Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quadral Shogun Phonologue eladó
olvadás....
... és az ónoseső
Hull a hó és hózik......
Kitartás Imi!
Nemsokára hóvége...
Köszi! Nem aggódom. Érdeklődésből nincs hiány
Kitartás Imi!
Nemsokára hóvége...
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Fix keretes vászon 117"
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Fix keretes vászon 117"
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
Természetes, és nem is feltételeztem mást. Amit írtam, azt így is gondolom!
- Ülőbika
- Nincs visszaút

- Értékelés: 114
Őszintén írtam, hogy köszönöm. Nem volt benne irónia.Természetes, és nem is feltételeztem mást. Amit írtam, azt így is gondolom!
Ne haragudj, nem akartam ebből vitát gerjeszteni.
A hirdetésed teljesen korrekt. Én nagyon szeretnék egy ilyen állapotú, első tulajdonostól származó hangfalat birtokolni!
Sok sikert az eladáshoz!
Őszintén írtam, hogy köszönöm. Nem volt benne irónia.
- Ülőbika
- Nincs visszaút

Világos.
Szóval te vagy az önjelölt Rózsaszínpárduc .
Nos.... Nem írtam, hogy a képek eredetiek. Nem figyeltem a magasakat a letöltött képekben ez igaz, viszont feketében és jó minőségben csak ezt találtam. Megint azt írod, hogy DIREKT. Nem hiszem, hogy abból kell kiindulni, hogy mindenki átverős. Vagy magadból indulsz ki? Ha takargatnivalóm lenne, akkor nem tettem volna fel képet. Visszautasítom, hogy vádolj bármivel.
Aki valótlant írt az épp te vagy, mert azt írtad, hogy érdekel a hangsugárzó és eljönnél.
Összefoglalva.... a kritikát elfogadom... olyantól aki illetékes. Láthattuk, hogy van jó szándékú hozzáértő fórumozó, aki hozzászól, helyretesz, stb. Továbbá vannak kiemelt jogokkal bíró szintén illetékesek, akik megfontoltan és átgondoltan szólítanak meg.
..és vannak olyanok, mint te, akik alapból rossz szándékúak. Ráadásul felelőtlenül és átgondolatlanul írogat butaságot.
Összefoglalva: köszönöm, hogy Ülőbika felhívta a figyelmem. Úgy gondolom korrigáltam mindent.
Ne haragudj, nem akartam ebből vitát gerjeszteni.A hirdetésed teljesen korrekt. Én nagyon szeretnék egy ilyen állapotú, első tulajdonostól származó hangfalat birtokolni!
Sok sikert az eladáshoz!
!!!nem biztos, de mintha anno azért váltották volna le a quadral-nál a ribbon magasakat, mert gondok voltak vele, nem szóltak szépen, de nem biztos!!!
akkor ez most egy 2003-as évj. hangfal?
költözz már légyszi közelebb ne kelljen augusztusig várni
Ez szerintem kizárt
Igen. 2003-ban vettem Budapesten. megvan a gyári számos eredeti Quadral garrancia jegy és mellé az Albacomp-os is.
Tévedsz, nem megkérdőjelezni akarok valamit! A célom az internetes képekkel való félrevezetés feltárása volt, a fórumtársak érdekében. Pontosan ismered a hangsugárzódat, pontosan olyan képet is felrakhattál volna netről, de e helyett direkt mást raktál fel. Nem hiszem, hogy bármelyik fórumtárs örült volna, ha elmegy Gyöngyösre és nem azt találja, ami a hirdetésben szerepel!
Világos.
Szóval te vagy az önjelölt Rózsaszínpárduc .
Nos.... Nem írtam, hogy a képek eredetiek. Nem figyeltem a magasakat a letöltött képekben ez igaz, viszont feketében és jó minőségben csak ezt találtam. Megint azt írod, hogy DIREKT. Nem hiszem, hogy abból kell kiindulni, hogy mindenki átverős. Vagy magadból indulsz ki? Ha takargatnivalóm lenne, akkor nem tettem volna fel képet. Visszautasítom, hogy vádolj bármivel.
Aki valótlant írt az épp te vagy, mert azt írtad, hogy érdekel a hangsugárzó és eljönnél.
Összefoglalva.... a kritikát elfogadom... olyantól aki illetékes. Láthattuk, hogy van jó szándékú hozzáértő fórumozó, aki hozzászól, helyretesz, stb. Továbbá vannak kiemelt jogokkal bíró szintén illetékesek, akik megfontoltan és átgondoltan szólítanak meg.
..és vannak olyanok, mint te, akik alapból rossz szándékúak. Ráadásul felelőtlenül és átgondolatlanul írogat butaságot.
Összefoglalva: köszönöm, hogy Ülőbika felhívta a figyelmem. Úgy gondolom korrigáltam mindent.
!!!nem biztos, de mintha anno azért váltották volna le a quadral-nál a ribbon magasakat, mert gondok voltak vele, nem szóltak szépen, de nem biztos!!!
akkor ez most egy 2003-as évj. hangfal?
költözz már légyszi közelebb ne kelljen augusztusig várni
- Königstein
- Újonc fórumos

