Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Canton Ergo 300 DC
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Canton Ergo 300 DC
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy megválok sok éve hű társamul szolgáló Canton Ergo 300 DC-mtől...
Jók ezek a Canton-ok nagyon, de tisztázd, hogy milyen az a nem makulátlan állapot.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- EddieFelson
- Nincs visszaút

- Értékelés: 16
Canton Ergo 300 DC
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy megválok sok éve hű társamul szolgáló Canton Ergo 300 DC-mtől.
Sajnos magyar nyelvű leírást nem találtam, de úgy gondolom, hogy csak olyasvalaki fog érdeklődni utánuk, aki ismer a canton ergo szériáját, különös tekintettel a DC technológiás dobozokra.
Hangja kiegyensúlyozott, mindenevő. Jellemzően jazzt és komolyzenét tolmácsolt, de mostanában mozin teljesítenek szolgálatot, nem kis megelégedésemre.
Eladása oka egyszerű, feljebb lép(né)ek a Cantonok között.
Külön subot zenén nem igényel, természetesen egy orgonába azért beletörik a bicskája.
Nem mindenáron, és nem sürgősen eladó, és mivel állapota nem makulátlan, de műszakilag hibátlan (peremezve, belenyúlva soha nem volt!), ezért - figyelembe véve az ebayes árakat - az árát fix 65000.- Ftban határozom meg.
Amíg nem lesz alkalmam saját képeket készíteni, beszúrok egy neteset:
Keressetek bátran, javaslom privátban írjatok, hamarabb kapok értesítést róla!
További szép napot kívánok mindenkinek!