Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Alr Jordan Entry 2MSE állvánnyal eladó

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1459

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Mintaszerű hirdetés, gratulálok, és sikeres eladást kívánok ehhez a tényleg jó kis hangfalhoz.
(Lehet, de azzal megtisztelhette volna az érdeklődőket, hogy 90 fokkal elforgatja a képet. Csak ennyit.)
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Tulku1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 182

Hozzászólás Szerző: Tulku1 »

Mintaszerű hirdetés, gratulálok, és sikeres eladást kívánok ehhez a tényleg jó kis hangfalhoz.

Köszönöm a hozzám nőtt hangkeltő nevében is!
Remélem biztos otthona lesz, ahol megbecsülik szaktudását...

Tulku1
Fórumlakó
Fórumlakó

Kinek ajánlom?

Elsősorban kispénzű zeneértőknek, akik keresik a "nagy hangot" kompromisszumokkal...

Annak idején Csontos noszogatott (Merlin Audio) menjek el és hallgassam meg mindenféle kötelezettség nélkül...persze megvenni nem tudom, mert csak egy bejáratottt modelljük van amit a High-end shown mutogattak illetve tesztelt a HI-Fi piac.

Na gondoltam, mit veszthetek...elmentem, meghallgattam...kivételesen odaadták az utolsó darabot (lecövekeltem és azt mondtam hogy kell...) de megeskettek, hogy visszahozom, ha megérkezik a bontatlan és kicserélem a régit arra...

Elfogadtam, aztán mikor kicseréltük hónapokig kerestem azt a hangot, mert úgy gondoltam mást kaptam...aztán fokozatosan megjött...írtó nehezen járatódott be...

Magas tartománya nagyon sima (nem kell félni az alumínium sugárzótól, egyáltalán nem harsány) szerethető, közepei fenomenálisak és a mélytartomány hangolható (inkább a középmély itt 20 Hz-ket ne várjunk) ami egyéni preferencia szerint több-kevesebb a hátsó reflex nyílás szivaccsal történő elrekesztésétől függően.

Ami tanácsos (én nem nyúltam bele de könnyen szétszedhető) hogy a dobozt egy spec anyaggal kitömjük ami által sokkal transzparensebbé válik, de nekem ez a csöves, kissé "punchy" mélyek nagyon bejöttek...persze korral jár...

Mindent eladtam mögüle, helyhiány miatt, ezért eladó...nem váltok feljebb ez a hangkép marad bennem...

Tulku1
Fórumlakó
Fórumlakó

Kábellel együtt 49900 Ft.

Budapesten meghallgatható!

Tulku1
Fórumlakó
Fórumlakó

Fontos kiegészítés!

A hangfalak sarkain apró ütődések nyomai láthatóak, a hangzást, működést nem befolyásolják.
Mivel a hangfalak sarkai nem lekerekítettek, hanem élesek ezért történtek a leverődések, de szerintem nem zavaróak, a fekete szín miatt nem látszanak, csak közelről.

A tisztesség viszont így kívánja, a fényképek ellenére is!

Érdemes meghallgatni, kis pénzért e komplett kis állványos hangsugárzót!

Tulku1
Fórumlakó
Fórumlakó

15 éve vettem Csonoséktól, István átkábelezte Audio Note-tal (ettől MSE= Merlin Audio Special Edition), meggyőzőtt telefonban hogy hallgassam meg, nagy hang apró pénzért.Elmentem, meghallgattam, megvettem. Nem csalódtam.Hangja nem teljesen kiegyenlített, mégis van benne valami lebegés, érzelem, plaszticitás. Jó erőlködővel azonnal lemásznak a zenészek a membránokról és a hangsugárzót akár ki is vihetnénk...ha nem ő szolgáltatná a zenét.
Részletességben egy Chario-val vagy egy Sonus Faberrel nem ér fel, de érdemes meghallgatni, ha valaki a csöves hangzást kedveli, talán meg is lepődik...Mélyenergiái meglepően jók, én kontrolláltam a hozzá adott szivacs hengerrel, így kissé jobban falhoz közelíthető, de igazán jól messzebb érzi magát, ekkor  a térélmény, részletesesség meglepően jó. Nagyobb terű helyiségeket is betölt a hangjával, de bátran ajánlhatom audiofil háttér sugárzóként is.Van hozzá egy fém állvány, amit homokkal töltöttem meg így semmit nem ad hozzá a hangképhez, ellenben 10 kiló egyenként..Igény esetén a hangfal eladása után (vagy vele) eladó lehet egypár (2x 3m) Monster  Z1r hangfal kábel is, jó szinergiában vannak.Ár 49900 Fttel: 06 harminc 439008nyolc

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”