Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio Audience 60
Re: Dynaudio Audience 60
A hullámos magas miatt van még itt?
Szét lehet offolni, részemről nem gond.
Szét lehet offolni, részemről nem gond.
Továbbra is elérhető, de már csak az AVX-en keresztül.
Csere köszönöm, nem érdekel.
Csere köszönöm, nem érdekel.
Úgy látom az irányár megfogalmazás nem annyira érthető, ezért a továbbiakban konkrétabb leszek.
A Dynó ára mostantól fix 100 000 Ft.
A Dynó ára mostantól fix 100 000 Ft.
Szerintem ez most egy elég megérős példány.
Alapvetően kisebb terekbe tervezték, ezt írják a honlapon:
https://dynaudio.com/discontinued-model ... udience-60
A tökéletes hangsugárzó megtalálása kisebb nappalikba vagy hallgatószobákba igazi kihívás lehet. Erre kínál megoldást az Audience 60 álló hangsugárzó – az Audience sorozat legújabb tagja, amelyet kifejezetten kis- és közepes méretű helyiségekhez álmodtunk meg.
A részletekre fordított figyelem és a legmodernebb technológiák ötvözésével olyan hangélményt hoztunk létre, amely egyszerre tiszta, sima és rendkívül életteli – a középtartományban éppúgy, mint a teljes frekvenciasávban.
Az Audience 60 a 20 kHz fölé nyúló magasfrekvenciás impedanciakorrekcióval mindig a legkiegyensúlyozottabb, lineáris megszólalást biztosítja. És természetesen magán viseli a Dynaudio minden erényét: kézi gyártás, csúcstechnológia, lenyűgöző hangzás.
Ami pedig igazán különlegessé teszi? Az, hogy mindezt elérhető áron kínáljuk. Az Audience 60 a hifi-rajongók számára a legjobb ár-érték arányt nyújtja – kompromisszumok nélkül, valódi audiofil élményt garantálva.
Alapvetően kisebb terekbe tervezték, ezt írják a honlapon:
https://dynaudio.com/discontinued-model ... udience-60
A tökéletes hangsugárzó megtalálása kisebb nappalikba vagy hallgatószobákba igazi kihívás lehet. Erre kínál megoldást az Audience 60 álló hangsugárzó – az Audience sorozat legújabb tagja, amelyet kifejezetten kis- és közepes méretű helyiségekhez álmodtunk meg.
A részletekre fordított figyelem és a legmodernebb technológiák ötvözésével olyan hangélményt hoztunk létre, amely egyszerre tiszta, sima és rendkívül életteli – a középtartományban éppúgy, mint a teljes frekvenciasávban.
Az Audience 60 a 20 kHz fölé nyúló magasfrekvenciás impedanciakorrekcióval mindig a legkiegyensúlyozottabb, lineáris megszólalást biztosítja. És természetesen magán viseli a Dynaudio minden erényét: kézi gyártás, csúcstechnológia, lenyűgöző hangzás.
Ami pedig igazán különlegessé teszi? Az, hogy mindezt elérhető áron kínáljuk. Az Audience 60 a hifi-rajongók számára a legjobb ár-érték arányt nyújtja – kompromisszumok nélkül, valódi audiofil élményt garantálva.
Dynaudio Audience 60
Állapota szép, sarkok is.
Dómokon enyhe gyűrődések láthatóak, ld. képek.
Hangja árkategóriájában szerintem igencsak rendben van, nem kis hang, nagyobb térben is jól érzik magukat.
Egységes, kiegyensúlyozott dobozok.
Tüskék vannak hozzájuk, de nem gyáriak.
Tuningról nem tudok, szerintem gyári, de nem szedtem szét.
Ir. ár: 100 000 Ft.
Helyileg: Budapest I. kerület
Dómokon enyhe gyűrődések láthatóak, ld. képek.
Hangja árkategóriájában szerintem igencsak rendben van, nem kis hang, nagyobb térben is jól érzik magukat.
Egységes, kiegyensúlyozott dobozok.
Tüskék vannak hozzájuk, de nem gyáriak.
Tuningról nem tudok, szerintem gyári, de nem szedtem szét.
Ir. ár: 100 000 Ft.
Helyileg: Budapest I. kerület
- Csatolmányok
-
- 8.jpg (43.36 KiB) Megtekintve 2261 alkalommal
-
- 7.jpg (49.55 KiB) Megtekintve 2261 alkalommal
-
- 6.jpg (41.84 KiB) Megtekintve 2261 alkalommal
-
- 5.jpg (50.36 KiB) Megtekintve 2261 alkalommal
-