Eladó egy kiválóan megépített, fekete üveg és sötétszürke famintás borítással rendelkező, gyönyörű 3 utas (5 hangszórós) Focal Chorus 836V álló hangfalpár. (Asszonybarát kialakítás

)
Nem picik, ellenben 1148x282x375 mm nagy álló hangfalak, darabonként 30 kg-ot nyomnak.
Üveg front, tető, hátlap, asszimetrikus famintás oldalfalak, igényes gyári aluminium talp beépített terelőkkel az egyik szubnak, gyári finomállítású tüskékkel.
* 1 db Aluminium/Magnézium keverék 25mm-es magassugárzó,
* 1 db 165 mm-es polyglass mélyközép,
* 3 db 165 mm-es polyglass mélysugárzó, három külön rekeszben, kettőnek előre, egynek lefelé néz a reflexlyuka.
Közvetlen az Utopia alatti sorozat, ez volt a középkategória csúcsa a Focalnál.
A hangjára jellemző a könnyed, dinamikus játék, megfelelően részletes hangzás 40-28000 Hz között, kiemelkedően jó tere van, hasonló mint egy monitornak. Durván terhelhető (250W), de nagyon érzékeny(92dB), így könnyen hajtható. Nincs bi-wire lehetőség, nincs jumper, ellenben van egy jó hangváltó, igényes csatlakozókkal. Nálam egy Marntz, majd egy NAD házimozierősítő, majd egy Naim nait 5si mellett szolgált.
Kiemelkedően részletes, természetes a középtartomány, amiért sokan szeretik a Focal hangzásvilágát. Nem mély túlsúlyos, inkább csak könnyedén adja le a mélyebb frekvenciákat, a padlóig (35Hz). Ennek még a magasa sem viszi túlzásba, mint az újabb sorozatnak. Nagyon szépen eltalálták anno a Focalnál. Az újabb Aira szériánál eggyel komolyabban megépített sorozat volt ez.
Minimális sérülés van a tetején külön fotóztam, svájcból hozta haza az előző tulaj, a szállítás közben sérült meg sajnos, ez közelről látszik. Valamint ugyanezen hangfal oldalsó furnérja vált el hátul minimálisan 2mm-t, ez nem látszik, én nem is foglalkoztam vele. A gyári takaró hibátlan, az üveg felületek is nagyon szép állapotban vannak.
Technikailag hibátlan.
Újkori ára 2080 Euro volt, most használtan nagyon szép állapotban 350ezer Forintot kérek érte a szerencsés vásárlótól (hifishark 1000 EUR).
Helyileg Győrújbaráton vannak, itt természetesen meghallgathatóak.
Pestig történő szállításban tudok segíteni, ez megbeszélés tárgya. Doboza, papírjai nincsenek.
Érdeklődni a Húsz 4427834-es telefonszámon tudtok.