Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Dali oberon 9
Re: Dali oberon 9
Elkelt!
-
Speedy7271
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Természetesen értékegyeztetésse
-
Speedy7271
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Szia
Esetleg Klipsch R800 F, 2024 decemberi vásárlás, házimozi építésre vásárolt, de végül maradt a hifi vonal, viszont zenére nekem nem igazán adja azt a hűha faktort. Mai modern muzsika az még megy neki, de mivel minden evő vagyok, így eladnám vagy cserélném. Üdv: Zsolt Nagykállóból
Esetleg Klipsch R800 F, 2024 decemberi vásárlás, házimozi építésre vásárolt, de végül maradt a hifi vonal, viszont zenére nekem nem igazán adja azt a hűha faktort. Mai modern muzsika az még megy neki, de mivel minden evő vagyok, így eladnám vagy cserélném. Üdv: Zsolt Nagykállóból
Beszámítást meghallgatok! Grill nem volt használva.....
Új ára: 420.000.-
Új ára: 420.000.-
Beszámítást meghallgatok! Grill nem volt használva.....
Új ára: 450.000.-
Új ára: 450.000.-
Új ára: 470.000.- 
Dali oberon 9
Első gazdás Dali oberon 9 eladó! 3 éves regisztrált garanciás.Szép megvigyázott állapotban! Dali helikon c200 mk2 CENTER sugárzó is eladó ha valaki centert is keres..(másik hirdetésben megtalálható)
Nyíregyházán található.......Képeken ha hibát találtok rajta az csak optikai csalódás.
Ára: 499.000.-
Nyíregyházán található.......Képeken ha hibát találtok rajta az csak optikai csalódás.
Ára: 499.000.-