Falatzoli topiktárs lehet ismer jó szakit Kecskemét környékén. Esetleg írj neki, hátha tud tipped adni.CABWGOO írta: ↑2025.12.30., kedd 18:00Sziasztok!
Egy nekem fontos kérdésem lenne hozzátok szerintem hangváltó kérdésben. Egy öreg B&W 801 Mátrix series 80 hangfalpárom van, ami ritka is, meg szerethető is. Ezek elvileg monitornak használt hangfalak. Nem találtam leirást róla, ez az a verzió, aminek nincs sub nyilása az elején, és nincs benne védelmi elektronika sem. Talán 1979-1982 közütti ha jól sejtem. Gondolkodom a hangváltó cseréjében vagy felújitásában. A magasat-közepet tartom kevésnek. Van a kozépnyomó dobozán két kapcsoló, amivel elvileg a magasat, és a közepet lehet 3 fokozatban állitani. Szal kérdésem, hogy csinált-e már valaki ilyet? A kondik minőségére vagyok kiváncsi elsősorban, hogy mit lenne érdemes venni. Lassan szétszedem a dobozokat, és nézek majd egy listát, hogy mik az értékek. Néztem hozzá Ebay-en keresztváltót kompletten, az van, de még nem néztem meg, hogy pontosan jó lenne-e, vagy nem, másik kérdés ha van szakember aki már csinált ilyet, akkor szeretnék vele beszélni. Alap szakmám műszerész, abban kb 11 évig dolgoztam. Szal nem vagyok teljesen fogalmatlan. Köszönöm hogy meghallgattatok. A képek egy Japán oldalról vannak, az enyém is pont ilyen.
Kicsit messzebb vannak, de érdemes lehet velük is konzultálni:
- Fülelek topiktárs
- Marosi István +36 20 943 8336