl éles késsel alá lehet feszegetni. Legalábbis hasonló hangfalat így kellett szerelnem.
Ha sikerül, tegyél fel fényképeket a dóm-ról, méretekkel együtt. Hátha lesznek ötletek a cseréhez.

Koszonom az infot! megprobalom ovatosan felfesziteni. bar felo hogy az mdf lap alatta megfog serulni...

Géza88
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: Géza88 »

Sziasztok!
Lenne egy Tannoy Sensys2 hangfalam melynek a gumiperem sérült.
Ebben szeretném segítségeteket kérni, hogy esetleg nem e tudná valaki hogy hol tudom javíttatani (újraperemezni)
Rotel RSP 1069
Rotel RB 951 MK2
Swans Rm300
Inakustik ls502

Supra Lorad mk2

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 837

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Tiszteletem!

illetve információt arról HOGY LEHET SZÉTSZEDNI A DOBOZT?
Köszönöm előre is Mindenkinek!

-W-

Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

MRW

Hangsugárzók javítása

Tiszteletem!

2db Magas sugárzót keresek heco vitas 500-hoz. egy sajnálatos rövidzárlat hazavágta mind2 doboz magas sugárzóját ezért keresek gyárit vagy azzal megegyező vagy általatok ajánlott ebbe a dobozba illőt.
nincs információm róla, annyi csak hogy a membránja kb 1 collos.

illetve információt arról HOGY LEHET SZÉTSZEDNI A DOBOZT? ugyanis nemtaláltam rajta egy csavart sem. (csak hátul a csatlakozoval egybeépitett hangváltó szedhető ki)

es ha már szétszedem, többen javasolták hogy kábelezzem újra. erre is szivesen vennék némi információt, pl milyen kábellal stb...

Köszönöm előre is Mindenkinek!

-W-

tiha
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: tiha »

Sziasztok, olyan kerdesem lenne hogy mi a velemenyetek a monacor magasakrol? Igazabol egy dt-105 rol lenne szo, nem tudom megvegyem vagy se. Elore is koszi!

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy PolkAudio PSW125 mélynyomóm ami egyes mély frekvenciák alatt érdekes cicergő, zizegő hangot ad ki. Értelemszerűen csak terhelés alatt, mindegy hogy milyen féle muszika vagy film megy. Igazából annyira nem fülhasogató, de egyértelműen hallgató, pláne közel hajolva. Nem tudom megállapítani, hogy honnan jön pontosan: hallom magából a hangszóróból és a hátulsó panel felől is a zizegő hangot.

Apró megjegyzés: pár napja csinálja, még csak széthajtva sincs (májusi netdepós vétel). Próbáltam forgatni, előrébb, hátrébb tenni...de nem változott a hang. Érdekes módon eddig jó volt. Ötletek? 

Valami fellazult, elengedett a ragasztó, a hangszóró tartó csavarokra is rá lehet nézni és az erősítő paneljére is.

matesz88
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: matesz88 »

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy PolkAudio PSW125 mélynyomóm ami egyes mély frekvenciák alatt érdekes cicergő, zizegő hangot ad ki. Értelemszerűen csak terhelés alatt, mindegy hogy milyen féle muszika vagy film megy. Igazából annyira nem fülhasogató, de egyértelműen hallgató, pláne közel hajolva. Nem tudom megállapítani, hogy honnan jön pontosan: hallom magából a hangszóróból és a hátulsó panel felől is a zizegő hangot.

Apró megjegyzés: pár napja csinálja, még csak széthajtva sincs (májusi netdepós vétel). Próbáltam forgatni, előrébb, hátrébb tenni...de nem változott a hang. Érdekes módon eddig jó volt. Ötletek? 

cyberpalko
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hangsugárzók javítása

Hozzászólás Szerző: cyberpalko »

Sziasztok!
Papír membrános hangszórónak a membránját mivel lehet "lefesteni",hogy újnak tűnjön,ha foltos pl már?

Elmész az Alisca orange -ba és impregnálnak speciális anyaggal ami nem rossz,nekem is ott lett megcsinálva:)

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”