Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fyne Audio F500
Re: Fyne Audio F500
Eladva!
Upps!
Véletlen elírtam az árat!Helyes ár Fix 185ezer ft!

Véletlen elírtam az árat!Helyes ár Fix 185ezer ft!
Sziasztok!
Kinéztem egy hangfalat.Amíg megvan annak a hírdetése leviszem a Fyne árát fix 280ezer ft-ra+posta!
A viták elkerülése végett tudom,hogy a most jelenleg akciós a laminált,és a lakk fekete de nem véletlen miért drágább a lakk fehér (fényévekkel minőségibb hatás),amit most is lehet kapni 330ezer ft-ért igen korlátozott számban!
Kinéztem egy hangfalat.Amíg megvan annak a hírdetése leviszem a Fyne árát fix 280ezer ft-ra+posta!
A viták elkerülése végett tudom,hogy a most jelenleg akciós a laminált,és a lakk fekete de nem véletlen miért drágább a lakk fehér (fényévekkel minőségibb hatás),amit most is lehet kapni 330ezer ft-ért igen korlátozott számban!
Ők még hírdetik, de szerintem nem rendelkeznek vele, a beszerzési idő 1-3 nap. Lehet, hogy igaza van és már nem kapható fehér színben, viszont az új lakk fekete akciós ára is a tied alatt van, bár igazad van akinek a fehér tetszik az fizesse meg!
Nézted milyen színű?
Új ára nem ismert, mert ebben a színben már nem lehet már kapni.
- stromfeusz
- V.I.P.
- Értékelés: 57
Szia
Nézted mostanában mennyi az új ára?
Nézted mostanában mennyi az új ára?
Upps!Tel szám lemardt!
0630 632 4235.
0630 632 4235.
Fyne Audio F500
Sziasztok!
Eladó egy gyönyörű lakkfehér Fyne Audio 500.
A hangfal karcmentes,mint az új dobozával,papírjával.
2tulaj vagyok.
Helyileg Mosonmagyaróvár,vagy posta.
Iá:215ezer ft
Eladó egy gyönyörű lakkfehér Fyne Audio 500.
A hangfal karcmentes,mint az új dobozával,papírjával.
2tulaj vagyok.
Helyileg Mosonmagyaróvár,vagy posta.
Iá:215ezer ft