Nehany kiegeszites, nem akartam a leirast tul hosszura nyujtani.
Ugye, a dolog erdekessege, hogy felig gyari, felig DIY hangfalrol van szo, de mondhatnam ugy is, hogy 12 khz-ig gyari.

Nagyon sokat kiserleteztem, meregettem evekig, mire ez a vegleges verzio maradt. Kiprobaltam szamos magasat, ribbont, tolcsert, de ez az Aurum G1 nyert vegul. Egyreszt az erzekenysege idealis, igy nem kellett ellenallast hasznalni, az atvitele parades. 3,4kg/db, 100W. Nem hagyomanyos ribbon. 12khz-tol egesziti ki a biflex hangszorot.
Legalabb 20 fajta kondenzatort probaltam, de az Audyn rezfolias lett a legjobb. Az ara is tukrozi, nem hetkoznapi kondenzator. Vegigprobaltam 1-4.7uf-ig, de a minimum 1,5uf kellett es igy van legjobban "kimaxolva" az Altec hangja, ezert van a ribbonon ilyen erteku. Kabelezessel hasonlo a helyzet, legalabb tizszer csereltem benne, szamos VDH, Belden, WE, AN ezust stb, de a Süti-fele ezust nyert. Azzal a legjobb a melye, tere, auraja. A melyen harmas fonat, a ribbonon egy szal van, osszesen 10 meter.
Csere ajanlat mar van ra egy, ugyhogy kicsi esellyel, de csere/beszamitas szoba johet talan es tul sokaig nem fogom hirdetni.

Eleje: Garrard 401, FR-24 MKII, Kiseki Milltek, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Shure SE-20
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Living Voice, Lowther EX2, Mordaunt Stirling