Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quadral Shogun Phonologue eladó
A merész ajánlattételi lehetőség elévült, a kiszemelt elkelt.
Ha valaki gondolkodik ilyenben, akkor csere szóba jöhet a következőkre, természetesen értékek egyeztetésével pro és kontra:
B&W
603 S3
604 S3
684 S2
683 S2
Ma éjfélig egy merész ajánlat valakitől?
Merész. Nem buta!!!
Megjött a vasárnap....
It's a black-friday...
... és lőn csütörtök...
Ez mit jelent? Hogy a legnagyobb licit viszi?
Nem, dehogy.
Amennyiben a kiszemelt meglesz, akkor akár egy bátrabb ajánlat is szóba jöhet, vagy elfogadom azt, amit már tettek rá.
Ez mit jelent? Hogy a legnagyobb licit viszi?
Hét végéig "senkitöbbet" akció
már szerda......
Hét végéig "senkitöbbet" akció
Alkudni ér
Szééééép... a hangjáról nem is beszélve....
Holnap péntek!
Monday morning...
vasárnap............
Kedves szakértő kibicek.....
Nevezhetitek mindenféleképpen.....
Én azt a hangsugárzót bocsájtottam eladó sorba ami a címben szerepel és a saját magam által készített képeken van, amelyhez rendelkezem az eredeti számlával és magyar, német garancia jegyekkel. Én vagyok az első tulajdonosa és tökéletesen elégedett vagyok a dobozokkal.
Ha tetszik valakinek és elvisz, az jó... ha megmarad.... az is jó.
Ha valaki ebay-en vesz olcsóbban.... vegyen...
Az olyan szakértőkkel és önjelölt Rózsaszínpárducoktól óvjon az ég mindenkit, mint az utolsó két hozzászóló....
Jó lett volna, ha tényleg szakmait tesztek hozzá, de ez sajnos nem sikerült, sőt..............
A savanyúszőlő miatt, úgy látom elkövettetek sok mindent e hirdetés lehúzására, de amint az néhány hozzászólás is jelzi..... elég cikisre sikeredett....
Aki komolyan érdeklődik, az majd meghallgatja és dönt.
Remélem, hogy sikerült egy mosolyt varázsolnom ....
- Königstein
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
Üdv. kargidje!
Azért látszik a csillogástól, hogy „Prestige”. A 25-ős hozzászólásban is már erre történt az utalás: http://www.hifi-wiki.de/index.php/Quadr ... n_Prestige
Egy pár, jó állapotú hangsugárzó Eurós ára pedig kb. 300-350 €, ami közelítőleg 100.000,- Ft.
Köszönöm a hozzászólást!
Kérlek, hogy olvasd el a hangsugárzó több képén is található Shogun jelzést, feliratot, cimkét. Nem én gyártattam le és nem is én helyeztem oda őket.
Ha kutakodsz, akkor kutakodj arról is, hogy ez Shogun és ebben az időben az Aurumok legkisebb álló hangsugárzójaként nevezték meg.
Imádom akik lufikat pukkantgatnak....
a hirdetés címe + képek alapján a neten én is a sima változatot kerestem és az nem 2003-as, éppen ezért az árát is sokra tartottam.
+ volt is vita, hogy miért nem ribbon a magas benne
akkor segítek, ennek a hangfalnak a pontos típusa:
Quadral Shogun Prestige / Phonologue Gold sorozat - ~2003-as évjárat, RiCom magassal
az első képeken amiket a netről szedtél, a Shogun Prestige II látható(ami ennél újabb), Ribbon magassal
az a gond, pont a lényeg nem látszik az adott képen = ott fénylik
a többin annyi látszik, hogy:
Phonologue Gold(ez csak a széria neve már több éve) illetve Shogun(ez meg a típus), de a sima Shogun 1997-ben megszűnt, tehát ez nem lehet a sima változat, mivel ezt 2003-ban vetted.
az Aurum sorozatban tudtommal már csak számozás(3,5,7...) volt.
aztán röhöghetsz tovább
Köszönöm a hozzászólást!
Kérlek, hogy olvasd el a hangsugárzó több képén is található Shogun jelzést, feliratot, cimkét. Nem én gyártattam le és nem is én helyeztem oda őket.
Ha kutakodsz, akkor kutakodj arról is, hogy ez Shogun és ebben az időben az Aurumok legkisebb álló hangsugárzójaként nevezték meg.
a hirdetés címe + képek alapján a neten én is a sima változatot kerestem és az nem 2003-as, éppen ezért az árát is sokra tartottam.
+ volt is vita, hogy miért nem ribbon a magas benne
akkor segítek, ennek a hangfalnak a pontos típusa:
Quadral Shogun Prestige / Phonologue Gold sorozat - ~2003-as évjárat, RiCom magassal
az első képeken amiket a netről szedtél, a Shogun Prestige II látható(ami ennél újabb), Ribbon magassal
az a gond, pont a lényeg nem látszik az adott képen = ott fénylik
a többin annyi látszik, hogy:
Phonologue Gold(ez csak a széria neve már több éve) illetve Shogun(ez meg a típus), de a sima Shogun 1997-ben megszűnt, tehát ez nem lehet a sima változat, mivel ezt 2003-ban vetted.
az Aurum sorozatban tudtommal már csak számozás(3,5,7...) volt.
aztán röhöghetsz tovább
Juteszembe.....
A gyári számban a 7SH-P kezdet azt jelenti, hogy 7es verziójú Shogun és a Phonologue sorozathoz tartozik. (a hátoldali gyári szám cimkén és természetesen a gyári garijegyen is ez áll.)
lehet nem ártana beírni, melyik is ez a típus pontosan, mert a Shogun az MkVI verzióval kb1997-ben megszűnt, ?helyette? lett az Aurum sorozat.
én már közben kutakodtam a neten s megtaláltam
Köszönöm a hozzászólást!
lehet nem ártana beírni, melyik is ez a típus pontosan, mert a Shogun az MkVI verzióval kb1997-ben megszűnt, ?helyette? lett az Aurum sorozat.
Pénteeeeeeeeeek