- Értékelés: 5
Tévedsz, nem megkérdőjelezni akarok valamit! A célom az internetes képekkel való félrevezetés feltárása volt, a fórumtársak érdekében. Pontosan ismered a hangsugárzódat, pontosan olyan képet is felrakhattál volna netről, de e helyett direkt mást raktál fel. Nem hiszem, hogy bármelyik fórumtárs örült volna, ha elmegy Gyöngyösre és nem azt találja, ami a hirdetésben szerepel!
A képről: - Ha figyelmesen elolvasod, nem mondtam, hogy nem Gold, hanem azt mondtam, hogy nem ribbinos Gold!
Ami a ribbonokra vonatkozik: - Jelenleg is jóformán csak a felsőkategóriás Aurum sorozatba építik.
Végül ami a „szakértő” megjegyzést illeti: - Neked vajon mit írnának a fórumozók idézőjelbe?
Legyen.... ha utána olvasol régebbi fórumoknak, akkor láthatod, hogy megoszlanak, hogy melyik a jobb. Az is olvasható továbbá, hogy 2003-tól több éven át RiCom sugárzókkal szerelték a felső kategóriás Aurumokat is.
Végül pedig, a hozzászólásod veleje az volt, hogy megkérdőjelezz valamit. Amint már említettem nem volt drágább a Ribbonokkal szerelt sem.
A jelzőt illetően, nekem nem kell beírni semmit senkinek, hiszen hozzászólásokkal lejjebb említettem, hogy nem vagyok szakértő.
Sőt, csak egy műkedvelő vagyok.
Ui: Az ár pedig tökéletes.
- Königstein
- Újonc fórumos

A képről: - Ha figyelmesen elolvasod, nem mondtam, hogy nem Gold, hanem azt mondtam, hogy nem ribbinos Gold!
Ami a ribbonokra vonatkozik: - Jelenleg is jóformán csak a felsőkategóriás Aurum sorozatba építik.
Végül ami a „szakértő” megjegyzést illeti: - Neked vajon mit írnának a fórumozók idézőjelbe?
Nost, íme a fém plakett a hangsugárzóról.
Csak a "vonzóbb Gold" miatt.
Elég sok altípusa létezik a Shogunnak - biztos, hogy eredeti - de az mindenesetre több mint érdekes, hogy a saját vásárlású, 13 éve használatban lévő hangsugárzók helyett, először egy ribbonos Gold verzió internetes képei kerültek fel. Igaz viszont, hogy a Gold vonzóbb és drágább a ribbonokkal. Pedig mivel saját vásárlás, eredeti dobozokkal, garancia papírral, így elég egyszerű lenne a pontos típus változatot megadni! Ezen a fórumon általában korrekt hirdetések szoktak megjelenni ! Talán most már ez is helyre rázódik és csak jó árra lesz szükség!
Köszönöm a hozzászólást. Reméltem, hogy lesz egy "szakértő".
Azért annyit megjegyeznék, hogy nem drágább Ribbonokkal. Másrészt örülök, hogy érdekesnek találod a hirdetést. Végül pedig csak neked egy kép, amelyet most készítettem.
- Königstein
- Újonc fórumos

Elég sok altípusa létezik a Shogunnak - biztos, hogy eredeti - de az mindenesetre több mint érdekes, hogy a saját vásárlású, 13 éve használatban lévő hangsugárzók helyett, először egy ribbonos Gold verzió internetes képei kerültek fel. Igaz viszont, hogy a Gold vonzóbb és drágább a ribbonokkal. Pedig mivel saját vásárlás, eredeti dobozokkal, garancia papírral, így elég egyszerű lenne a pontos típus változatot megadni! Ezen a fórumon általában korrekt hirdetések szoktak megjelenni ! Talán most már ez is helyre rázódik és csak jó árra lesz szükség!
Így van eredetiek, itt is van egy hírdetés (már régi), írják mikori gyártás és technikai adatait is.
Quadral Shogun Prestige a neve, de ha jól látom a hátoldali matricaképen is az van írva!
http://www.open-end-music.de/vb3/showthread.php?t=7082
Köszönöm!
Most már én is utána olvastam. A Ribbon sugárzókat váltották ezek a un. RiCom magassugárzók ebben az időszakban.
Az elsők netes képek. Egyébként fogalmam sincs. Én így vettem újan. Ezek az eredetiek. Lehetséges, hogy azért mert ez talán az utolsó verziója ezeknek a hangsugárzóknak.? Nem vagyok szakértő e téren.
Így van eredetiek, itt is van egy hírdetés (már régi), írják mikori gyártás és technikai adatait is.
Quadral Shogun Prestige a neve, de ha jól látom a hátoldali matricaképen is az van írva!
http://www.open-end-music.de/vb3/showthread.php?t=7082
- Ülőbika
- Nincs visszaút

Az elsők netes képek. Egyébként fogalmam sincs. Én így vettem újan. Ezek az eredetiek. Lehetséges, hogy azért mert ez talán az utolsó verziója ezeknek a hangsugárzóknak.? Nem vagyok szakértő e téren.Köszi a választ.
Miért nem olyan ribbon magassugárzó van benne, mint ami a hirdetés elején szereplő netes képeken látható?
Az elsők netes képek. Egyébként fogalmam sincs. Én így vettem újan. Ezek az eredetiek. Lehetséges, hogy azért mert ez talán az utolsó verziója ezeknek a hangsugárzóknak.? Nem vagyok szakértő e téren.
- Ülőbika
- Nincs visszaút

Miért nem olyan ribbon magassugárzó van benne, mint ami a hirdetés elején szereplő netes képeken látható?
További...