Kétlem.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Epos M12.2
Re: Epos M12.2
95000 Ft
Nem tudom elküldeni futárral, érte kell jönni!
Nem tudom elküldeni futárral, érte kell jönni!
99900 Ft
Ennyiért se volt még soha ilyen doboz eladó!
Vigyétek gyorsan míg meg nem gondolom magam!
Ennyiért se volt még soha ilyen doboz eladó!
Vigyétek gyorsan míg meg nem gondolom magam!
Legyen egy alkalmi vétel :
105.000,- Ft
105.000,- Ft
Epos M12.2
Eladó Epos M12.2 fekete fúrnéros hangsugárzó, szép, gyári állapotában. A bi-wire összekötő lemezek nincsenek meg, helyette ezüstözött kábel van, ami a képeken is látszik.
Igazi angol allrounder, nagyon jó térábrázolás, szinpadkép, szerintem az egyik legjobban szerethető monitor sugárzó.
A legjobban Ion, Creek, Naim, Heed, Cyrus, Quad erősítőkkel tudja megmutatni igazi képességét.
Ne keverjük össze az Epos M12i-vel igaz, az az utódja, de a 12.2 sokkal jobb nála.
18-25 m2 közötti helyiségben érzi igazán jól magát.
Az ára: 120000 Ft
Rákóczifalván személyesen vehető át, esetleg most pénteken Budapest felé eltudom vinni.
Igazi angol allrounder, nagyon jó térábrázolás, szinpadkép, szerintem az egyik legjobban szerethető monitor sugárzó.
A legjobban Ion, Creek, Naim, Heed, Cyrus, Quad erősítőkkel tudja megmutatni igazi képességét.
Ne keverjük össze az Epos M12i-vel igaz, az az utódja, de a 12.2 sokkal jobb nála.
18-25 m2 közötti helyiségben érzi igazán jól magát.
Az ára: 120000 Ft
Rákóczifalván személyesen vehető át, esetleg most pénteken Budapest felé eltudom vinni.