Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Behringer B1031A aktív monitor, állvánnyal
- flipperöcsi
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 17
- flipperöcsi
- Kezdő Fórumlakó

Re: Behringer B1031A aktív monitor, állvánnyal
Még egy kép hátulról, illetve az állványról, mely elég masszív, valamint állítható lábakon áll.
- flipperöcsi
- Kezdő Fórumlakó

Behringer B1031A aktív monitor, állvánnyal
Eladó egy beszámításból hozzám került aktív monitor pár.
Kipróbáltam zenével, 2.0 mozival, konzollal, és igen csak mosolyt csalt az arcomra.
Homogén hang, minden hallgatási pozícióban. Kellően részletez, és a 20 centis mélysugárzó kompromisszummentessé teszi bármely felhasználási célra.
100w+50w a mély és a magas hangszóróknak. Van xlr, 6.3 jack, és rca bemenet, valamint szobakorrekció, és bementi érzékenység állítási lehetőség is
Szerintem "normál" használatra is kiváló darabok. Az előző tulaj mozi frontként használta, szóval nem munkaezközként funkcionáltak. Hibálan, karcmentes állapot, gyári dobozokkal. Adom hozzá a képen látható állványt is.
Átvehető Pécsen, ám küldeni is tudom.
Ára 105.000Ft
06 20 61 61 000
Kipróbáltam zenével, 2.0 mozival, konzollal, és igen csak mosolyt csalt az arcomra.
Homogén hang, minden hallgatási pozícióban. Kellően részletez, és a 20 centis mélysugárzó kompromisszummentessé teszi bármely felhasználási célra.
100w+50w a mély és a magas hangszóróknak. Van xlr, 6.3 jack, és rca bemenet, valamint szobakorrekció, és bementi érzékenység állítási lehetőség is
Szerintem "normál" használatra is kiváló darabok. Az előző tulaj mozi frontként használta, szóval nem munkaezközként funkcionáltak. Hibálan, karcmentes állapot, gyári dobozokkal. Adom hozzá a képen látható állványt is.
Átvehető Pécsen, ám küldeni is tudom.
Ára 105.000Ft
06 20 61 61 000