Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Phonar Veritas P8 Next álló hangsugárzók
Re: Phonar Veritas P8 Next álló hangsugárzók
Gazdára talált, elcserélődött. Köszönöm
Új ára legyen 420.000. Ft, beszámítás továbbra is él.
Jól megépített 3 utas dobozok, MTMW elrendezés, Scan Speak és Peerless hangszórók, jó minőségű hangváltó alkatrészek. Mi kell még?
Jól megépített 3 utas dobozok, MTMW elrendezés, Scan Speak és Peerless hangszórók, jó minőségű hangváltó alkatrészek. Mi kell még?
Helyben, akár centerével együtt is vihető, plusz 80.000. Ft-ért:
viewtopic.php?f=33&t=177635
viewtopic.php?f=33&t=177635
Köszi az ajánlatot, de annyira nem fogott meg.
Ráadásul még több helyet foglal, mint a Phonar. :S :)
Ráadásul még több helyet foglal, mint a Phonar. :S :)
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 9
Üdv esetleg csere gólem.1 hunaudio
Legyen 430.000. Ft.
Beszámítást-ajánlatot továbbra is meghallgatok.
Legyen 440.000. Ft.
Phonar Veritas P8 Next álló hangsugárzók
Sziasztok!
Eladóvá váltak Phonar Veritas P8 Next álló hangsugárzóim matt fekete színben.
Műszakilag (a hangja) hibátlan, azonban küllemileg már nem:
-Hajszálkarcok előfordulnak a fedlapon, illetve főként a talpazaton (ez a matt fekete szín brutál kényes mindenre)
-Egy 2cm-es sérülés az egyik első él mentén (fotóztam)
-Egy másik 2cm-es sérülés az egyik hangfal hátsó élének közelében (fotóztam)
-Az egyik hangfal alsó középsugárzóján enyhe elszineződés a membránon (Most tűnt fel, ahogy levettem az előlapot megtakarítani őket. Valószínűleg takarításból eredhet, de nem nálam keletkezett, most takarítottam meg először a front oldalról).
Hangfalselymek hibátlanok, gyári tüskék járnak hozzá. Gyári doboza nincs meg. Privátban (E-mailben) tudok még egy csomó képet küldeni.
A hangjáról csak röviden írnék: mélyre megy, sok közép, meleg hangú, szolid, de zseniális magasak.
A száraz tecnikai adatok:
Teljesítmény: 180/250 W
H.sz. készlet: 8" Peerless mélysugárzó, dupla 5" Peerless középsugárzó, 1" Scan Speak magassugárzó
Több lépcsőben állítható magas jelszint (jumperrel)
Frekvencia átvitel: 24-27 000 Hz
Érzékenység: 87 dB (1 W / 1 m)
Impedancia: 6 Ω
Keresztezési frekvencia: 250 / 2600 Hz
Méretek: 1100 x 200 x 360 mm
Tömeg: 33 Kg /db
A forgalmazó tesztje: https://www.ekline-audio.hu/az-igazsag- ... s-p8-next/
Soltvadkerten található. Gyere el, nézd meg az állapotát élőben, hallgasd meg, szerintem úgy a tiszta.
Nemrégiben még forgalmazták, utolsó újkori ára 999.000. Ft/pár volt.
Ára: 450.000. Ft /pár
(Az árát az egyetlen AVX-en felbukkant példányra való tekintettel lőttem be, ami 530.000. Ft-ért került fel hibátlannak tituálva, 2023-ban.)
Beszámítás lehetséges maximum kb. az ár feléig. Preferálnám azokat, ami kisebb helyet foglal (hangsugárzóból állványos, végfok, streamer) Beszámítás ár: 480.000. Ft
Eladóvá váltak Phonar Veritas P8 Next álló hangsugárzóim matt fekete színben.
Műszakilag (a hangja) hibátlan, azonban küllemileg már nem:
-Hajszálkarcok előfordulnak a fedlapon, illetve főként a talpazaton (ez a matt fekete szín brutál kényes mindenre)
-Egy 2cm-es sérülés az egyik első él mentén (fotóztam)
-Egy másik 2cm-es sérülés az egyik hangfal hátsó élének közelében (fotóztam)
-Az egyik hangfal alsó középsugárzóján enyhe elszineződés a membránon (Most tűnt fel, ahogy levettem az előlapot megtakarítani őket. Valószínűleg takarításból eredhet, de nem nálam keletkezett, most takarítottam meg először a front oldalról).
Hangfalselymek hibátlanok, gyári tüskék járnak hozzá. Gyári doboza nincs meg. Privátban (E-mailben) tudok még egy csomó képet küldeni.
A hangjáról csak röviden írnék: mélyre megy, sok közép, meleg hangú, szolid, de zseniális magasak.
A száraz tecnikai adatok:
Teljesítmény: 180/250 W
H.sz. készlet: 8" Peerless mélysugárzó, dupla 5" Peerless középsugárzó, 1" Scan Speak magassugárzó
Több lépcsőben állítható magas jelszint (jumperrel)
Frekvencia átvitel: 24-27 000 Hz
Érzékenység: 87 dB (1 W / 1 m)
Impedancia: 6 Ω
Keresztezési frekvencia: 250 / 2600 Hz
Méretek: 1100 x 200 x 360 mm
Tömeg: 33 Kg /db
A forgalmazó tesztje: https://www.ekline-audio.hu/az-igazsag- ... s-p8-next/
Soltvadkerten található. Gyere el, nézd meg az állapotát élőben, hallgasd meg, szerintem úgy a tiszta.
Nemrégiben még forgalmazták, utolsó újkori ára 999.000. Ft/pár volt.
Ára: 450.000. Ft /pár
(Az árát az egyetlen AVX-en felbukkant példányra való tekintettel lőttem be, ami 530.000. Ft-ért került fel hibátlannak tituálva, 2023-ban.)
Beszámítás lehetséges maximum kb. az ár feléig. Preferálnám azokat, ami kisebb helyet foglal (hangsugárzóból állványos, végfok, streamer) Beszámítás ár: 480.000. Ft