Köszönöm a lehetőséget, elkeltek itt a fórumon, holnap indulnak útnak a csomagok.
Záróra.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl LX44G hangfalpár
Re: Jbl LX44G hangfalpár
JBL! / Crown / Harman/Kardon / Sony /AKG
A videóban 4:00 után esik szó róla.
https://youtu.be/_lG8V2_4jfQ?si=ynSCeZm3e9lmYeEI
Nem ismerem a dobozt, de érdemes lehet tenni vele egy próbát, lehet meglep.
https://youtu.be/_lG8V2_4jfQ?si=ynSCeZm3e9lmYeEI
Nem ismerem a dobozt, de érdemes lehet tenni vele egy próbát, lehet meglep.
Semmi akadálya a személyes átvételnek és meghallgatasnak. Annyi hogy felújítás van nálunk és a teraszon, nem ideális körülmények között lehet meghallgatni. Helyileg Fehérgyarmaton található. Remélem hiánypótló a válaszom. 

- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3248
Személyes átvételre, meghallgatásra nincs lehetőség? Ha már "baromi nehéz, masszív dobozok".jblastra írta: ↑2025.08.09., szomb. 23:18Eladó a képeken látható szép állapotú JBL LX44G hangfalpár.
A mélyei 2023-ban lettek peremezve a Yalton Audionál, ezen túl teljesen eredeti állapotban van. Peremezés óta nagyon keveset volt használva, így még a mély peremei mondhatni bejáratósak.
Az egyik levehető előlapon volt egy lyuk, az javítva lett, de nem valami szép, ez a képen is látható.
A hangszóró terminál az egyik fordítva van benne, külső repedezés látható rajta, de nincs eltörve, a belső fele ragasztóval meg lett erősítve. Hogy miért van benne fordítva azt nem tudom, semmi nem indokolja.
A doboz oldalán kisebb felületi karcolások előfordulnak, de összességében korához képest nagyon szép állapotban, élőben baromi jól néz ki, de szerintem ezt a fotók is tükrözik.
Baromi nehéz, masszív dobozok.
Árát a kisebb hibáira való tekintettel határoztam meg, beton fix: 49.000 Ft
Nagyon gondos csomagolás után tudom küldeni a vevő terhére.
Ha szükséges, további képeket tudok még küldeni, felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.IMG20250801110334.jpg
Ezt az információt minden hírdetésedből, következetesen kihagytad...
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Jbl LX44G hangfalpár
Eladó a képeken látható szép állapotú JBL LX44G hangfalpár.
A mélyei 2023-ban lettek peremezve a Yalton Audionál, ezen túl teljesen eredeti állapotban van. Peremezés óta nagyon keveset volt használva, így még a mély peremei mondhatni bejáratósak.
Az egyik levehető előlapon volt egy lyuk, az javítva lett, de nem valami szép, ez a képen is látható.
A hangszóró terminál az egyik fordítva van benne, külső repedezés látható rajta, de nincs eltörve, a belső fele ragasztóval meg lett erősítve. Hogy miért van benne fordítva azt nem tudom, semmi nem indokolja.
A doboz oldalán kisebb felületi karcolások előfordulnak, de összességében korához képest nagyon szép állapotban, élőben baromi jól néz ki, de szerintem ezt a fotók is tükrözik.
Ha szükséges, további képeket tudok még küldeni, felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.
Ha szükséges, további képeket tudok még küldeni, felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.