, föl tudom vinni a hangsugárzókat - bocs', de most derült csak ki Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio Audience 70 pár
Re: Dynaudio Audience 70 pár
holnap ismét mennem kell Bp.-re
> ha reggel 9:00h-ig valaki TELEFONON visszajelez
, föl tudom vinni a hangsugárzókat - bocs', de most derült csak ki 
, föl tudom vinni a hangsugárzókat - bocs', de most derült csak ki Utoljára trane ugrasztotta előre 2025.12.07., vas. 18:54-kor.
védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
úgy alakult, hogy holnap megyek Bp.-re
> ha reggel 7:30h-ig valaki TELEFONON visszajelez
, föl tudom vinni a hangsugárzókat 
, föl tudom vinni a hangsugárzókat védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
ma kipróbáltuk az Öcsémék gyerekeinél egy 15m2-es szobában (ahová eredetileg szánva voltak) őket, és mindenféle basszus-problémák nélkül, szuperul szóltak
(egy 2x100W/8Ohm-os végfok mögött) > szóval kisebb helyiség is megfelelő lehet nekik, ha van kontroll 
mivel több ilyen irányú megkeresés érkezett, jelzem hogy beszámítani nem tudok semmit - köszönöm a megértést 
-
pantera
- Nincs visszaút

- Értékelés: 45
Sanszos hogy ez kb. anyagár alatt van kicsivel. Tessék utánanézni a benne levő hangszórók, váltóalkatrészek, meg egy ilyen kivitelű dobozpár árának....
Dynaudio Audience 70 pár
eladó lett ez a nagyszerű hangsugárzó-pár, az Audience 8 utódja> https://dynaudio.com/discontinued-model ... gmw-qz0Weg . mindkét hangdoboz és azok hangszórói tökéletes állapotúak
(nincs behorpadt magassugárzó-membrán, összekarcolt doboz vagy levert sarok
), szépek is
, és biza' mindenféle zenén elég jól szólnak
- viszont kell nekik a legalább 25m2-es helyiség és egy kraftos erősítő
az áruk fix 200.- eFt, és el kell jönni értük Szilvásváradra> akit érdekelnek, legyen szíves, HÍVJON
a 30-kettő39-héthárom4négy-en - köszi
megj.: a képek
az előző tulajdonos hirdetéséből származnak, és a hangsugárzók mindenestül ugyanilyen állapotban vannak - ezért nem fotóztam újra őket 
, és biza' mindenféle zenén elég jól szólnak
az áruk fix 200.- eFt, és el kell jönni értük Szilvásváradra> akit érdekelnek, legyen szíves, HÍVJON
a 30-kettő39-héthárom4négy-en - köszi megj.: a képek