Közeleg hátha valakinek megtetszik )))
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heco Celan Revolution 9 még garis
Re: Heco Celan Revolution 9 még garis
Up

Up

Közeleg
Kicsit alakult a képlet 5 vagy többcsatornás végfok mozi és zenére is jó csere áregyeztetéssel szóba jöhet
Most 11.24 utazunk haza magammal is vihetem
Kicsit alakult a képlet 5 vagy többcsatornás végfok mozi és zenére is jó csere áregyeztetéssel szóba jöhet
Most 11.24 utazunk haza magammal is vihetem
Up
mint ahogy mondtam lassan itt a Karácson Cserebere továbbra is él kiegészítve..... ART Képes Marantz AV / Cinema csere is szóbajöhet ))))
mint ahogy mondtam lassan itt a Karácson Cserebere továbbra is él kiegészítve..... ART Képes Marantz AV / Cinema csere is szóbajöhet ))))
Up
Ha már közeleg a Karácsony

Végfok / Erősítő csere áregyeztetéssel pld Gryphon Diablo ASR Emitter II Accuphase Classe stb.
Komoly érdeklődő esetén alku.....
Ha már közeleg a Karácsony
Végfok / Erősítő csere áregyeztetéssel pld Gryphon Diablo ASR Emitter II Accuphase Classe stb.
Komoly érdeklődő esetén alku.....
Up Még eladó sorban )))
Re: Heco Celan Revolution 9 még Garis
Hogy a korankelőknek is tutti legyen 1 pár 2 db eladó a fenti áron A hozzájáró front háló / borítással. A rendszer nem enged többet korrigálni így ez ide 
Heco Celan Revolution 9 még garis
Heco Celan Revolution 9 Fehér még Garis
A gyári aranyozott összekötövel
2 tulaja vagyok...
Magyarországi vétel 2022 12. Havi
Állapota mint az új.
Sajna nem sajna nincs Hifiszoba de hangfal 5....6 Hanfalpár van helyhiány miatt és hogy a Mami se baxogasson így 1..2 párnak mennie "kell"
Valamint szerett Richos Morodos Hifi barátom baxtatására
ide is felkerül 
Jelenleg Stuttgart mellett vannak de napokban Aprilis 12 vagy 13 Gooo Zsámbék 2072 haza. Itt meghallgatható akár hozott bármivel is .
Ha valakit komolyan lázbahozna lehet még beférhet haza cipelni.
Inkább írni hívni :: Viber WhatsApp Messenger ( Valaki Ferenc) keressetek jobban mit itt
+491601627324
Ár anno € vettem de így is szeretném eladni a Ft fel le stb.... 2.200€
A gyári aranyozott összekötövel
2 tulaja vagyok...
Magyarországi vétel 2022 12. Havi
Állapota mint az új.
Sajna nem sajna nincs Hifiszoba de hangfal 5....6 Hanfalpár van helyhiány miatt és hogy a Mami se baxogasson így 1..2 párnak mennie "kell"
Valamint szerett Richos Morodos Hifi barátom baxtatására
Jelenleg Stuttgart mellett vannak de napokban Aprilis 12 vagy 13 Gooo Zsámbék 2072 haza. Itt meghallgatható akár hozott bármivel is .
Ha valakit komolyan lázbahozna lehet még beférhet haza cipelni.
Inkább írni hívni :: Viber WhatsApp Messenger ( Valaki Ferenc) keressetek jobban mit itt
Ár anno € vettem de így is szeretném eladni a Ft fel le stb.... 2.200€